Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הטעם להמשיך ולומר כמה שזה מדהים?-זה כבר מובן מאליו!

הדבר הזה פשוט...

עזבו..

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שדני הגדיר זאת יפה, פשוט פינת ליטוף :)

ראיתי את הרכב והתמונות לא ממש משקפות את איך שזה נראה. כמעט ומושלם, הגליות היא רק מהסיבים, ההדבקה עצמה ללא דופי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דני מה כבר אפשר להגיד, מדובר באחד הפרוייקטים המרהיבים בתחום

שלא כמו פרוייקטים אחרים גרנדיוזיים ומפוצצים בלי הרבה חשיבה מאחוריהם

הפעם מדובר בעבודה יסודית ומסודרת לכל אורכה,

בהחלט "גאווה ישראל" :D

אגב דני, אני יודע שזה מתחיל להשמע קצת נודניקי מצידי, אבל אני באמת ובתמים מתקשה לדמיין

איך דש ודלתות ברמה של רכב בוטיק יחודי, יסתדרו עם ריפוד יפני ממוצע מתפשר ואפרורי,

אני שוב אומר כדאי מאוד לשקול ריפוד של הרכב, אם תקציב חומרים מהווה מכשול, לדעתי אפשר לעשות את המעטפת מדמוי עור

ואת הפס האמצעי של הכסא (למעשה מה שבא במגע עם הגוף) מאלקנטרה ישראלית בגוון קרוב לזאת האיטלקית

זה ישלים תמונה כוללת ויישר קו עם השאר

בהמשך נדבר על קסנונים ועוד שאר ממתקים לרכב :D

פורסם

גורל,

אתה יודע שהעקשנות משתלמת לא? בכל מקרה, אין לי ספק שאני מסכים איתך, מצד שני הכל מתחיל ונגמר בתקציב, אני אשקול את הנושא. :)

ישראל,

לגבי הפינת ליטוף, זה לא בצחוק, באמת שזה כבר נהיה בעייתי, כל אחד שמגיע ליוסי מתחיל ללטף את האוטו.

דני.

פורסם

אני מכיר כמה רכבים בחו"ל, שהם רכבי הדגמה למערכות SQ (אחד מהם הוא גם סלסטרה), שחוץ מרמת התקנות ועיצוב הושקעה גם צומת לב לנוחות, וניתוק מסביבה חיצונית של הרכב. הכל נבנה מסביב מאזין כך שמאזין יושב ברכב ורק מאזין למוזיקה.

פורסם

הבד לא מעניין זה לא גן החיות התנכי,העבודה יפה מאוד כרגיל לסטנדרט של יוסי.

מה שמעניין יותר זה איך יראה הדשבורד ,על הבניות מאחור יש כבר אינדיקציה מרכבים אחרים שיוסי בנה.

אם אתה מחפש show ואנחנו מדברים כבר על מראה חיצוני ,חשבתי על

משהוא ברמה הזו {רכב הדגמה של DLS}:

171_zoom4.jpg

פורסם

המטרה ?

לתת SHOW

ולתת איכות סאונד ללא פשרות

הבד הזה לא ניראה בתמונות יותר מידיי SHOW ,יכול להיות שהתמונות באמת עושות לו עוול.

בכול אופן גימור עם רשתות ניקל לרמקולים ישבור את האפור "דיכאון" של ה-B4

התוצאה הסופית תהיה משהוא כזה:

172_zoom8.jpg

פורסם

לא SHOW גבר, אתה טועה.

רכב הדגמה, היעוד שלו זה לקדם את מוצרים שהוא משווק. זה לא רק למכור, אלא לקדם גם בצורה עקיפה.

עכשיו, לדוגמה רכב הדגמה של דני, היעוד שלו זה לשווק את מוצרים שהוא מוכר (רמקולים ומגברים), ולא את התקנה, ולא את בדים, ולא את דשבורד וכו.

עד כאן?

פורסם

AUDIO KING,

אם כבר הזכרת DLS, תסתכל על כל רכבי ההדגמה החדשים שלהם, סקנדינביה 3 חלקים, כל הבניות שם כולל דש מרופדות אלקנטרה, אם אתה חושב שזה לא SHOW אתה טועה, התמונות באמת עושות עוול אם ככה.

קח לדוגמא את הפרוייקט האחרון שלהם שהוא גם במקרה הגדול ביותר שלהם, DLS Revolution.

דני.

פורסם

בוודאי שהמטרה הסופית של רכב הדגמה היא לקדם את המוצרים של היבואן

אבל כדי לעשות זאת צריך לבנות את הרכב ברמה גבוהה גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינה אקוסטית

לתת SHOW לקהל היעד,זה חלק בלתי נפרד מקידום מכירות וכמובן שעל איכות הסאונד להיות ללא פשרות.

דני DLS כבר שנים משתמשים באלקנטרה ברכבי התצוגה שלהם וברור שמדובר בחומר איכותי ויוקרתי

אך העיצוב ALL GRAY הזה פחות מושך מבחינה ויזואלית {לטעמי האישי}.

רכב הנ"ל למשל משולב אלקנטרה בחלק העליון של הדשבורד +עור וניקלים

ושובר את המונוטוניות בעיצוב של הרכב {זכה באליפות אירופה ב-2006}:

167_zoom4.jpg

פורסם
בוודאי שהמטרה הסופית של רכב הדגמה היא לקדם את המוצרים של היבואן

אבל כדי לעשות זאת צריך לבנות את הרכב ברמה גבוהה גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינה אקוסטית

לתת SHOW לקהל היעד,זה חלק בלתי נפרד מקידום מכירות וכמובן שעל איכות הסאונד להיות ללא פשרות.

אז זה לא נכון.

SHOW כמו שאתה אומר :), זה אחרת, ודגש על רכבי SQ, מתחלק לשני סוגים:

1. SHOW ווזואלי מבחינת עיצובית

2. SHOW מאזינית מבחינת סאונד

שני דברים האלו צריכים לבוא בנפרד.

למה?

עם עיצוב אין בעיה. בעיה היא עם אזנה. ברגע שיש כל מיני נצנצים/צעצוים, המאזין לא מרוכז בסאונד, הוא מחפש דברים אחרים.

ברכבי הדגמה בחו"ל מזמן שמו לב על זה. לכן העיצוב צריך להיות כמה שיותר קר (לא אמרתי לא איכותי), פשוט.

יש אפילו רכבים על חלונות צבועים, זה ממש מנתק אותך מהעולם, וברגע שאתה בחושך, ואין מה לראות, אתה רק שומע, אתה מדמין תמונות פיקסו שמערכת מציירת.

פורסם

יש שואו של רכב הדגמה שנועד בעיקר לתערוכות ותחרויות

יש שואו שנועד לרכב הדגמה שהוא גם רכב שמשמש ליום יום.

הגימור האפרורי כמו שאתה אומר ברכב של דני הוא סה"כ גימור מאוד מאוד אלגנטי ומאוד יפה וגם מאוד פרקטי לרכב שנוסעים בו יום יום ולא רוצים למשוך תשומת לב של 20 אלף גנבים פוטנציאליים.

זה שואו שאיך שלא תביט על זה אבל הגיע הזמן שנתחיל לראות כזה שואו גם אצל חברי פורום שהם ספונסרים אישיים ולא חברה בגודל של ניופאן או א.ד.י מערכות או BOMBMASS למשל שבנו רכבי הדגמה מאוד יפים.

היחידי שאני זוכר שבנה רכב הדגמה לסדנה של עצמו עד לפני כמה שנים היה ניר גורן מקרייזי סטריאו עכשיו אנחנו יכולים לראות גם את הרכב של יוסי שלדעתי הוא רכב הדגמה מדהים מכל אספקט למשל האם זה שואו? זה מאוד אישי וזה מאוד בהתאם לציפיות שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דני תיהיה סבלני. הפדאנטיות של יוסי תשתלם.

זה נראה סוף הדרך.

מחר אני בא לראות ו...ללטף:-D

סחטין יוס, אין סוף השקעה וכישרון!

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תוכן חדש...