Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים שמתי לב שנוזל שטיפת הכלים, שפעם הספיק לי לחודש, נגמר לי תוך 4 ימים בלבד.

הכוונה לנוזל הירוק באריזה של ליטר מחברת פלמוליב, לאחר מספר ניסיונות, עברתי למתחרים פיירי וגילית שהתופעה זהה.

כנראה שינו משהו בסמיכות של הנוזל ו\או שהגדילו את החור ממנו יוצא הנוזל.

לאחר מספר די רב של מיכלים שנגמרו מהר מידי, קיבלתי החלטה, קניתי בסופר את המשחה הותיקה של קלין באריזה של קילו.

מה אגיד לכם, הכלים יותר נקיים (20% חומר פעיל), וזה לא מזיז לכמות במיכל וזה גם יותר זול.

הקיצר, מומלץ.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנבלות לא שינו כלום באריזה!

השינוי הוא בריכוז החומר הפעיל. הנבלות הורידו מ36% ל24% ואז אתה כל הזמן צריך לחזק ולהוסיף סבון.

אני עברתי לפיירי. היחיד שנשאר עם 36% חומר פעיל.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

3 ילדים, ועכשיו תקופת המחלות אז שוטפים הרבה.

אני לא בקלין, ועכשיו שמתי לב שזו משחה של CIF ולא של קלין - אבל הבנתם את הפואנטה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם

וכיצד אתה משתמש במשחה הזו?

שם כמות מסויימת במיכל עם מים, וטובל את הסקוצ' כל פעם מחדש?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
וכיצד אתה משתמש במשחה הזו?

שם כמות מסויימת במיכל עם מים, וטובל את הסקוצ' כל פעם מחדש?

כן...

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם

אתה אומר שהאריזה הגולמית של CIF היא עם 20 אחוז חומר פעיל.

אם אתה מערבב את זה עם מים, משמע ריכוז החומר הפעיל רק יורד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בוא נגיד שיש לי יותר ילדים ממך - אנחנו משתמשים בפיירי וכל בקבוק מחזיק חודש ויותר.

בפיירי מספיקה טיפה אחת כדי לשטוף כמה צלחות או כוסות ולכל סיר - 2 טיפות או 3.

פורסם

אתם מדברים שזה מספיק ל-X זמן.

השאלה היא באיזה בקבוק אתם משתמשים. אם אחד קונה בקבוק של 100 מ"ל, וטוען שזה נגמר לו מהר, ואז בא מישהו אחר וטוען שבקבוק מספיק לו לכמה חודשים. כנראה שהכמות שהם קונים היא שונה. לפחות בפרי אני יודע שיש שתי בקבוקים עם כמויות שונות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, הוא רשם שמדובר בבקבוק של ליטר של פלמוליב והוא עבר למקביל של פיירי ולבסוף לקילו משחה של CIF.

מצטרף לתגובתו של ceyal, מספיק כמה טיפות בסבונייה עם מים לכמות גדולה מאוד של כלים.

בשום מקרה, עם כל סבון כלים, גם בבקבוק של 100מ"ל, אין סיכוי לסיים אותו ב4 ימים, אלא אם כן ערכת משתה באותו השבוע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אייל לא כתב עם איזה בקבוק הוא משתמש, יתכן והוא משתמש בבקבוק עם הכמות הגדולה יותר (נדמה לי 1.75 ליטר?)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתם מדברים שזה מספיק ל-X זמן.

השאלה היא באיזה בקבוק אתם משתמשים. אם אחד קונה בקבוק של 100 מ"ל, וטוען שזה נגמר לו מהר, ואז בא מישהו אחר וטוען שבקבוק מספיק לו לכמה חודשים. כנראה שהכמות שהם קונים היא שונה. לפחות בפרי אני יודע שיש שתי בקבוקים עם כמויות שונות.

לי לא משנה מחיר הדלק, אני מתדלק תמיד ב- 50 ש"ח....

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לידיעתכם, מסתובבים בשוק בקבוקים מזוייפים של נוזל כלים. אם הגיעו ליידך כאלה, זאת תופעה מתבקשת (ריכוז נמוך של חומר פעיל ובקבוק שנגמר מהר)

• תוכן חדש...