Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להזמין את הHU הנ"ל מחר

האם בתקציב של עד 800 ש"ח אמצא משהו טוב יותר ?

האם יש קלריון טוב במחיר זה ? או אולי פיוניר טוב יותר ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אני מקווה שאתה לא מתכוון לשלם עליו 800 שקל נכון? המחיר שלו זה 630 לפי זאפ וזה לפניי שאתה מחפש טוב,אבל אין הבדלים משמעותיים ברדיו דיסקים כאלו.לדעתי עד 650 הוא המומלץ ביותר.

פורסם
אם תמתח את ה800 שקל לכיוון ה900 תוכל לרכוש 6050UB שלטעמי מכשיר יותר מתקדם.

או קיי,

אילו תכונות אני מרוויח ב- 6050UB ?

הציעו לי ECLIPSE 3100 - ב- 800 ש"ח. האם הוא טוב יותר ?

אני מקווה שאתה לא מתכוון לשלם עליו 800 שקל נכון? המחיר שלו זה 630 לפי זאפ וזה לפניי שאתה מחפש טוב,אבל אין הבדלים משמעותיים ברדיו דיסקים כאלו.לדעתי עד 650 הוא המומלץ ביותר.

האמת שבפועל המחיר של ה- 4050UB הוא כ- 700 ש"ח בהתחשב בעובדה שהוא אזל מכל המקומות שמפרסמים בפחות.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

לדעתי בתקציב שלך, או קרוב מאוד אליו כבר תוכל להשיג Clarion 785 יד שניה.

שהוא מתקדם משמעותית מה-4050.

אם אני לא טועה ל-4050 אין בכלל TC - פיצ'ר שהוא חובה מוחלטת לדעתי.

פורסם
לדעתי בתקציב שלך, או קרוב מאוד אליו כבר תוכל להשיג Clarion 785 יד שניה.

שהוא מתקדם משמעותית מה-4050.

אם אני לא טועה ל-4050 אין בכלל TC - פיצ'ר שהוא חובה מוחלטת לדעתי.

אני די התייאשתי מיד שנייה מפני שבאיזור שלי לא נמכרים דברים כאלה (צפון הארץ) ואין לי זמן להתמודד עם נסיעות של חצי יום בשביל זה.

ב- 6050 יש TC ?

האם ב- 3100 של ECLIPSE יש TC ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

על פי מה אתם קובעים שהוא חייב TC?,מה בכלל הרכיבים שלך?,לפי דעתי ה4050 וה6050 אותו דבר חוץ מעיצוב עיפה יותר ופאנל נופל.

תודה ליאור

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
על פי מה אתם קובעים שהוא חייב TC?,מה בכלל הרכיבים שלך?,לפי דעתי ה4050 וה6050 אותו דבר חוץ מעיצוב עיפה יותר ופאנל נופל.

תודה ליאור

TC היא התכונה הראשונה שאני זקוק לה מהקטגוריה שך המערכות היוקרתיות יותר. אם אני אוכל לקבל אותה בסדר הגודל של התקציב, מה טוב.

אגב, הרכיבים:

מק אודיו 4200

מורל טמפו

סאב - פולק אודיו D41240 (כנראה)

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

יש לך מושג מה עושה הטיים קוריקשין?,רכיבים טובים לא חייה HU מהרמה הגבוהה ביותר משהו אמצעי יספיק בהחלט,לפי דעתי לך על הECLIPS CD3100 אחיו הקטנטן של הCD7200 יש מישהו פה בפורום שהשתדרג מ4050 לCD3100 שאל אותו מה טוב יותר באקלפס מהפיוניר

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

זהו שאין לו USB,סה"כ מכשיר מעולה שיצא לי לשמוע,אין לו קרוס אקטיבי מובנה,לטעמי העיצוב שלו מרשים ביחס למחיר,בא מבית טוב,אבל עם כל הכבוד חסרים לו כמה פיצ'רים ואפשרויות שחשובות מאוד.TC נידמה לי שיש לו.עד 600-650 שקל קח את הפיוניר,אם אתה רוצה לשמוע נקי יותר ועניין הUSB לא טרגי עבורך (כדאי לשמוע בדר"כ עם דיסקים) קח את ה CD3100,יש עכשיו המון מבצעים עליו והוא עולה מעט יותר מהפיוניר.לי אישית USB כן חשוב לכן וויתרתי על האקליפס CD3100.

• תוכן חדש...