Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כניראה שגם להם נימעס ליראות 10 מאזדות זהות בכל רמזור:roll:

זה גם מה שאני חושב:wink:

ועדיין לדעתי המאזדה החדשה שווה את המחיר, רכב מצויין.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם ככה אז בשנה הבאה יהיו הרבה מאוד "אידיוטים" בישראל.

רוב הלקוחות לא מגיעים לסוכנויות מאזדה.

רוב הלקוחות הן חברות הליסינג שקונות סטוקים שלמים, ככה שלסוכנות הם ממש לא מגיעים.

רוב הלקוחות שלוקחים את הרכב בליסינג לא באמת הולכים לסוכנות של מאזדה להסתכל על הרכב לפני שהם בוחרים בו. אם לשכן יש כזו, מה רע?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רוב הלקוחות הן חברות הליסינג שקונות סטוקים שלמים

ובמחירים אחרים (יותר זולים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניתן לראות כי בחו"ל גירסת 5 דלתות 1.6 זולה בכ-3000 אירו מהגרסאות 2.0 ליטר סטיישן. כך שהמחיר שנקבע בארץ בהפרש של כ- 1200 אירו בלבד הוא נוח להפליא, קל וחומר שמסורתית, עוד בעידן של 111,000 ש"ח וקבוצה 2 מנוחתה עדן, הם עלו כי-130,000ש"ח.

מה שאומר שמנקנקים אותנו על ה- 5 דלתות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בסופו של דבר חברות הליסינג מרוויחות מזה. האם אתם מאמינים שהמחיר שהן משלמות יעלה? אני לא.

ובכך הערך של כל הנכסים שלהם כרגע עלה בכמה אחוזים.

היבואן ימכור חמש חתיכות לצרכן הפרטי בכמה אלפים יותר, חברת הליסינג תעשה עוד 5% רווח על מכירת אלפי מכוניות יד שנייה כל שנה.

פורסם
גועל נפש.

אידיוט מי שדורך בסוכנות של פורד או מזדה...

אבל מי שמשלם 130 אש"ח על גולף זה בסדר וזה מוצדק....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
מה שיפה גם שכל שנה ב-1 לינואר יורד מעט המיסוי לרכבים חדשים.

לפחות לגבי השנה הקרובה (2010) זה לא נכון. הורדת המס האחרונה הייתה בסוף נובמבר, ועד כמה שאני זוכר, אין תכנון להורדה נוספת.

פורסם

רגשית אני נוטה להסכים עם המילה:

מנקנקים
אך העובדות מדברות אחרת. אם נתרגם את מחירי הפורד או המאזדה בגרמניה לשקלים, נקבל מספרים די דומים למחירונים בסוכנות דלק מוטורס. פורד 2.0 ליטר סטיישן יהיה אפילו קצת יותר זול בארץ כאשר שער האירו גבוה.
פורסם

גם לא.

לשלם 120K על מזדה 3 "אקטיב" - לא מוצדק בכלל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רגשית אני נוטה להסכים עם המילה: אך העובדות מדברות אחרת. אם נתרגם את מחירי הפורד או המאזדה בגרמניה לשקלים' date=' נקבל מספרים די דומים למחירונים בסוכנות דלק מוטורס. פורד 2.0 ליטר סטיישן יהיה אפילו קצת יותר זול בארץ כאשר שער האירו גבוה.[/quote'] הסיבה היא כמובן העדר החיבה כאן למכוניות סטיישן, בניגוד לאירופה ולא טעות בחשבון או סתם טוב לב פתאומי שתקף את היבואן.
פורסם

יודע מה ? באמת לא מוצדק, במיוחד כשאתה יכול לקנות ג'טה 1.6 עם DSG ב 112K. פתאום כל המזדות והפוקוסים ובעצם כמעט כל מה שזז עם מנוע 1.6, נראה יקר להחריד.

פורסם

בניגוד לכולם אני חושב שכדאי לחכות קצת.

כששווי השימיוש יתחיל להיגזר ממחיר המחירון של הרכב באופן ליניארי נתחיל לראות תחרות אמיתית כי כשאקבל רכב מליסינג לא יעניין אותי אם על רכב X אשלם 100 ש"ח לחודש פחות מאשר על רכב Y אם על Y אשלם פחות 200 ש"ח בשווי השימוש.

תנו לשוק כחצי שנה להתייצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ומה חדש ?

חברות הליסינג לוחצים על יבואני הרכב להעלות מחיר כיוון שהחבר יצחק יעלה את מחיר המשומשות בהתאם , דבר שיעלה את ערך המלאי של חברות הליסינג..

כל לוקח ליסינג יעשה את החשבון שלו האם כדאי לו לקחת רכב שפתום מחירו עלה ל 119K כי דלק מוטורס רוצים לנקנק אותו באמצעות חברת הליסינג.

לדעתי בסופו של דבר יהיה היבואן שיבין שמחיר שפוי של 110-112K יבטיח לו מכירות נאות, ויהיה שווה בהחלט לשבור את המונופול של חברות הליסינג= מחירון הרשמי של ישראל.

דרך אגב , נדררשת פה חקירה של הממונה על ההגבלים העסקים, הרי מדובר פה על מונופול ברור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...