Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שכבר ציינתי בהודעה הקודמת שלי, יוסי ממשיך בעבודה על הדשבורד\דיפונים\קונסולה, יש המון עבודה לעשות ולצערי פסח קצת עיכב אותנו.

היום נעשתה עוד עבודת קסטומיזציה בעיקר על הדשבורד, כפי שראיתם בתמונות הקודמות המזגן "קצת" הפריע למיד להיכנס למקומו ולכן עבר קיצוץ קל, אני חייב לציין שכבר עכשיו כל העסק מתחיל לקבל צורה, זכיתי היום לראות את הדיפונים מורכבים על הרכב והמוח שלי פשוט מסרב להאמין שזה הרכב שלי, זה פשוט נראה טוווו-אוב.

יש עוד כמה הפתעות בדרך, שווה לחכות. :wink:

ביינתים הנה הצצה לדשבורד והמיד הסורר:

CIMG4053 (Large).JPG

CIMG4054 (Large).JPG

CIMG4055 (Large).JPG

CIMG4056 (Large).JPG

CIMG4058 (Large).JPG

CIMG4060 (Large).JPG

CIMG4061 (Large).JPG

CIMG4063 (Large).JPG

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שלמידים האלה יהיו חיים טובים בתוך התעלות מזגן של הסובארו , רק שלא יצטננו ותקבל סאונד קר בסוף :)

ד"א הVAאים כבר אצלך ?

זרוק לנו עוד עצם לגבי ההמשך..

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

קודם כל.. מדהים!

תתחדש ותהנה.

דבר נוסף, של מי המצלמה? התאריך לא מכוון.. :lol:

שיהיה המון בהצלחה בהמשך הפרויקט

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

שגיא,

גם ככה הסדנה של יוסי כבר נראית כמו אתר עליה לרגל, כל מי שמגיע נדהם מהטירוף ומוצא את עצמו בוהה ברכב וביוסי תוך כדי עבודה, יש דברים שפשוט עדיף לשמור לסוף, קינוחים. :wink:

לגבי הגברה, יש כרגע VA210 אחד, עוד זוג עושה עליה בימים אלו ממש. :)

דני.

פורסם

הפתעות הבטחתי? הנה אני מקיים, שימו לב לקונספט הבא מבית יוסי אלפיין, מרעיון לתכנון עד לביצוע, פשוט אין מילים, יש עוד קצת פינישים אבל אני חושב שהרעיון די ברור.

http://www.youtube.com/watch?v=gmYMPz47C78 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

CIMG4066 (Large).JPG

CIMG4067 (Large).JPG

CIMG4068 (Large).JPG

CIMG4069 (Large).JPG

CIMG4070 (Large).JPG

CIMG4079 (Large).JPG

פורסם

יפהההה, שאלתי את עצמי מתי זה יגיע אבל לא תיארתי שזה יהיה כזה מגניב , שוב יוסי מפתיע ברעיונות יפים ויצירתיים , שאפו!

כמה אינץ המסך?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

דני ,כשאתה אומר על משהו ברכב "שמפריע" לשים,להניח,להתקין או לא יודע מה-אני צוחק. חזקה על יוסי שכבר יסדר את זה יותר טוב מהמהנדסים ויצרני הרכב.

הסטודיו של יוסי מהווה אתר עליה לרכב? ברור.הוא המכה של ההתקנות.עניין של זמן שגם יקימו שם אוהלים וימנגלו שם.:lol:

שוב,כל הכבוד על מאמץ השיתוף בפרטי ההתקנה המלווה בתמונות יפות.וליוסי- :mm_yeah:

ליאור

פורסם

אכן, תענוג לעיניים.

אני מבין שהקונסולה תשמור על מראה מקורי וסולידי, האם כל הרכב ישמור על המראה הזה?

האם הרמקולים "יוסתרו" בגרילים והצבע ברכב יהיה אחיד? - אם כן, זו סוג ההתקנה האהובה עליי - צניעות למרות שהרכב הוא חלום על ארבע גלגלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...