Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכן מה נפלתם עלייו הילד כולה רצה "לקרוע" קצת את הרכב של הליסינג אז הוא הרים את ההנדברייק.

אם היה לי רכב מליסינג שלא איכפת לי ממנו והיה לי מגרש פנוי שאני יודע שלא יכול לקרות לי או לאף אחד כלום לא הייתי חושב פעמיים עושה את זה גם, ותגידו מה שתגידו זה כיף טהור.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

טל, כיף טהור נמתח בין הגבול של טמטום לבין לדעת מה אני עושה.

כיף טהור זה לא להרים אמברקס ברכב כזה, ובטח ובטח שאתה חסר ניסיון. זה טמטום.

כיף טהור זה לעשות את אוטו הדבר ברכב מתאים עם הידע והניסיון המתאים. וכמובן המיגון.

פורסם

וגם בלי אנשים באוטו.

לעשות דברים כאלו עם עוד אנשים, בלי ציוד מתאים ועם רכב שאתה לא בטוח ב100% מה המצב שלו כי אתה לא מתחזק אותו (ליסינג), זה פשוט דבילי.

אם עברת כמה קורסים ואתה יודע מה אתה עושה אז בסדר, כל עוד אתה שומר על כללי בטיחות בסיסיים.

כאן הוא היה עם שני חברים באוטו וסיכן את החיים שלו.

עריכה: מה שכן, המיצובישי גראנדיס בצבע סגול ממשיך להיות אחד הרכבים הכי יפים בשוק.

פורסם

נאמרו פה דברים נכונים מצידם של הגולשים המחמירים בתגובתם. אני חושב שהעלבת הילד שסה"כ רצה לשתף תמונה הינה מעשה מגעיל ביותר, מה שכן ימנע בעתיד (כרגיל) מאנשים אחרים להעלות תמונות מפחד שיעשו להם לינץ' אינטרנטי זהה.

יש לציין : איני רואה במעשה הדריפט הקדמי מוצדק וחכם

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

השמועה מספרת שמיצובישי לא מכרו יותר מידי גרנדיס לבנים לליסינג

השמועה מספרת שמיצובישי לא מכרו יותר מידי גרנדיס לבנים לSIXT

השמועה מספרת שהתמונה הגיעה לסיקסט וקציני רכב בחברות הרלוונטיות קיבלו הוראה לבדוק את הגרנדיסים הלבנים שיש אצלם בצי

בקיצור

במידה וזה ליסינג - הייתי מסיר את התמונה בהקדם.

היו מקרים מעולם בהם אנשים שילמו על משחקים כאלה ביוקר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
נאמרו פה דברים נכונים מצידם של הגולשים המחמירים בתגובתם. אני חושב שהעלבת הילד שסה"כ רצה לשתף תמונה הינה מעשה מגעיל ביותר, מה שכן ימנע בעתיד (כרגיל) מאנשים אחרים להעלות תמונות מפחד שיעשו להם לינץ' אינטרנטי זהה.

יש לציין : איני רואה במעשה הדריפט הקדמי מוצדק וחכם

שלא יעלו תמונות...אם אני ארצה ליראות את הרכב יש כאן הרבה:

http://images.google.com/images?hl=en&resnum=0&q=grandis+mitsubishi&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

ואם אני ארצה ליראות את הנהג יש כאן גם הרבה:

http://images.google.com/images?hl=en&um=1&sa=1&q=+monkey&aq=f&oq=&aqi=&start=0

פורסם

אז נכון, כנראה זה לא דריפט.

דריפט הוא ככל הנראה מצב של החלקה בסיבוב, בשליטה ולאורך זמן.

וזה נחמד אם זה נעשה ב2.

בכל אופן שחררו רסן מה נכנס בכם? אתם לא הייתם צעירים? עשה מה שעשה במגרש סגור? דהיינו.

לגבי הרכב אכן בעייתי שמדובר ברכב ליסינג אך בינינו רכב ליסינג הוא גם רכב השטח הטוב ביותר אז על מה תלינו?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בן אדם עושה החלקות בשש בבוקר באזור תעשיה נטוש, מטפסים עליו. בן אדם עושה החלקות במגרש סגור עם אוטו ליסינג על רטוב (שהסבירות שיתהפך היא אפסית), מטפסים עליו. מה קורה לכם?

העיקר שאם הבן אדם היה עם עושה את זה עם מיאטה ועם 2000 הודעות בפורום כולם היו אומרים שזה אדיר. וחוץ מנזק לצמיגים זה לא עושה כלום לאוטו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
בן אדם עושה החלקות בשש בבוקר באזור תעשיה נטוש, מטפסים עליו. בן אדם עושה החלקות במגרש סגור עם אוטו ליסינג על רטוב (שהסבירות שיתהפך היא אפסית), מטפסים עליו. מה קורה לכם?

העיקר שאם הבן אדם היה עם עושה את זה עם מיאטה ועם 2000 הודעות בפורום כולם היו אומרים שזה אדיר. וחוץ מנזק לצמיגים זה לא עושה כלום לאוטו.[/quote]

כל מילה בסלע

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...