Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה הבהרות לגבי מה שנשאל כאן:

1- לגבי המשקל הנוסף אני מעריך שזה ינוע בסביבות 120 קילו (אולי קצת יותר) תוספת.

2- הבניה בתא המטען נבנת מMDF בעובי 12 מ"מ על מנת לחסוך במשקל.

3- אין בתמונות תמונה של תיבה כלשהי.

4- לא יהיה גלגל ספייר ברכב (פשוט אין מקום).

5- ההתקנה לא תיקח חצי שנה (אם דני יביא את כל המגברים:lol:).

6- לא מדובר רק בפרוייקט אודיו, לרכב יתווספו צעצועים נוספים שלא קשורים לאודיו.

7- למי יש דשבורד של גולף:lol:?

8- דני פתח בדייאטה רצחנית...

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני פתח בדיאטה רצחנית :shock: יוסי, תשמור עליו :-P

טוויטרים נוסח באנג אנד אולאפסון מאאודי A8 בגולף - זה יהיה מעניין לראות...

זה קצת מצב לא רצוי הקטע הזה של אין גלגל ספייר - דני, תדאג שיהיה לך שירות של תקריות להחלפה בתנאי שטח וחילוץ אחרת אתה תמצא את עצמך במצב שאתה יכול להיות תקוע ה-ר-ב-ה זמן על הכביש.

לאיגוד חברות ההייטק יש עכשיו הרבה הסכמים והנחות מטורפות לגבי צמיגים כולל השירות שנקבתי למעלה בחינם - דבר איתי בהודעה פרטית כי אני לא רוצה לעשות כלשהיא פרסומת - יכול להיות אולי שגם לך יש את ההטבות האלה ואתה אפילו לא יודע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא כל דבר אפשר לתקן עם הספריי הזה

נסעתי פעם לאכול שיפודים ועליתי על ברזל קטן

הצמיג הלך ככה שאי אפשר היה לתקן אותו.

זה מאוד חשוב שיהיה לך ספייר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה קצת מצב לא רצוי הקטע הזה של אין גלגל ספייר - דני, תדאג שיהיה לך שירות של תקריות להחלפה בתנאי שטח וחילוץ אחרת אתה תמצא את עצמך במצב שאתה יכול להיות תקוע ה-ר-ב-ה זמן על הכביש.

.

עם מערכת כזו , לא אכפת לי להיות תקוע הרבה זמן על הכביש:)

פורסם
ניסית לשפד את הרכב שלך? כמה רעב היית?!

זה היה בערב שסגרנו את המחיר על הדירה :-P

גיסי וגיסתי הם העורכי דין אז נסענו כולנו לחגוג ולאכול ביחד - ממש בכניסה לשיפודיה חיכה לי ברזלון על שפת המדרכה...

כנראה שלשיפודיה היה חסר קצת בשר :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

לא, נראה לי שפשוט לא היית יכול לסיים יום בתוצאה חיובית, היית חייב שיהיה נזק איכשהו.

חתיכת פולני שכמוך!

מתחדשת*

פורסם

עדכונים נוספים מהשטח, יוסי ממשיך לעבוד על התא מטען, אפשר להגיד שכל העסק קורם עור וגידים ומתחיל לקבל צורה, יש עוד המון מה לעשות אבל אנחנו בדרך לשם.

כפי שניתן לראות בתמונות היו כמה פלסטיקים שעברו בהם צמות חוטים והפריעו ליוסי בדרכו, אפשר לנחש מה קרה להם נכון?

CIMG4114 (Large).JPG

CIMG4115 (Large).JPG

CIMG4116 (Large).JPG

CIMG4117 (Large).JPG

CIMG4118 (Large).JPG

CIMG4119 (Large).JPG

CIMG4120 (Large).JPG

CIMG4121 (Large).JPG

פורסם

שאלה קטנה, מה עושים במקרה שצריך להחליף מנורה של אחד הפנסים? ולמה לא הלכת על בניה סטייל הבנייה של יוסי עם פתיחה של החלק התחתון של תא המטען והשארת הגלגל שם?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

fleshbone,

אין שום בעיה להגיע לפנסים על מנת להחליף מנורה, תהליך של 5 דקות בדיוק, גם אני וגם יוסי בדקנו וחשבנו על הנושא, הכל נבנה מודולרי ומתפרק בקלות יתרה.

לגבי תא מטען וגלגל ספייר, כפי שכבר צויין קודם, גם אם היינו משתמשים ב"פטנט" של יוסי לא היה מקום לכל המגברים\ציוד, במקומו של הגלגל ספייר ישבו להם זוג מגברים, אין מקום אחר, סמוך על יוסי שכל האפשריות נבדקו, אל תשכח, רק התיבה לסאבים היא 62 ליטר.

דני.

• תוכן חדש...