Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים נכבדים שלום.

אני חדש כאן בפורום, רכשתי לאחרונה רכב ונעזרתי בפורום הרבה, תודה לכל מי מכם שכתב חוות דעת, ענה על שאלות או תרם משהו מהידע שלו בנושא.

הסיבה שבגללה פתחתי יוזר היא לשתף אתכם בחווית הקניה שהיתה לי ולהביע חוות דעת על סוכנות הטרייד-אין ממנה קניתי את האוטו ואולי כך לעזור לאחרים.

לא אלאה אתכם בכל הסיפור אבל אכתוב את הנקודות העיקריות:

1. "האוטו טופל במוסך מורשה מאז שעלה על הכביש" - לכל אורך הדרך, הסוכן דניאל טען שהאוטו כמובן טופל אך ורק במוסך מורשה ושאני יכול ללכת לכל מוסך מאזדה ולהוציא את ספר הטיפולים. לא דובים ולא יער. רק אחרי שקניתי את האוטו (וזו פאשלה שהיא גם שלי) הצלחתי להשיג את הבנאדם שהאוטו היה שלו קודם והוא סיפר לי שהאוטו אמנם טופל על ידיו אבל באופן פרטי לחלוטין ולא במוסך מורשה מאזדה.

2. "אין מפתח ספייר" - זה כזה מוגזם לבקש שיתנו לי מפתח ספייר לאוטו שקניתי? כמעט שבוע הייתי צריך לרדוף אחרי דניאל שלבסוף טען "חיפשתי, אין מפתח ספייר". כמובן שהוא דאג תמייייד להזכיר שיש להם מישהו שהם עובדים איתו שיעשה לי שכפול בזול. בשיחה שלי עם הבעלים הקודמים של האוטו נאמר לי בפירוש, שהיו שני מפתחות! רק כשהחלטתי לשים לזה סוף ולהגיע בעצמי לסוכנות שלהם כדי להגיד להם שחייבים להיות שני מפתחות, חיפשתי עם מנהל המקום ביחד ולבסוף מצאנו.

3. בכל הזמן הזה שחיכיתי מהם כביכול לתשובה אם יש מפתח ספייר או לא, ניסיתי שיתנו לי לדבר בטלפון עם מנהל המקום (זה שלבסוף איכשהו עזר לי) ונתקלתי בסירוב ע"י פקידת הקבלה בטענה ש"עדי (המנהל) לא מתעסק בדברים האלו". אתם קולטים? לא רוצים לתת לי לדבר עם המנהל אחרי שכבר הגעתי למצב שאני לא מאמין לחצי מילה של הסוכן שלו. אני שוב חייב לציין שאין לי דבר וחצי דבר נגד פקידת הקבלה, שהיא חדשה ומפוחדת. היא זו שייעצה לי להגיע למקום ולתפוס לשיחה את המנהל.

4. יחס כללי - מכירים את זה שבנאדם הולך ואומר לכם "שניה שניה אני כבר חוזר" ומשאיר אתכם שעה להתייבש? אז זה קרה לנו. 3 פעמים. ביום שבו חיכינו שיתפנו אלינו להעברת בעלות. ולבסוף נחשו מה? אופס, אי אפשר להעביר בעלות היום כי הרכב לא שוחרר מחברת הליסינג. יום עבודה הלך!

פורסם

לסוכנות קוראים "טרייד אין חולון" ?

פורסם

איזה רכב רכשת? אני מתקשה להבין למה התעקשת לקנות דווקא שם, אלא אם מדובר ברכב שלא ניתן למצוא במקומות אחרים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני רק רוצה להוסיף, לפני שנה שחיפשתי רכב, חיפשתי פונטו ומצאתי שמה פונטו כחולה יפיפייה שנת 98 XTZ בדיוק מה שחיפשתי, ולפי מה שפרסמו היא עשתה 114 אלף ק"מ מסטודנטית חמודה.

שבאתי לבדוק את הרכב מכנית מצאתי שהוא עשה לפחות 200 אלף ק'"מ.

דרך אגב האנשים האלה מפציצים את האתר יד 2 ברכבים, ומשום מה כל רכב הם רושמים עליו טיפולים רק במורשה, דגם הכי מפואר, ומצב מכני מעולה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני קניתי מ"טרייד אין חולון" יונדאי אקסנט 2008, שאת האותו עצמו כן אהבתי ועבר בדיקה מכנית בסדר. הבעיות התחילו כאשר כבר רציתי לשלם ולקבל בעלות ומפתחות:

1. אין מפתח שני (אותו סיפור כמו היה למי שפתח שיחה הזאת)

2. כבר יומיים שלא עושים העברת בעלות - אומרים שהתשלום על טסט לא הוקלט במערכת וזה יקח עוד יומיים שלושה.

3. זמן אחרייות, בהצחלה אמרו שנתיים, בסוף נתנו רק לשנה.

4. הרישיון רכב נוכחי רשום על שם "סוכר רכב - " ושם פרטי של מישהו שלא מובן מה קשר שלו ל"טרייד אין חולון".

5. לא נותנים לי קבלה על 45000 ששילמתי. רק כתבו, אני מצטט, "הקונה העביר את כל הסכום ואין לסוכר תלונות לקונה", בכתב יד על הדף של אחרייות.

אני מבין שלא הייתי צריך לתת את הכסף לפחות עד להעברת בעלות, אבל זה הטעות שכבר עשיתי, שאלה מה עדיף לי לעשות עכשיו.

אני כבר לא יודע עם להתחיל לחפש עורך דין, או לתת לזה עוד כמה ימים.

אגף, דניאל הוא מי שעושה לי את הבלגן.

אם משהו מבין טוב בעניין, בבקשה תענו.

פורסם

לפני כשנתיים הגעתי לשם כדי לבחון רכב שפורסם כרכב יוצא ליסינג. כשהגעתי לשם התברר לי שמדובר ברכב מהשכרה. מיד אמרתי להם שלום ולא להתראות - מי יודע איזה עוד מידע הם מסתירים.

פורסם

לא שאני מכיר את הסוכנות או מגרשי רכב בכלל ובטח ובטח שלא אקנה מהם דבר,

אבל רק לי נראה מוזר ששני משתמשים חדשים נרשמו רק כדי "לקרוע" מגרש רכב מסויים....?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני מניח שהרכב ספציפית היה עם נתונים מיוחדים מאוד, כמו ק"מ נמוך או שבעל צבע מיוחד שחיפשת, כי אחרת אני לא יכול להבין למה קנית שם את הרכב.

פורסם

אני לא חושב בכלל שמה שתואר כאן מהווה תופעה נדירה.

הטעות הכי גדולה שנעשתה כאן היא של פותח השרשיר לצערי - ל-ע-ו-ל-ם לא משלמים את מרבית הסכום לפני שכל הפרטים האחרים נסגרו.

את בדיקת הרכב - גם מבחינה ויזואלית, גם מבחינה מכאנית וחשמלית וגם מבחינה של רישוי (ידיים, שיעבוד וכו' וכו') עושים בראש ובראשונה, היסטוריית טיפולים וידיים מלאה של הרכב! לראות בעיניים שעשו לו טיימינג!

לאחר מכן מבררים שלא חסר לרכב שום דבר, לא כלי נהג, לא אפודים זוהרים, לא פחוני אשפה ובטח ובטח שלא מפתחות!!!

מוודאים מה מקבלים בתמורה לעסקה -> מתנות, הטבות, אבזור, הנחות וטיפולים.

ורק אחרי שהכל הובא על גבי כתב ונחתם ע"י שני הצדדים ומה שחייב להיות כבר בידיים של הקונה

מעבירים את הסכום מעבר למקדמה.

אם עושים את זה הפוך - כולם, לא משנה איזו סוכנות, יראו לך שהם "ישראלים".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא שאני מכיר את הסוכנות או מגרשי רכב בכלל ובטח ובטח שלא אקנה מהם דבר,

אבל רק לי נראה מוזר ששני משתמשים חדשים נרשמו רק כדי "לקרוע" מגרש רכב מסויים....?

כי יש אנשים שעושים שטות ובודקים בפורומים רק אחרי שנכנסים לבעיות. ואני מכווה מאוד שרוב הקונים כן עושים מחקר אינטרנטי לפני שקונים, אחרת יהיו עוד הרבה שקרנים שינסו למכור סחורה לא ראויה.

פורסם

עידכון.

כן העבירו בעלות לפני כמה ימים, אבל בזה החדשות הטובות נגמרו.

אין להם מוסג באיזה מוסך האוטו טופל בכלל, בטוח שלא במוסך מורשה, לאוטו 91000 ק"ם וטיפול 90000 לא נעשה (שזה יעלה עוד כ-1000 ש"ח). עדי עדיין מנהל הסניף אבל לא הצלחתי לדבר איתו, פקידה טוענת שהוא "לא מדבר עם לקוחות". וכמובן לא קיבלתי מפתח שני.

• תוכן חדש...