Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתם פה סלט :)

יש רכב הדגמה, שלרוב יהיה מאוד סולידי מאוד עדין מאוד "בטוב טעם" ועם מערכת שמציגה את המיטב של המיטב של היצרן,

זאת אומרת במה, תמונה, שחזור וכל הבולשיט :-D,

ויש רק תצוגה שאמור להיות מוחצן פרובקטיבי, ומציג כל מה שהוא לא סטנדרט,

רכב תצוגה יכול להיות גם הדגמה ובעצם לשלב בין השניים,

ורכב הדגמה יכול להיות גם תצוגה כמו בסעיף הקודם

הרכב שדני בונה הוא

א.הרכב האישי שלו וזה לדעתי הרבה לפני שהוא כל דבר אחר

ב.רכב הדגמה ולא רכב תצוגה

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 לגורל.

מתבצעת יופי של עבודה, יפה וסולידית שמתאימה למה שהוא רוצה. החצנות, עניינים, נצנצים, מי אמר שזה עדיף? לדעתי זה רק מפחית וכנראה שגם לדעתו.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

אני חושב שגורל אמר זאת בצורה הטובה ביותר, בשום מקום בשרשור הזה לא נכתב "רכב הדגמה\תצוגה" או כל דבר אחר, הרכב הזה הוא הרכב האישי שלי לפני כל דבר אחר, מדובר בהגשמת חלום נטו בעבור באנדם שפשוט אוהב לשמוע מוזיקה. :)

פורסם

פשוט אין מילים כמו כל העבודות של יוסי :mm_yeah:.

דני כל הכבוד על ההשקעה מקווה שהתוצאה הסופית של הסאונד תשביע את רצונך.

לגבי מה שנאמר פה זהו לא רכב הדגמה/תצוגה וזו לא המטרה של הבנייה גם אם אפשרית מבחינת פוטנציאל ליצור זאת,המטרה היא שבעל הרכב יממש את רעיון הסאונד וההתקנה כמיטב יכולתו הכלכלית ולא פחות חשוב יתרצה מהתוצאה הסופית.

פורסם
דני מה כבר אפשר להגיד, מדובר באחד הפרוייקטים המרהיבים בתחום

שלא כמו פרוייקטים אחרים גרנדיוזיים ומפוצצים בלי הרבה חשיבה מאחוריהם

הפעם מדובר בעבודה יסודית ומסודרת לכל אורכה,

בהחלט "גאווה ישראל" :D

:mm_yeah:

ממתינים בכליון עיניים לעדכונים מהפרוייקט.

פורסם

עד כמה שהתמונות מגרות ונראות טוב, במציאות העבודה שנעשתה על הרכב מרשימה הרבה יותר!!

אתמול קפצתי ליוסי ל-60 שניות והעפתי מבט- מרשים מאוד ומשתלב היטב עם הנוף השכיח בחניית הרכבים אצל יוסי

:wink:

פורסם

יוסי

אתה צריך לבנות כניסות נפרדות לסדנא שלך

כניסת אורחים

כניסת חברי פורום

כניסת אח"מים

וכניסה לדני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצת עדכונים, אז מה קורה עם הרכב? הרבה מאוד חלקים עברו פלוקינג כמו הקונסולה, כל החלקים של המזגן כולל בקרת האקלים, לוח שעונים ועוד, כמו כן הרבה מאוד חלקים רופדו כמו התא כפפות, כרית אוויר וכו'. יוסי מנסה להגיע לפנישים ולפרטים הכי קטנים, הוא מזכיר לי כל יום כאשר אני נהיה חסר סבלנות והוא ממשיך בסבלנות אין סופית, אלוהים נמצא בפרטים הקטנים ובסוף הם אלה שנותנים את המראה הסופי של הרכב.

זהו, ביינתים תהנו מהתמונות.

CIMG4815 (Large).JPG

CIMG4816 (Large).JPG

CIMG4817 (Large).JPG

CIMG4818 (Large).JPG

CIMG4819 (Large).JPG

CIMG4822 (Large).JPG

CIMG4824 (Large).JPG

CIMG4825 (Large).JPG

פורסם

יוצא דבש, ההמתנה תשתלם לך בסוף ובגדול.

כמה שאלות והערות:

1. מה קורה עם הכרית אוויר בצד הנוסע? התפר שם אמור להקרע בזמן חרום?

2. אני אשמח להסבר קצר על טכניקת ההדבקה של הבד על הדשבורד, או לפחות תגידו באיזה דבק בדיוק משתמשים. אני ממש סקרן.

3. לדעתי ההגה וידית ההילוכים הפשוטים לא משתלבים כעת עם העיצוב החדש והיוקרתי. אולי כדאי לשקול החלפה, ריפוד הידית בעור והחלפת ההגה לאחד ספורטיבי עם שלושה צלעות יעשו פלאים. אחרת זה נראה זול.

4. יש תכנונים לשיפורים קוסמטיים חיצוניים?

פורסם

The REAL B.r,

1. כן, נושא כרית האוויר נבדק עם מיטב המוחות, זה היה אחד מהדברים שיוסי לא היה מוכן להתפשר עליו, בטיחות קודמת להכל, יש שם תפר מיוחד שיקרע מתי שהכרית (חס וחלילה) תפתח.

2.לגבי טכניקת הדבקה זה יוסי יוכל לפרט, לגבי הדבק מדובר בדבק ריפוד מיוחד.

3+4.יש הרבה תכנונים והמון שיינוים שהייתי שמח מאוד לבצע ברכב, אממה, לצערי המנהל בנק שלי לא ישמח כמוני. :(

דני.

• תוכן חדש...