Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב בן 8 חודשים עם 15000 קילומטר שעבר החלפת מנוע על ידי החברה של הרכב עקב פגם בייצור - מוריד ערך מהאוטו?

פורסם

לא

זה מסוג הדברים שרכב עובר ולא ממש משאירים מידע לדורות הבאים .

זכור לי המצב שקיבלנו טרקטורים מיצור של יום שני (אחרי חופשת סוף שבועה ) היה שם הרבה פעמים

פגמים ביצור ואי השגחה על איכות ההרכבה .

היום אני חושב שהתופעה הזו לא ממש קיימית .

בהצלחה

אורי

פורסם

למה לא משאירים מידע?

במחשב החברה יהיה רשום,

יש סימנים של פירוק מנוע (על הברגים).

אבל, אם המנוע הוחלף בחדש (ולא מפירוק\יבוא), לא צריכה להיות בעיה איתו , ולא ירידת ערך (לפחות רשמית).

כמובן, אם הקונה העתידי יידע על החלפת מנוע, הוא יכול לנסות להוריד מהמחיר.

אבל, כפי שכבר רשמתי, מנוע חדש מחברה, עם 0 ק"מ - זה לא כמו מנוע ממקום וקילומטראז' לא ידועים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל, כפי שכבר רשמתי, מנוע חדש מחברה, עם 0 ק"מ - זה לא כמו מנוע ממקום וקילומטראז' לא ידועים.

לפי מה שהבנתי מדובר במנוע חדש מהחברה עם 0 קילומטר, אז לא אמור לרדת ערך?

פורסם

הרכב כבר עומד להמכר?

למה אני שואל, כי אם הרכב יימכר בעוד 10 שנים עם 200 אלף ק"מ,

והמוכר אפילו לא ייקח אותו לבדיקה במכון, השאלה שלך לא רלוונטית.

וחוץ מזה , אין תג מחיר על רכב משומש. הכל שאלה של משא ומתן בין שני הצדדים.

העבודה בוצע טוב? המנוע תקין? יש אחריות לעוד שנתיים לפחות?

זה מה שחשוב.

וחוץ מזה, אין עכשיו מה לעשות - הרכב לא יוחלף באחר (ובצדק), החברה לא תפצה את הבעלים, אפילו אם נגיד לך, שיש ירידת ערך (ובצדק).

תישן טוב בלילה, שאלה יהיו הצרות הגדולות שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...