Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 7 - לעבור או לחכות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בניגוד להרבה פה חושב שכדאי לך להמתין עם המעבר, לפחות עד שיצא עידכון גירסא.

וכן אני יודע שבעיקרון וונינדוס 7 זה העידכון של ה"ויסטא"

קובי

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי, ועכשיו נחזור לשאלה המקורית: האם המעבר עדיין קשה או שב7 כבר יש אפשרות לעשות "אפדייט" כלומר לעבור בלי להתקין הכל מחדש?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אממ שאלה אחרת.

עם אני יש לי ויסטה חוקית שקניתי, עם יש אפשרות

לשדרג בחינם ל7?! ועם כן איך?

תודה רבה

פורסם
אוקיי, ועכשיו נחזור לשאלה המקורית: האם המעבר עדיין קשה או שב7 כבר יש אפשרות לעשות "אפדייט" כלומר לעבור בלי להתקין הכל מחדש?

עניתי לך כבר בבוקר.. אי-אפשר לעבור בלי להתקין הכל מחדש.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
:roll:כנראה שפספתי, אם כך זה יחכה לשבוע הבא :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אממ שאלה אחרת.

עם אני יש לי ויסטה חוקית שקניתי, עם יש אפשרות

לשדרג בחינם ל7?! ועם כן איך?

תודה רבה

גם לי היה ויסטה חוקי על המחשב - ועברתי ל WIN7 - ומאז אני לא מבין מדוע המתנתי כ"כ הרבה זמן כדי לעבור- WIN7 מוצלח בהרבה מויסטה.

לגבי איך: פשוט פרמטתי את כונן C. והתקנתי עליו את WIN 7.

בחינם? תלוי אם אתה רוצה פרוץ או מקורי.

אני יודע שיש מחשבים שזכאים לשדרג לWIN7 חוקי בחינם.( נראה לי שזה תלוי מהיכן קנית את המחשב ומתי ).

פורסם

לגבי UPGRADE - בכלליות - לא מומלץ בWINDOWS (אפילו לא ע"י מיקרוסופט) ולא אפשרי בין XP ל7

אפשר הסבר קצר למה לא מומלץ לעשות שידרוג

אני מתלבט אם לשדרג מויסטה.

פורסם

א. מה שנאמר ממקודם - 7 היא לא ממש שידרוג של ויסטה - הרבה מאוד נכתב מחדש.

ב. למה לא מומלץ ? הם לא משדרגים את הרג'יסטרי בצורה מוצלחת (אף פעם) וכנ"ל לדרייברים הבסיסיים ביותר.

במיוחד אם יש לך דברים לא תומכים (תוכנות / דרייברים ישנים) או תוכנות שחס וחלילה ממומשקות לקרנל (אנטי וירוס - פיירוול :) )

מניסיוני - עדיף חדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על WIN 7 64

המערכת רצה הרבה יותר טוב מ-XP ו-VISTA ועם מפרט מחשב סביר אין מה לחשוב פעמיים..

ד"א אתה יכול לבטל את רוב האפקטים והקישקושים הגרפיים, זה סתם מיותר בכל מקרה ואולי יישחרר לך עוד קצת זיכרון.

אני מריץ 7 על מחשב עם מעבד AMD 939-ליבה אחת ו2 ג'יגה זיכרון - כמובן שבלי כל האפקטים, אבל זה רץ מצויין.

פורסם

1) יש יכולת לעשות שדרוג מויסטה \ XP ל7 בתנאי שזה אותה גרסא 32 או 64, זה מצויין אפילו בהתחלת ההתקנה - דבר פשוט מאוד אך לא ממש ממש מומלץ מהסיבות הפשוטות של אם כבר מתחילים מההתחלה..אז שיהיה נקי וללא זבל שמגיע ממערכות הפעלה אחרות.

2) לאיש יש 4GB זכרון , בשביל מה 64 ביט? אם היה לו יותר מ4 הוא היה חייב 64 ביט - אבל הבלאגאן שמתלווה להתקנות 64 ביט וכמות האפליקציות המזערית שאכן תומכת ב7- 64 ביט - היא כלכך קטנה עד שאתה מוצא את עצמך מריץ 90 אחוז אפליקציות 32 על ה64...או משנה את ה COMPETABILTY MODE ל.....XP...

3) לפותח השרשור - כאחד שמריץ 7 מגרסאות האלפא, אין לך שום בעייה לעבור AS IS ללא שום בעיות מיוחדות - כמובן שרצוי מאוד שתגבה דברים חשובים לפני ההעברה או יותר נכון תעשה IMAGE של כל הדיסק בכדי שתוכל לחזור אחורה.

משחקים רצים מצויין , גם כאלה מאוד ישנים כמו HL2 ו FARCRY כמו גם חדשים שיודעים לנצל DX10 כמו SHIFT ו GRID

המפרט שלי הוא E2180 עם 2G RAM וכרטיס מסך 4850 ואני מאוד מרוצה.

פורסם

HL 2 לא נחשב ישן ועדיין מעודכן פיקס בגלל STEAM.

הוא מריץ אבל ללא ספק דברים ישנים יותר (באלדורס גייט 2 ... וNEVERWINTER הראשון)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני כרגע עם 32ביט WIN7,יש הבדלים משמעותיים בין 32ביט ל64? פספסתי משהו בזה שהתקנתי 32?

אומנם יש לי 4גיגה זכרון ותכלס רואים רק 3וחצי,אבל כלום אצלי לא מנצל רבע מהמעבד או חצי מהזכרון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...