Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עברו כמה ימים מאז שעדכנתי את השרשור הזה והאמת? הסוף לא נראה באופק, יוסי מקדיש לרכב המון זמן, מחשבה ועבודה, הבעיה היא שכמה שאנחנו מתקדמים זה נראה כאילו אנחנו רק בהתחלה.

השבוע התחלנו לעבוד על התא מטען, לרצפה נוספה שכבת LLP, נבנתה תיבה לסאבים והתחלנו לשחק עם מיקומי מגברים ושאר הציוד, היום יוסי כבר התחיל את הבניות למגברים ותא המטען, כמובן שמדובר בהתחלה בלבד.

כמו כן אפשר להגיד שסיימנו עם הדלתות, השטח הריק שנותר בהם בעקבות הבניה התמלא בלוגו, נותר רק לרפד אותם.

מה עוד נשאר לעשות ברכב מבלי לרדת לפרטים? ריפודים, קורות, בניית תא מטען, חיווטים, אזעקה, איטום ועוד ועוד.

השבוע גם הגיע עוד קצת ציוד כמו Second Skin Speaker Tweaker Kit ועוד שלל מיני אביזרים.

יאללה, קבלו תמונות.

CIMG4086 (Large).JPG

CIMG4094 (Large).JPG

CIMG4108 (Large).JPG

CIMG4107 (Large).JPG

CIMG4090 (Large).JPG

CIMG4096 (Large).JPG

CIMG4099 (Large).JPG

CIMG4101 (Large).JPG

פורסם

וואו וואו וווואוו

ושוב וואווו

איזה אליפות דני!

לוביט אתם מלכים אמיתיים.

וואלה חוויה לפתוח פה את הפורום ולצפות לעדכונים. תאווה לעיניים.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

דני תתחיל לחלק מנויים פה לאנשים , תציע ליוסי שיבנה לך מיטה ומקלחת מפיבר על הדרך כי לא נראה לי שתצא מהאוטו :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני חושב שיוסי יכול לשמור לעצמו את הזכויות למכונית הכי שקטה שאי פעם יוצרה ע"י סובארו :-D

עוד לא הבנתי מהמראה ההתחלתי של הבניה לתא המטען - איך אתה תגיע לגלגל הרזרבי אבל אני מניח שאם כתבת הפתעות - זו כנראה אחת מהן.

במפגש אמרת לי בערך חודשיים - נראה לי יש לך חצי שנה בשקט...

סתם - אבל נראה לי שזה יקח יותר קרוב לשלושה חודשים לסיים את הרכב הזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כבוד על ההשקעה, תיבות מרשימות ביותר.

דני, כמה משקל נוסף לרכב בעקבות כל המערכת?

העץ ששמת לא עבה מדי ? כי חבל להוסיף עוד משקל על האוטו .

פורסם

אני חושב שדני לא יקח סיכון שחלילה יהיה קרקוש כלשהו במערכת הזו. תתאר לך את הקריז:bad-word: שהוא יחטוף אם בסוף העבודה יהיה לו קרקוש מעצבן לאחר כל האיטום וההתקנה המסיבית וחסרת הפשרות הזו, טפו טפו טפו.

בעצם יש פשרה אחת והיא ביצועי הרכב, אבל יש אנשים שיוותרו על הרבה יותר כדי להנות ממערכת וכמובן לשווק מותג. ככה צריך להיות רכב של יבואן ציוד אודיו לרכב.

פורסם

אוחח התרד הזה ממש עושה חשק לשמוע ולראות את התוצאה הסופית.

דני, כל הכבוד על ההשקעה האדירה.

אני מצטרף לשאלה שנשאלה לפניי, יש לך מושג כמה משקל, פחות או יותר הוסיפה כל ההתקנה על הרכב שלך?

under construction...

פורסם

אם המשקל הסגולי של דני עצמו... זה בסדר - הרכב יסחוב :-P

אני מתאר לעצמי שכל הבידוד הזה לבד זה משהו בין 60 ל80 קילו

תוסיף לזה בטח עוד איזה 40 קילוגרם לפחות של עץ בתא המטען ועוד איזה 10 קילוגרם של חומר לדעתי על כל הבניות והסאב וופרים והמגברים עצמם - אני מתאר לעצמי שדני מעמיס על הרכב בין 180 ל250 קילוגרם עוד לפני שהרכב בכלל מאוייש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...