Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ככה יש לי מאזדה 323 נסעתי היום ברכב ולאחר כמה זמן נשמע רעש "פיצוץ"

לאחר בדיקה ויזואלית נראה מעין "טחינה" (שמן עם מים מעורבבים במיכל עצמו) במיכל מים ואותה "טחינה" השפריצה על הכל כתוצאה מהלחץ כנראה. לאחר בדיקה של שמן עם המדיד נראה שאין בכלל שמן במיכל

נאמר לי שאולי מקור הבעיה בפריצה של האטם פאקונג ראש אבל אני רוצה להיות בטוח שזה הסיבה היחידה שיכולה להיות..

איני מבין גדול ברכבים אבל אשמח לקבל חוות דעת מפורטת כמה שאפשר כדי שאוכל לנסות לזהות את שורש הבעיה

ואיך ניתן לטפל בה..

תודה רבה מראש לכל העוזרים

פורסם

ערב טוב.

הבעיה נשמעת כמו פריצה באטם, וידוע לך כי ה"טחינה" כביכול זהו שילובם של המים והשמן יחד.

חשוב מאוד לא להניע את הרכב במצב הזה כי אתה יכול לגרום נזק הרבה יותר גדול.

רצוי לגרור את הרכב למומחה, אם תרצה הכוונה למקום הוגן תן אזור מגוריך ובשמחה תקבל!

בהצלחה.

צח.

• תוכן חדש...