Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב אותך מונית עם גג צבעוני - גורל מכר את הרכב שלו!

למה? עד שעשית את כל הפרוייקט הזה, הבידוד - מה רע ברכב? :-D

תתחדש על הרכב הבא - איזה שלא יהיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במידה וזה הרכב היחיד שלך אני לא מבין כיצד אתה מתנייד.

ההתקנה אורכת הרבה זמן, אני יודע שאם אני בלי האוטו יומיים אני מוגבל מאוד!

בכל אופן, נראה טוב בינתיים, מחכה לראות התקדמות:)

Got To love It

פורסם
עזוב אותך מונית עם גג צבעוני - גורל מכר את הרכב שלו!

למה? עד שעשית את כל הפרוייקט הזה, הבידוד - מה רע ברכב? :-D

תתחדש על הרכב הבא - איזה שלא יהיה...

אדי, לפעמים שווה לעבור את הפרוייקט מחדש במידה והשדרוג ראוי,

והוא אכן ראוי

אבל בוא לא נהרוס את השרשור,

אם תרצה תדבר איתי בפרטי ובכל מקרה בשבת כבר כולם יראו מה הרכב הבא

פורסם
במידה וזה הרכב היחיד שלך אני לא מבין כיצד אתה מתנייד.

ההתקנה אורכת הרבה זמן, אני יודע שאם אני בלי האוטו יומיים אני מוגבל מאוד!

בכל אופן, נראה טוב בינתיים, מחכה לראות התקדמות:)

אל תדאג לדני, אני בטוח שהוא חשב על הכל ולקח את כל האפשרויות בחשבון.

הדבר הכי יפה בדני זה שהוא עושה את שיעורי הבית שלו וחוקר לעומק לפני שהוא מתחיל בפרוייקט.

כבר ראיתי אנשים שנסעו תקופה מסויימת ברכב מושכר בזמן שעבדו להם על הרכב שלהם.

ויש גם תחבורה ציבורית ויש גם מוניות ויש גם אופניים.

סה"כ התקופה שבה הרכב של דני היה באמת מושבת, להערכתי, זה בתקופה שעבדו על הבידוד בקבינה וכשהכסאות היו מושבתים.

אני נסעתי תקופה ארוכה ברכב הפרטי שלי (כשבניתי תיבות לאילייטים ושיפצתי את הקונסולה המרכזית - שנשברה שוב מאז בגלל טמטום שלי) כמעט בלי כל החלקים המרכזיים של הדשבורד, תא כפפות ודיפונים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

האמת הייתי ואני עדיין מאוד מושבת בלי אוטו, אני לא לוקח מיוסי את הרכב ומחזיר לו אותו כל יום כי פשוט אין הגיון בדבר וחבל לבזבז זמן כל יום בפירוק והרכבה על מנת להביא את הרכב למצב נסיעה.

הרכב עמד מתחילת הפרוייקט עד אתמול אצל יוסי, השבוע מכיוון שהוא עובד על פרוייקט אחר (כפי שכבר ציינתי) לקחתי את האוטו, הוא עדיין ברובו מפורק ובוא נגיד שכל מי שרואה אותי נוהג בו אומר שאני פסיכופת, אין לי ספק שאם יעצור אותי שוטר זה יקח הרבה מאוד זמן להסביר ולהוכיח לו שהרכב לא גנוב וזה בסדר שאין כריות אוויר. :lol:

איך הסתדרתי? בעקרון אני מגיע לעבודה ב-8\9~ ויוצא ב-18\19~, אז ככה שרוב היום אין לי צורך בו גם ככה, בבוקר\בערב מידי פעם תפסתי טרמפ עם מישהו ולפעמים מוניות או כל קומבינה אחרת, בלילה אני גונב לאמא\אח\אבא את האוטו.

לסיכום, כיף גדול זה לא, אבל בוא נקווה שהתוצאה שווה את זה.

דני.

פורסם

דני,

זאת אהבה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ההתקנה אורכת לא מעט זמן. אין שם משהו מוגדר חוץ ממיקום האלמנטים. יש לי גם התחייבויות קודמות. כפי שדני כבר כתב, ושם גם יש "קצת" רעיונות משוגעים. בעזרת השם כאסיים את הפרוייקט הטלוויזיוני הרכב של דני יקבל את כל תשומת הלב.

פורסם

fleshbone,

לא, מונית הכסף החדשה היא ford focus station.

לכל השאר,

הרכב חזר ליוסי רק היום, עדכונים בהמשך השבוע אני מניח.

דני.

פורסם

נו דני? מה קורה?

נו ספר כבר? מה? יש התקדמות עם הרכב?

נו? כבר יש מערכת פירוטכניקה בבתי הגלגלים של הסובארו?

נו? כבר יוצאת לך הנשמה מהנדנודים שלנו? :-P:twisted::-D:lol:

נו...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

ביינתים אני מנסה להתגבר על הבאסה של שוב פעם להיות ללא רכב (החל מאתמול), אין לך מושג כמה זה תוקע. :(

לגבי הנדנודים, לא ממש, אני שמח שיש התעניינות באוטו, מצד שני רוב האנשים לא באמת מבינים את גודל הפרוייקט ומה נעשה באוטו, ששואלים אותי במפגש "נו, יש כבר סאונד?" אני לא יודע אם לבכות או לצחוק.

בכל מקרה, שבוע שעבר הגיע פריט מאוד מאוד חשוב לבניה, אולי נעלה קצת תמונות בערב, אני יכול רק להגיד שמדובר בפריט לא זול בכלל ואפילו אקזוטי.

דני.

• תוכן חדש...