Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי הורדת רכב מהכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוש אפשרויות:

1. לעשות טסט ואז ללכת למשרד הרישוי ולבקש לגרוט את הרכב - תקבל תמורתו 3,000 ש"ח (ושמעתי שמי שמוותר על הכסף ככסף, מקבל זיכוי של 4,000 ש"ח לנסיעות בתח"צ). גם את הכסף אינך מקבל מיד, אלא כעבור מספר שבועות מרגע הגריטה הוא מופקד לחשבון הבנק שלך.

2. לא לעשות טסט ולהתקשר לאחד מסוחרי הגרוטאות/ברזל ולהציע לו לקנות את רכבך AS IS. תקבל לא יותר מכמה מאות שקלים.

3. לחכות שהעיריה תבקש ממך לפנות את המפגע מהרחוב > לא תפנה > בסופו של דבר העיריה תפנה ותחייב אותך בהוצאות פינוי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ואם אני מעוניין למכור את הרכב למישהו פרטי לחלקים ואז להוריד את הרכב מהכביש, איך את זה אני עושה?

ולגבי הלגרוט אוטו, זה עדיין לא תקף בעיר שלי.

פורסם

הולך למשרד הרישוי, מבקש לבטל את רשיונות הרכב.

חוזר הביתה ומוריד את לוחיות הרישוי מהרכב.

מתקשר ומזמין אחד מסוחרי הגרוטאות שאת פרטייהם תוכל למצוא מודבקים כמעט בכל צומת על עמודי תימרור/רמזור/מעקה.

מקבל כמה מאות שקלים (300-500). לא מוסר שום רשיון ושום מס' רכב. לכל היותר תוכל לכתוב לו שאתה מכרת והסוחר קנה (מלא פרטים כגון שם, ת.ז. כתובת) גרוטאת רכב בעלת מס' שילדה XXX, מס' מנוע YYY. (שמור העתק אצלך מהמסמך הזה).

שים לב - ברגע שהשבתת את הרכב, אתה לא מוכר רכב, אלא גרוטאת רכב, לפיכך אין כל העברת בעלות והרכב כבר אינו רכב.

אם נותרה לך תקופה כלשהי שבה הטסט היה תקף, תוכל לקבל החזר יחסי של אגרת רישוי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ולגבי הלגרוט אוטו, זה עדיין לא תקף בעיר שלי.

לגרוט לא קשור לעיר :?

אתה יכול לגרוט בעיר אחרת ולקבל 3000₪

נראה לי שאם יש רק כמה חודשים בודדים בלי טסט אז אפשר אפילו לגרוט ככה, תבדוק מספר מדויק.

גם אם צריך בכל זאת טסט, שווה להשקיע 1000 וקצת על טסט ולקבל 3000.

ואיזה אוטו זה? אולי מישהו מעוניין בו

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...