Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הונדה מפרסמת בדיוק את מה שציינת עכשיו.

אני חושב שזה בהחלט מעניין בתור אופציית ליסינג.

חשבתי לקנות גולף tsi 122 ,כדאי לעשות את זה עכשיו .או לחקות?

לא, לא כדאי לקנות גולף, לא כדאי לקנות מכוניות חדשה בכלל! לא חדשה ולא ליסינג!

אנשים, מתי תבינו ששום דבר לא ישתנה פה כי אנחנו (הישראלים) מתנהגים כמו עדר חסר עמוד שידרה ללא כח צרכני לחלוטין.

אני יודע, אני מדבר אל הקיר... אלוהים, איך התפתחנו להיות כאלה...

כנסו ותנסו להפנים- http://www.nonewcar.co.il

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולכל מי שחשב שביטול השווי יגרום לתיאום מחירים אז יש גם לכיוון ההפוך. האוקטביה הוזלה ב 6000 ש"ח ותהיה גם אטרקטיבית לציי הרכב (מה שלא קרה עם שיטת מדרגות המס שבגלל אלף או אלפיים ש"ח המיסוי קפץ).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האוקטביה עכשיו עולה כמו מאזדה 3. היא צריכה להיות הרכב הכי מבוקש בליסינג (אבל כמובן שזה לא יקרה כי סקודה זה חרא :roll: ).

emotion of motion

פורסם
האוקטביה עכשיו עולה כמו מאזדה 3. היא צריכה להיות הרכב הכי מבוקש בליסינג (אבל כמובן שזה לא יקרה כי סקודה זה חרא :roll: ).

אין קשר.

מה שקובע הוא אינו מחיר הרכב לצרכן, אלא המחיר שמקבלת חברת הליסינג מהיבואן.

דלק מוטורס על פי פרסומים שונים מוכרת האת הצמד 3 \ פוקוס ב 20% פחות מהמחירון הרשמי , על מנת שסקודה תהיה אחת המומלצות היבואן צריך לתמרץ את חברת הליסינג בהתאם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חשבתי לקנות גולף tsi 122 ,כדאי לעשות את זה עכשיו .או לחקות?

בעקבות הפחתת מס הקניה בסוף נובמבר היא הוזלה ב-2K. עכשיו הם עלולים לייקר אותה בחזרה בגלל עליית שער האירו (עלייה מזערית).

פורסם
אין קשר.

דלק מוטורס על פי פרסומים שונים מוכרת האת הצמד 3 \ פוקוס ב 20% פחות מהמחירון הרשמי , על מנת שסקודה תהיה אחת המומלצות היבואן צריך לתמרץ את חברת הליסינג בהתאם.

בטח שיש קשר. כשאני קונה או בוחר רכב לשימוש עסקי אני בודק עלות כוללת כולל שווי השימוש ועלות הרכב. אם הסקודה תהיה קרובה למחיר המאזדה הרבה יעדיפו אותה.

אתה מתעלם גם מהמגמה שקיימת בשנה האחרונה שיותר ויותר חברות עוברות לרכישה במקום ליסינג (אני בכל השנים רוכש ולא לוקח בליסינג כי זה יוצא יותר משתלם כלכלית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בטח שיש קשר. כשאני קונה או בוחר רכב לשימוש עסקי אני בודק עלות כוללת כולל שווי השימוש ועלות הרכב. אם הסקודה תהיה קרובה למחיר המאזדה הרבה יעדיפו אותה.

אתה מתעלם גם מהמגמה שקיימת בשנה האחרונה שיותר ויותר חברות עוברות לרכישה במקום ליסינג (אני בכל השנים רוכש ולא לוקח בליסינג כי זה יוצא יותר משתלם כלכלית).

זה נכון עבורך.

חברת הליסינג אשר רוכשת 1000 יחידות בהזמנה אחת תעדיף רכב אשר זול ב500 ש"ח ליחידה , אותם לא מענין עלות שווי השימוש לעובד, פשוט ככה.

פורסם
הנה הפחתה של כ-500 ש"ח במחיר הרכב:

מיום שישי: שיעור המע"מ יופחת ל-16%

הצחקת אותי , אם היבואנים בלעו לכיס את הרפורמה הירוקה במלואה (מעניין איפה המחוקק...), מה זה עבורם עוד חצי אחוז ?

פורסם
אין קשר.

אתה צודק, למרות שגם בשוק הפרטי אני בטוח שרוב האנשים יבחרו במאזדה 3 על פני האוקטביה בלי לבדוק את הסקודה בכלל.

emotion of motion

פורסם
אתה צודק, למרות שגם בשוק הפרטי אני בטוח שרוב האנשים יבחרו במאזדה 3 על פני האוקטביה בלי לבדוק את הסקודה בכלל.

לא אני. אבל אני רוצה 1.2 TSI (שתגיע כנראה בשנה הבאה במקום 1.6) ידנית ולא 1.6 אוטומט... אם מחסירים מ-120K את עלות התיבה האוטומטית והנחה משוערת לפי "מיסוי ירוק", גרסה כזו אמורה לעלות 100-105K. אבל לצערנו לא מוכרים כאן אוקטביה ידנית חוץ מדיזל ו-RS.

פורסם
הצחקת אותי , אם היבואנים בלעו לכיס את הרפורמה הירוקה במלואה (מעניין איפה המחוקק...), מה זה עבורם עוד חצי אחוז ?

מסתבר שעם מע"מ אי אפשר, או קשה יותר, לשחק. אכן, הפחיתו 500 ש"ח, מה שמשפיע גם על שווי שימוש ב-10 ש"ח.

פורסם

חכה, עוד חודש ותראה איך המחיר מתעגל לו כלפי מעלה.

בינתים מר יצחק מודיע כבל עם ועידה שמחירי המשומשות עד 3 שנים יעלו מחר...

כן כן, מחירי רכב משומש עולים בארץ הקודש, אכן ניסים ונפלאות..

פורסם
ממה בכלל נובעת העלת המחירים הזו!?

גועל נפש....

לא עליית היין ולא בטיח, פשוט גונבים את הציבור.

למרות המחירים הגבוהים והמעצבנים של רכבים בארץ, אני חייב לציין שיצאתם קצת מפרופורציות, ממתי בעל עסק פרטי חייב למישהו דין וחשבון מתי, כמה ולמה הוא מעלה מחירים?

הוא מעלה ב 12.74 אחוז כי זה בדיוק אורך האיבר שלו, יש למישהו בעיה עם זה? שיקנה במקום אחר.

דעתי כדעת אחרים כאן, רק פתיחת השוק לתחרות תגרום לירידת מחירים (וגם לא בטוח, יותר הגיוני שהיבוא המקביל ימכור רכב מקביל בהנחה של כמה אלפים בודדים או יתן איזו חבילת איבזור כצ'ופר מאשר שפתאום מישהו ימכור פה מזדה 3 ב 90K ש"ח ).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...