Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין באוטו שלי חיישני חנייה ואני מעוניין בהמלצות לדגמים ובנוסף רציתי לשאול אצל אבא שלי מותקנים כאלה הקטע ששמתי לב זה שהם משום מה כול הזמן מצפצפים באזור תחנות דלק, רציתי לדעת אם זה אצל כולם או יכול להיות שאבא שלי קנה חיישנים לא טובים

פורסם

בכותרת רשום "חיישני חניה" ז"א שאולי הוא התכוון ל... נו אתה יודע, "חיישני חניה".

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
בכותרת רשום "חיישני חניה" ז"א שאולי הוא התכוון ל... נו אתה יודע, "חיישני חניה".

יפה אהבתי שהבנת למה התכוונתי, אתה מכיר מכשירים? או למה זה קורה אצל אבא שלי?

פורסם

אני לא יודע איזה סוגר יש לאבא שלי אבל רציתי לדעת איזה בליינדר הוא הכי אפקטיבי על האמצעים שמשטרת ישראל משתמשת

פורסם

אם נחזור לנושא המקורי (חיישני חניה), הרי שאלה מצפצפים כאשר הם חשים בגוף במרחק קטן מכ-1.5 מטר מאחוריהם (כאשר הרוורס משולב). מכיוון ששדה הקליטה של החיישנים מתרחב ככל שמתרחקים ממנו, הרי שחיישנים הצדדיים קולטים גם מה שנמצא כחצי מטר מצידי הרכב מאחור.

ברור שאם נוסעים ברוורס כאשר בצד אחד ממוקמות מספר משאבות דלק, הרי שמערכת החיישנים תצפצף.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אוקיי בוא נעשה סדר שרשמתי "חיישני חנייה" התכוונתי לביילנדר בשני המשפטים עם אבא שלי ועל עצמי, הליינדר של אבא שלי מתחיל לצפצף ברגע שאנחנו באזור של תחנות דלק ואני מעוניין לקנות בליינדר ומשום מה אני לא בטוח שאיפה שאבא שלי התקין הם ממולצים ואני רוצה לדעת איזה מכשיר כדי לקנות שיהיה הכי אפקטיבי נגד המצלמות, דבורות ושאר האמצעים שקיימים למשטרה

פורסם

לא חושב שבליינדר אפקטיבי נגד מצלמות.

מה שכן, חיישני החניה היחידים שאני יכול לחשוב עליהם שאפשר להכניס למרכאות, זה וו גרירה :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בליינדר אפקטיבי אך ורק כנגד ממל"ז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש משהו ציני.

רק לי צורם קצת כל האשכול הזה?

למען הסר ספק, אין לי הרבה מה לומר נגד "חיישני חניה" למינהם (איזו הסוואה מצויינת! אף אחד לא הבין על מה אתה מדבר!), ואין לי בעיה עם המשתמשים בהם בצורה שקולה, תוך נהיגה מהירה במקומות שמאפשרים זאת.

יש לי בעיה עם הורה שזהו החינוך המוטורי שהוא מנחיל לילדיו. אני חושב שתפקידו של ההורה להנחיל לצאצאיו שמירה על החוק ונהיגה זהירה, תוך מתן דוגמא - מה אח"כ יעשה עם זה הילד זו כבר בעיה שלו.

כולי תקווה שלא ימצא עצמו אבי ה"חונה" יום אחד מתחרט על חינוכו השגוי בעודו עומד ליד מיטת בית חולים, או גרוע מזה - אבן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...