Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחי כרגע מחפש את הרכב שבכותרת כרכב שני עבור אישתו,כייאה לרכב מז'אנר זה- רק תיבה אוטומטית.

לאחר שחיפש מספר רכבים הוא גילה שחלק ניכר מהם עברו שיפוץ או החלפת גיר (כל הרכבים עמדו על קילומטראז' סביב 160-167K).

האם זו בעייה מוכרת וידועה במאזדות מהשנתונים הנ"ל ?

אחד מבעלי הרכבים סיפר לו ששיפוצי הגיר נובעים מאיזשהו כשל בקולר שמן שממוקם בתוך\צמוד לרדיאטור וכשהוא "נדפק" הוא בעצם גורם לגיר להתחמם והורס אותו,מה שמצריך בעת שיפוץ הגיר גם להחליף קולר שמן.

האם זה באמת סיפור מוכר במאזדות מהשנים הנ"ל ?

אילו עוד בעיות או מחלות ידועות יש למאזדה שצריך לבדוק ביתר תשומת לב במעמד הרכישה ?

ומעבר לזה,

על אילו רכבים אחרים הייתם יכולים להמליץ בטווח המחירים 30-32K שקלים ?

הדרישות של אחי:

*תיבת הילוכים אוטומטית בלבד.

*עדיפות ליפנית.

*רמת בטיחות סבירה ביחס לשנתון.

*מנוע 1600.

אני אישית אמרתי לו שהייתי פוזל גם לכיוון של הצרפתיות כמו רנו קליאו\מגאן (בגלל הבטיחות) או אפילו לכיוון של 206, הוא ממש לא מתלהב מהרעיון של רכב צרפתי בידי אישתו (היא לא בדיוק הטיפוס שיקום פעם בשבוע ויבדוק ברכב מים\שמן וכו',היא יותר הטיפוס של "אופיר,נדלקה לי נורה צהובה עם סמל של מנוע,מה זה אומר?".

רוב תודות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

את הסיפור שלך צריך לגזור, לשמור ולהדביק בכל פעם שמישהו שואל על אמינות של גיר הAL4 בצרפתיות :lol:

אני לא שמעתי על בעיות כאלו בלאנטיס, גם אני אשמח לשמוע מישהו שיודע אחרת. בסך הכל הלאנטיס היא מכונית די אפורה ולא ממש מוצלחת לדעתי. אין לי מושג איך הפכה להיות רבת מכר בארץ.

רוצה אופציה נוספת, אוטומטית ואמינה? ניסאן אלמרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי איך היא הפכה להיות כזאת רבת מכר, הנה התשובה בשבילך:

אחי דיבר כבר עם בערך 10 בעלי רכבים למכירה- לכ-ו-ל-ם יש עבר ליסינגי....רובן בצבע לבן,כסף או שמפניה....

עדר,אמרנו ?..

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...