Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 7 - לעבור או לחכות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בגלל שהשעה מאוחרת, אני לא יודע למה אבל אני מתעצל ללכת לישון:loco: ומחר יש לי יום שכולו כלום - עולה השאלה הבאה:

לעבור לWIN7 או לחכות עם זה עוד קצת?

רקע:לפני כמה ימים הגיע להרדיסק שלי בדרך טורנטית במיוחד הגרסא הבאה:w7-en-32bit-retail.iso

מפרט: E7300 עם 4GB RAM, כרטיס מסך 9500GT.

כרגע מריץ XP.pro SP2.

שימושים עיקריים: גלישה, הורדות (בעיקר HTTP וBT) ומשחקים.

אז מה אני רוצה ממכם?

בעיקר לדעת אם המערכת החדשה יציבה וכמה קשה יהיה המעבר, מה הכוונה? האם אצטרך להתקין הכל מחדש? תוכנות\משחקים או שמיקרודרעק כבר עלו על דרך לעשות אפדייט ולשמור הגדרות קיימות?

מודה על כל עזרה!

לילה טוב לכולם, דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על ה7 במיוחד אם אתה כרגע עם ויסטא.

אני גם ממליץ ללכת על ה64 ביט.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מצטרף לאביתר, ווינדוס 7 מצוין.

מבטיח לך שלא תתחרט.

לדעתי אי אפשר לשדרג מ-XP ישר ל-7, וגם אם כן, עדיף לא לעשות את זה אלא לפרמט את הכונן ולהתקין 7 נקי .

Stay Dirty

פורסם

ממליץ מאוד על ווינדוס 7. גם אני קפצתי מ-XP ל-7 ולא הורגשו תופעות לוואי :wink:

החסרון היחיד בשבילך - תצטרך להתקין את כל התוכנות/משחקים מחדש.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לקפוץ ל7 בהחלט.

עדיף 64 ביט.

המערכת מצוינת ולוקחת בשינה את XP בכל מובן כלשהו.

יש המון הבדל מעבר לDX10, המחשב ירגיש שהוא טס.

לגבי UPGRADE - בכלליות - לא מומלץ בWINDOWS (אפילו לא ע"י מיקרוסופט) ולא אפשרי בין XP ל7

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

asaf אסור בהחלט לפרסם דברים כאלה בפורום.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור של קניית הרשיונות מ EBAY ?

לפי מה שאני רואה, ניתן לקנות רשיונות במחיר דיי נמוך .

האם יש איזשהי סיבה לא לקנות מהם ?

בקישור שצירפת מוכרים רק קוד התקנה (כנראה פרוץ ולא חוקי) ללא תקליטור התקנה ומבטיחים תמיכה בהתקנה לא חוקית.

התמונות הם לשם המחשה בלבד !

איזה כייף לי :)

פורסם

משתמש גם בחלונות 7 במחשב מולטימדיה שלי - מבסוט לאללה עליו. ממליץ בחום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לשימושים שלך כפי שאתה מתאר ולפי מפרט המחשב שלך, ובגלל שמדובר גם בגרסאת ה32 ביט לא הייתי ממליץ לך לעבור, רק כי אין צורך ממשי בכך עבורך.

אם מדובר בגרסאת ה64 ביט אז כן תשדרג בשמחה, סתם לשדרג לשם השדרוג במקרה שלך הוא סתמי ולא יועיל בהרבה חוץ מלספק לך תעסוקה.

באופן אישי, כבעליו החוקיים של מערכות הפעלה 7 32/64 ביט מגרסאות הבטא (והאלפא) המוקדמות ועד לגרסאות הרשמיות האחרונות אני ממליץ בחום על מערכת ההפעלה הזו לרוכשים מחשב חדש ולאלו אשר מפעילים ויסטה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...