Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן גולף 96 יש לה אזעקה נעילה מרכזית וכו',

עם הרכב קיבלתי רק שלט אחד ומפתח לרכב אחד,

האזעקה של הרכב חברת REMOCON בשלט יש 4 כפתורים ונורה ירוקה,

יש לי 2 שאלות:

אחרי חצי מטר מרחק מהרכב האזעקה לא קולטת,החלפתי סוללה חדשה,לא עזר,מה לבדוק ואיך אפשר לעשות שיקלוט יותר רחוק?

שאלה השנייה שלי היא האם לאזעקה הזו יש סוויץ בתא המנוע לנטרול שלה? מפתח לרכב הבנתי שאני חייב לשכפל שיהיה תמיד אחד בצד,אבל מה בנוגע לאזעקה?מה נאי צריך לשכפל או להשיג ?מפתח לסוויץ של האזעקה?שלט נוסף ? אני מפחד ממקרה שאני יתקע פתאום עם האזעקה והיא תצפצף וללא תגיב כמו שקורה לפעמים,או שאין סיבה שדבר כזה יקרה?

תודה

פורסם

השלט שברשותך אונבירסאלי. כלומר, לא ניתן לדעת לפי סוג השלט איזו אזעקה מותקנת ברכב, מה הפונקציות שלה, ואיך מנטרלים אותה במצב חירום.

כדי לדעת זאת, יש לבדוק איזה סוג אזעקה מותקן הלכה למעשה ברכב.

לגבי טווח השלט, ישנו פוטנציומטר כיוונון בתוך השלט, הכיוונון עדין מאוד, ואם תנסה לשפר את המצב, יתכן ותאבד לחלוטין את השליטה.

הקיצר, יתכן ואם תעבור אצל מתקין כלשהו, מהסוג שלא מנסה מייד "לדחוף" אזעקה חדשה, יוכל לכוון לך את טווח השלט, ולהסביר לך מה עושים במצב חירום. (כאשר השלט לא מגיב).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...