Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחליף עבודה ואיתה גם רכב ליסינג והייתי רוצה המלצה (אני בור רציני בענייני רכב) לגבי איזה רכב כדאי לבחור. אחרי בירורים בסיסיים צמצמתי את הרשימה שהכילה בערך 20 דגמים שונים ל-4 סופיים.

הנושאים החשובים לי הם בעיקר נוחות בנסיעה ואבזור (מערכת איכותית, שליטה בעזרת ההגה וכל מיני גאדג'טים שכיף לשחק בהם). אמינות (מבחינת קילקולים) כמעט ולא פקטור וגם צריכת דלק לא כי זה רכב ליסינג, בנוסף כל המכוניות ברשימה שוות אותו דבר בדיוק בברוטו.

יונדאי I30 1.6 אוטו Sun-Roof

סיטרואן C4 - 1.6 אוטו

פיגו 308 קומפורט פלוס 1.6

מאזדה 3 אקטיב 1.6 אוטו

תודה!

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מה הצרכים שלך בדיוק? כמה נפשות יסעו ברכב?

אני יכול להעיד רק על ה308. הרכב לטעמי יפהפה (הדעות חלוקות), נעים מאד מאד לשהיה ולנסיעה, אחד מהנוחים בהם נהגתי.

מאובזר יפה מאד, תחושה עשירה בפנים. תיבת ה AL4 מעצבנת לעיתים בסרבנות שלה להוריד להילוך נמוך. אני פותר את זה ע"י שימוש תכוף בטיפטרוניק. איך תהיה האמינות אני לא יודע, פחות רלוונטי לך בליסינג. גם צריכת דלק פחות מעניינת (אם כי היא סבירה). רכב נעים מאד לנהיגה, ונראה טוב. גם פחות נפוץ על הכבישים מהמזדה לדוגמא. הנקודה החזקה שלו היא שהוא נראה

כרכב מסגמנט גבוה יותר ויוקרתי יותר מאחרות.

מצד שני היונדאי באה עם גג שמש שזה פלוס רציני באבזור.

אני מעריך שזה עניין של הרגשה אישית. תבחר 2 שאתה יותר מתחבר אליהן חיצונית, ותעשה נסיעת מבחן.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לרוב רק אני, פעמיים בשבוע בערך 2 אנשים (סידורים עם בת זוג) ובסופי שבוע זה יכול לגדול ל-4 אנשים (טיולים בארץ).

לגבי היונדאי, יש לי אותה היום ואני מאוד אוהב אותה, בינתיים את התגובות הטובות ביותר אני שומע מבעלי ה-C4 דווקא...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...