Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי ברכבי 4 בולמי זעזועים חדשים של מונרו ותושבות חדשות בגלל שהרכב היה קשה וכל במפר ומכה בכביש הורגשו היטב,

כעת לאחר ההחלפה המצב כמעט ולא השתנה ואני ממש מאוכזב ולא מבין למה הרכב כ"כ קשה!

נהגתי על מאזדה 2000 של חבר והשיכוך זעזועים בו עשרות מונים יותר טוב מאשר אצלי אז מה יכולה להיות הבעיה?

נואשתי כבר - מקווה לעזרה.

פורסם

האם זה נכון שבולמי מונרו יותר קשים מKYB? איזה בולם עדיף?

אני הייתי בטוח שמונרו עדיפים על המקורי.

אשמח לעזרה

פורסם

למה אתה חושב שזה הקפיצים? זה לא שהרכב רך מידי, הוא קשה מידי.. או שאני טועה?

כמה עולים קפיצים? זה כזה מבאס השקעתי בזה מאמץ וכסף לשווא.

לגבי מה ששאלת בפרטי: התושבות שהחלפתי אלו הן הכריות בולמים, מאחורה ישנם 2 כריות כאלה בכל צד, מקדימה יש רק 1 בכל צד.

מאחורה זה יותר פשוט אבל העבודה יותר קשה וחייב 2 אנשים, בקרוב אעלה את הפרוייקט עם תמונות והסברים.

פורסם

גם אני "סובל" מאותה בעיה וגם אני חשבתי שמדובר בבולמים אך לא הייתי מוכן להשקיע בבולמים חדשים

אשמח לדעת כמה עלו לך הבולמים ומדוע לדעת בומבה מדובר דווקא בקפיצים?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

חבל שאתה מצטט אותי סתם,

בכל אופן אני מאמין שאם שאלת בעל מקצוע אתה גם יודע לתת לנו הצעת מחיר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הבולמים עלו לי 900ש"ח ל4 אבל זה מחיר שקימבנו לי לפי מה שהבנתי הם אמורים לעלות סביבות ה1200.

כריות בולמים עלי לי 120ש"ח ל2 הקדמיות ועוד 120ש"ח ל4 האחוריות (כריות קוריאניות תחליפיות)

הכריות המקוריות עולות כפול בערך ומשום מה מסתבר שמוסכניקים חושבים שבפולו אין כריות מאחורה, אז לידיעתכם יש בעבוע יש.

הכריות המקוריות היו במצב טוב (ויזואלית) אבל החלפתי אותן למרות זאת.

האם מישהו יודע במקרה אם יש דרך לבדוק את מצב הקפיצים? ומה בערך העלות? הייתי בטוח שזה לא מתבלה כ"כ בקלות.

• תוכן חדש...