Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולגבי שאלה "למה אנשים קונים מהחברות?". אז רכבים מחברות עולות פחות, זה נראה כאילו לקנות מחברה יותר פשוט, ולרוב חברות גם נותנות אחרייות. אני לא יודע עם לחברות גדולות כמו שלומו-סיקסט, קל-אוטו וכו' גם, אבל לכאלה כמו ט.א.חולון אני לא מתקרב יותר.

פורסם

לצערי שוק רכב יד שניה פרוץ ביותר בארץ! אנשים שמים את כספם על קרן הצבי ומקבלים חתול בשק!

כולם עובדים על כולם בשוק הזה ואין אלוהים וכמובן שהמדינה לא מיתערבת!

לכן אני מעדיף להימנע ממגרשים קטנים ולצערי גם מאנשים פרטיים (ש90% סוחרים בתחפושת ומבזבזים ימי עבודה לקונה)

אני בדעה של ליקנות מכוניות רק מהמגרשים הרשמיים של היבואנים וחברות הליסינג הגדולות שיש להם שירות ללקוחות ואחריות אמיתית והם דואגים לטפל בבעיות ומעדיפים לא לסכן את המוניטין הרב שלהם.

לי יש כרגע רק ניסיון אחד והוא אם טרייד מוביל ראשל"צ שמאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם וגם שוקל רכב נוסף מהם.

היזהרו ושימרו על עצמכם!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
עידכון.

כן העבירו בעלות לפני כמה ימים, אבל בזה החדשות הטובות נגמרו.

אין להם מוסג באיזה מוסך האוטו טופל בכלל, בטוח שלא במוסך מורשה, לאוטו 91000 ק"ם וטיפול 90000 לא נעשה (שזה יעלה עוד כ-1000 ש"ח). עדי עדיין מנהל הסניף אבל לא הצלחתי לדבר איתו, פקידה טוענת שהוא "לא מדבר עם לקוחות". וכמובן לא קיבלתי מפתח שני.

תעשה לעצמך טובה?

תחליף לרכב הזה רצועת טיימינג - את כל הקיט!

אל תשאל למה, אל תבטח אם אמרו לך שעשו - פשוט תחליף! לא משנה כמה זה יעלה לך.

זה אם כל רע במנועים - אם אין לך הוכחה שעשו והרכב הזה ב90KKM - תחליף ולו רק בשביל השקט הנפשי.

4 צמיגים חדשים על פרונט מכוון היטב ותדאג שאין בעייה בכלשהיא מערכת שיש לה משמעות של בטיחות ותהנה מהרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ולגבי שאלה "למה אנשים קונים מהחברות?". אז רכבים מחברות עולות פחות, זה נראה כאילו לקנות מחברה יותר פשוט, ולרוב חברות גם נותנות אחרייות. אני לא יודע עם לחברות גדולות כמו שלומו-סיקסט, קל-אוטו וכו' גם לא אמינות באותה צורה, אבל לכאלה כמו ט.א.חולון אני לא מתקרב יותר.

מגרש/סוחרי רכב בחיים לא ימכרו לך בפחות מאדם פרטי,הרי מההפרש הזה הם מתפרנסים....

את הרכב שנראה לך שעולה פחות, הם קנו מממישהו בהרבה פחות.

• 11 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני גם נפלתי בפח של טרייד אין חולון 

עשיתי לרכב בדיקה והובטח לי שיתקונו כל הליקויים , הליקויים לא תוקנו חלקם- שי הבעלים טוען שהוא לא חייב 

וליקוי של צלחות לרכב- הוא טוען שכחו במוסך להחליף בגלל לחץ . 

לא זכור לי שאפשר לשכוח דבר כזה? 

הבן אדם לא לוקח אחריות 

הוא נחמד רק במעמד הקניה 

אחר כך הוא שוכח שהייתם חברים 

והוא עובד בשיתוף פעולה עם מוסך מסויים 

והם ביחד הם ״צוות מנצח״ 

אני הולכת איתו לתביעה! ולא אוותר

פורסם

"פראיירים* לא מתים. הם רק מתחלפים"

מ.ש.ל

(* לא במטרה ללעוג למי שנפגע, אלא פשוט זה המודל העסקי של הרבה מאוד עסקים כאלה)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, BoazB11 כתב:

"פראיירים* לא מתים. הם רק מתחלפים"

מ.ש.ל

(* לא במטרה ללעוג למי שנפגע, אלא פשוט זה המודל העסקי של הרבה מאוד עסקים כאלה)

צודק! האמת מישהו מכיר את הסוכנות ויכול להגיד לי מי המנהל שם?

• תוכן חדש...