Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שיפה גם שכל שנה ב-1 לינואר יורד מעט המיסוי לרכבים חדשים.

במסגרת "מיסוי ירוק" מס קניה הועלה חזרה לכ-92%...

לדעתי בסופו של דבר יהיה היבואן שיבין שמחיר שפוי של 110-112K יבטיח לו מכירות נאות, ויהיה שווה בהחלט לשבור את המונופול של חברות הליסינג= מחירון הרשמי של ישראל.

אני מקווה שכל מי שבונה על לקוח פרטי, יוריד טיפה את המחיר ואז יהיה אטרקטיבי מאוד.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשחושבים על זה, למה בעצם לא להעלות את המחירים? אם המדינה שלנו זה בעצם אוסף חמורים שרצים וקונים מכוניות חדשות ויהי מה אז למה לא לנצל זה?

תמשיכו לקנות מכוניות חדשות, לקחת ליסינג ולבכות שפה זה לא ארה"ב, זה בטוח יעזור...

אני והרבה מחברי לעבודה החזרנו את הליסינג, ולא רק בגלל זקיפות המס, אנחנו לא רוצים לתת יד לאבסורד הזה שנוצר פה. כמובן שזה לא יעזור, כי הרי השאר ממשיכים בשלהם.

כבר יותר מ20 שנה שלא מוכרים פה סובארו לאונה אבל הבדיחה "למה יש בסובארו יש שני חורים בגג?" לא יכולה להיות יותר רלוונטית...

פורסם
במסגרת "מיסוי ירוק" מס קניה הועלה חזרה לכ-92%...

דבר ראשון, במסגרת המיסוי הירוק הועלה המס ל90%.

ובמסגרת המשך ה"מיסוי הירוק" וחוק ההסדרים ירד המס ל82 או 83 אחוזים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חברות הליסינג לוחצים על יבואני הרכב להעלות מחיר ... לדעתי בסופו של דבר יהיה היבואן שיבין שמחיר שפוי של 110-112K יבטיח לו מכירות נאות, ויהיה שווה בהחלט לשבור את המונופול של חברות הליסינג....

א. אלה שלא מתעסקים עם הליסינג "מנקנקים" הרבה יותר. להזכירך, במוו סידרה 1 בגרמניה עולה כמו פורד פוקוס אוטומטי, מיני קופר זול בהרבה, במיוחד בגירסה הידנית.

ב. השיקול של לוי יצחק ומחירון יוצאי הליסינג ככול הנראה אכן מהווה שיקול משמעותי מאוד.

ג. חיתוך במחיר מחווה פגיע בערך המותג.

פורסם
דבר ראשון, במסגרת המיסוי הירוק הועלה המס ל90%.

ובמסגרת המשך ה"מיסוי הירוק" וחוק ההסדרים ירד המס ל82 או 83 אחוזים.

לפי הכתבות שאני קראתי בזמנו זה היה 92%, כנראה שלא קראתי במקומות הנכונים :-)

לדוגמה:

http://www.motocar.co.il/article/%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99_%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7.aspx

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/900/928.html

את ההורדה ל-83% פספסתי, טעות שלי..

מה שחשוב אבל, שאחד היבואנים שלא עובד חזק עם ליסינג (לאלה הרי טוב רק לעלות את המחירים, כדי שחברות ליסינג ירוויחו עוד יותר), ישבור כבר את הקרטל ויוריד סוף סוף מחירים..

או שרק פתיחת השוק לייבוא מקביל יכולה לגרום לכך?

פורסם

לטעמי רק פתיחת השוק ליבוא מקביל תגרום להורדת מחירים.

חברות הליסינג יביאו רכבים זולים לצרכים שלהם, היבואנים יתחילו להילחם עם יבוא מקביל על הלקוח הפרטי = ירידת מחיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אלה שלא מתעסקים עם הליסינג "מנקנקים" הרבה יותר. להזכירך, במוו סידרה 1 בגרמניה עולה כמו פורד פוקוס אוטומטי, מיני קופר זול בהרבה, במיוחד בגירסה הידנית.

לא כולם. דווקא אצל צ'מפיון יש כמה אלטרנטיבות ראויות מאוד, עם מחירים שלפעמים מתגמשים כלפי הלקוח (למשל לאון או אוקטביה). אני מסכים, אבל, שאת הונדה ו- וולבו (כלומר את מאיר, היבואנית) אפשר לצרף לרשימה שלך ;-)

לטעמי רק פתיחת השוק ליבוא מקביל תגרום להורדת מחירים.

חברות הליסינג יביאו רכבים זולים לצרכים שלהם, היבואנים יתחילו להילחם עם יבוא מקביל על הלקוח הפרטי = ירידת מחיר.

+1

רק תחרות. מעניין מה יקרה קודם: פתיחת שוק הסלולר לתחרות אמיתית או שוק הרכב. מאחר שבקרב עמי אני חי, אני מהמר שאף אחד מהם לא יקרה בטווח הקרוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי אפילו כדאי כבר לבנות פה מונופול חדש של היצרניות הסיניות/הודיות, כך שהליסינגים יהיו רק הרכבים הזולים הנ"ל, כך שאר המותגים יצטרכו להתחרות על הכיס של הלקוח הפרטי.

משכנתא זה קל

פורסם

הופס, לפי WALLA רנו מתמחרים את גרסת הליסינג של המגאן/פלואנס ב....... 119 !!!

הפתעה, נכון? בוודאי בהתחשב בכך שהם רכשו לא מזמן חברת ליסינג.

עכשיו הם מעמידים את הגרסה ה"מאובזרת" neck to neck עם הגולף. לדעתי, זה אומר שהם ויתרו לגמרי על הצרכן הישראלי הפרטי.

פורסם

הבה נדייק יקירי:

128 מול 133 (עם אבזור לכאן או לכאן, אבל גיר וביצועים עדיפים משמעותית) או אפילו 123 לידני (שבכלל אין ברנו לפי הכתבה).

עכשיו השאלה היא מה יבחר העם, ולא קשה להמר, למרות שהמגאן יפה. אני חושש שהגרסאות הספורטיביות גם יסבלו מתמחור מופרז.

אני משוכנע שנראה הרבה ליסינג ממנה משום שכאמור קרסו רכשו חברת ליסינג בדיוק בשביל זה, אבל הקהל הפרטי? לא נראה לי. נותר רק לראות אם גם צ'מפיון יעלו מחירים.

פורסם

האם נתחיל לראות בליסינג יותר הונדה אינסייט? הרכב מתומחר ב130K, כלומר שווי שימוש (לפי 2%) של כ2100 ש"ח בלבד לאחר הנחת היברידיות.

מעניין, לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...