Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

{חדשות}למזרטי מגיע יותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזרטי תייצר 12 יחידות במהדורה מוגבלת של הגרנטוריסמו S, מצוידות בקרבון ובחבילה אווירודינמית. היעד: המזרח התיכון, לא כולל ישראל.

623329-5.jpg

פורסם
לסמל"ת יש איזשהו קשר למזראטי?

מסתבר שכן.

היא חלק מקונצטרן פיאט

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מזרטי תייצר 12 יחידות במהדורה מוגבלת של הגרנטוריסמו S, מצוידות בקרבון ובחבילה אווירודינמית. היעד: המזרח התיכון - דובאי, לא כולל ישראל.

פורסם
לסמל"ת יש איזשהו קשר למזראטי?

יש להם גם קשר לאבארת' וללנצ'יה, למה ללכת רחוק :roll:

וספציפית לשאלתך, יש יותר הגיון בשיווק מאזרטי בארץ משיווקן של פרארי או למבורגיני כאן. מכוניות GT מאד אלגנטיות, דגם אחד בעל 4 דלתות, מחירים שפויים יחסית ו...תיבות הילוכים אוטומטיות, לצד הרובוטיות.

אני רואה כאן אלטרנטיבה מתבקשת לפורשה - ומתפלא מדוע אף אחד בהנהלת סמל"ת החדשה טרם הרים את הכפפה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אם הפאנאמרה נמכרת אין שום סיבה שהקוואטרופורטה לא תימכר, זה כבר נותן פתח לייבוא רכבים יותר מעניינים לשוק הישראלי.

פורסם

אין שום הגיון, כלכלי לפחות, בשיווקן בארץ של מכוניות הקצה העליון שהזכרת. מסראטי אינה יוצאת מכלל זה, בין השאר בשל העובדה המצערת שמחיריה אינם בדיוק "שפויים" למרות מה שכתבת. אין טעם בהחזקת מערך שירות, מוסכים וחלפים לשתיים שלוש יחידות שיימכרו בשנה. האמת היא שאני גם לא רואה הגיון כלכלי רב במכירת פורשה בארץ, אבל לחברה הזו לפחות יש היצע מגוון למדי הכולל ג'יפים, מכוניות סלון, וגם מכוניות ספורט, כל אלו בטווח מחיר רחב יחסית. מסראטי בהחלט מתאימה לשוק של האמירויות, שם לכסף אין משמעות מיוחדת אצל חלק לא קטן של האזרחים.

• תוכן חדש...