Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קפיצים במזלג של LC4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מ"בכירי הרוכבים" שרוכבים על LC4 ברכיבת סופרמוטו/שטח החליפו את הקפיצים לקשים/רכים יותר?

ואם כן, מה משקל הרוכב לפני שוארמה :lol: , ולאיזה קפיץ הוחלף ?

פורסם
האם מישהו מ"בכירי הרוכבים" שרוכבים על LC4 ברכיבת סופרמוטו/שטח החליפו את הקפיצים לקשים/רכים יותר?

לא שמעתי על פעולה שכזו בקרב הרוכבים...שחריקו ?

למה אתה רוצה להחליף ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא שמעתי על פעולה שכזו בקרב הרוכבים...שחריקו ?

למה אתה רוצה להחליף ?

:( שאני יגיד ?

טוב נו, בסופ"ש לקחתי את קטום על הנגרר ויצאתי לכיוון ויסקונסין, לאחר 3 שעות נסיעה, הגעתי ליעדי, עייף ומרוט.

האופנוע נשאר כל הלילה על הנגרר קשור ועם מזלג דחוס, בבוקר התגלה כי מחזיר השמן לא עמד בלחץ ובשינוי הטמפ' (שירדה ל5 מתחת ל0) ושלולית של FORK OIL התגלה על הגלגל הקידמי.

בקיצור עשיתי פדיחה :shock: , ועכשיו לתשלום - החלפת מחזיר שמן.

מכיוון שאני צריך במילא לפרק את המזלג, חשבתי לבדוק האם יש צורך להחליף את הקפיץ לקשה יותר, הקפיץ הקיים בהחלט עושה אתצ העבודה אך היה מעט רך ברכיבת סופר הגרסיבית.

ידוע לי כי רוכבי סופר, מחליפים לקפיצים קשים יותר ופעמים מקצרים את מהלך המזלג.

זוג קפיצים עולים בסביבות 70-100$ ויחסית זהו שיפור זול. לכן ההתענינות.

לא רץ לקנות קפיצים, אולי קצת יותר PRILOAD יעזור ואולי פשוט להשאר כך מכיוון שאני גם רוכב בשטח.

רק מתענין מה קורה אצלכם 8)

פורסם

כאמור, אף אחד לא עשה זאת ונראה שהפתרון נמצא ב-Pre Load.

לא שמעתי גם על רוכבי LC4 המשתתפים באירופה במרוצי חובבים, שעשו זאת - כיווני המתלים שמאפשרים הבולמים הקידמיים במצב המקורי, עושים את העבודה הייטב.

אצלי לפחות, כשהבולמים נאבקים גם עם משקל רוכב "שאינו נמוך" ( :p ),

הספיק, מעל ומעבר, כיוון המתלים הסבלני שביצעתי במשך כ3 שבועות (עד שמצאתי את הסט-אפ המתאים).

הכיוון הנ"ל גם נמצא סביר בהחלט לרכיבת שבילים עם באמפים פה ושם וזאת מבלי להתפשר בכלום על כיוון המסלול.

לא מרגיש שום צורך לקצר מהלך מתלה או להוסיף על קשיחות הקפיץ מלפנים.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני מסכים עם הכרוב(איזה באסה רציתי לרדת עליו אבל לא יצא :lol: )

המיתלים בKTM,לפחות אצלי מגיעים לפי משקל רוכב של כ 70 ק"ג.

תבדוק בספר רכב שלך.בכל מקרה הכרוב שוקל (הרבה)יותר :mm_tongu: ועדיין המיתלים מתמודדים מצויין.

פורסם

תבדוק בספר רכב שלך.בכל מקרה הכרוב שוקל (הרבה)יותר :mm_tongu: ועדיין המיתלים מתמודדים מצויין.

גרררר....חכה חכה.

(נחש מי לא בא לאסוף אותך לרכיבת הסופ"ש ?)

:evil:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

בדיוק בגלל זה שאלתי :shock:

70 ק"ג עברתי די מזמן, לא הרבה יותר אבל בימים טובים 10 קילו יותר.

החלפת קפיצים היא פעולה "זולה" וממילא אני פותח את הבולמים ולכן שאלתי.

לפי התשובות אני מבין כי אני מבזבז את זמני, ואנסה להוסיף PRE LOAD.

דרך אגב ..... האם מישהו מרוכבי הLC4 סופר יודעים עם איזה קפיץ האופנוע מגיע?

אני אומנם רוכב על LC4 אבל הוא לא יועד לסופרמוטו מהיצרן, 625SXC הגיע כאופנוע שטח.

תוך כתיבת התגובה הרמתי טלפון לחברת factoryconnection.com בשיחה הוסברה הבעיה וצורת הרכיבה, האיש הטכני שלהם שהיה נחמד ועיניני הסביר שאם אני רוצה לשמור על שתי האפשריות (שטח/סופר) ממליץ להוסיף שמן ולא להחליף את הקפיץ.

החברה הם גם יבואני WP בארה"ב ונתנו לי מחיר יותר טוב למחזירי השמן מאשר סוכנויות KTM.

• תוכן חדש...