Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן לרכוש ביטים לדרמל? DREMEL??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני מחפש חנות באיזור המרכז שמוכרת ביטים מסוגים שונים לכלי דרמל, אם להיות יותר ספציפי "פרייזר" לעיבוד שבבי.

מישהו מכיר יודע שמע?

תודה.

קו---------------------------------------

פורסם

לא יודע אם הם הכי זולים אבל בהום סנטר קניון איילון יש ארון מלא דברים טובים של דראמל.

אם אתה מוצא פרייזר, תעלה תמונה שלו, יש איזה משהו שאני גם רוצה לעשות עם פורימיקה ואני תוהה האם לדרמל יש את הקצה שמתאים לי...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כל חנות כלי עבודה \ אספקה טכנית.

ז את ג, דרור כלי עבודה, נוימו ורגוס, שזר, ועוד ועוד ועוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים, שאלה מאותו תחום ברשותכם:

האם אתם יודעים אם משווקים בארץ דרמלים אלחוטיים? זאפ לא ממש עזר לי עם זה.

אני מעוניין בעיקר בדגם של 10.8 וולט שבא בקיט עם אביזרים.

אם כן, מהם המחירים, פחות או יותר?

בתודה מראש.

פורסם

אתה מדבר על נטען מן הסתם.

תמצא את שם הדגם שאתה רוצה (מק"ט) ותתקשר לבקש מחיר בחנות אספקה טכנית קרובה למקום מגוריך, אני ממליץ על דרור כלי עבודה במרכז, מומחים אלה שמה.

פורסם

תודה על כל התגובות.

ביקרתי בהום סנטר ר"ג ולא היה להם את הביט שחיפשתי, האמת שגם בקטלוג של דרמל לא מצאתי פרייזרים דומים לאלו שבתמונה שהעילתי, רובם היו דקים יותר.

כנראה שאצתרך לחפש בחנויות לאספקה טכנית לרופאי שינים...:S

קו---------------------------------------

פורסם

לפני שאתה מתייאש.

יותר עבים קיימים, שופינים סובבים תוצרת GARLAND לדוגמא. גם אותם יש בכל חנות אספקה טכנית.

נסה את הלינקים האלה:

http://www.hashahal.com/chapters/view/3/109/

http://www.hashahal.com/chapters/index/3/5/

הראשון זה העמוד של הפצירות מתק"ש לעיבוד פלדה, השני זה מהיכן הבאתי את הלינק. כולם עובדים עם השח"ל כך שתוכל לשאול בקלות . בהצלחה.

פורסם

אני אישית קניתי בדיוק כאלה כמו ששמת בתמונה, של דרמל אוריגנליים ב"בדק בית בובי ובניו" בראשל"צ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טיפ קטן:

לדרמל יש תפסנית (פוטר) סטנדרטית בקוטר 3.2 מ"מ. רוב הפרזרים כמו שפותח השרשור מחפש הם בעלי קנה בקוטר 2.4 מ"מ. הטריק הוא שניתן לקנות תפסנית 2.4 מ"מ מקורית של דרמל ואז ניתן להשתמש בפרזרים סטנדרטיים יותר.

מקור טוב לקניית פרזרים איכותיים הוא ספקים למעבדות שיניים (בתחום זה הסטנדרט הוא 2.4 מ"מ).

• תוכן חדש...