Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני רוצה לשים מערכת double din ברכב שלי (סיריון 2008), השאלה היא כמה עולים הדברים האלה בארץ?

אני מסתכל בE-BAY ורואה מחירים שהם דיי סבירים, השאלה היא כמה יעלה מכס וכו'.

האם מישהו כאן הזמין מערכת כזאת מאי ביי?

והכוונה היא למשהו בסגנון כזה-ixa-w404_1.jpg

שאותה אפשר להביא ב1600 שקל לא כולל מיסים (כן כולל משלוח).

האם יש סיכוי למצוא משהו כזה בארץ במחירים דומים?

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

אגב- אני מוכן לקבל הצעות למערכות אחרות, של חברות אחרות, רק חשוב לי שהיא תתחבר לאייפון כמו שצריך, ורצוי שתהיה בה דיבורית בלוטות'.

פורסם

אני לא יודע אם אפשר.. ולא נראה לי הגיוני בכלל להשיג כזה דבר בארץ במחיר כזה של אלפיין במיוחד לא דאבל דין!

לגבי המכס אני לא כל כך יודע אבל זה יעלה את המחיר של המכשיר בהרבה.. מכס ומע"מ... לפחות 30% אני חושב..

ואתה צריך לחשוב על עוד דבר שאתה מזמין לארץ מארה"ב זה לא תומך תדרים של הארץ תבדוק טוב טוב על הנושא אני לא מבין בדאבל דין אבל אני יודע שברדיו דיסק שאתה מזמין אתה צריך לכייל אותו לארץ.. אין לי מושג איך זה פועל על דאבל דין..

ותחכה לתגובות של אנשים שמבינים הרבה יותר ממני.. אני שמח אם עזרתי לך אפילו קצת... ואם לא אז מצטער..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

תודה על התגובה, אני כן ארצה עוד מידע על עניין התדרים... זה לא FM פשוט..? למרות שנדיר שאני שומע רדיו, אני כן ארצה את האופציה הזו...

פורסם

רוב מכשירי אלפיין דאבל דין/סינגל דין לא יתאימו לתדרי רדיו אירופאי (משמע שלנו), ועל מנת לשמוע רדיו תצתרך לכייל את המכשיר במעבדה ; המחיר משתנה בהתאם למכשיר (W505 מהחתימה שלי למשל - כ 1000 שח!)

בנוסף, הדיבוריות בלותות של אלפיין לא כל כך מוצלחות ויקרות

פורסם

חיכיתי לתגובה שמישהו שיותר מבין ממני..

אגב בלי קשר אחי ברגע שאתה רוצה למכור את הסאב שלך תודיע לי בבקשה.. פשוט הוא מתאים לי בידיוק! :-D

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אכן , תוסיף 30 %(נו טוב 28.5) לערך המוצר בלבד - ללא ערך המשלוח -

דהינו , על המשלוח אתה פטור מתשלום מכס+מע"מ.

בהצלחה.

פורסם

לגבי מחיר כזה לא תימצא בארץ אתה אפילו לא קרוב

לגבי רדיו כמו שתומר אמר צריך לכייל אותו שזה עיניין לא זול

לגבי מיסים זה יוצא 33% עדיין זה יצא לך יותר זול מליקנות בארץ רק שאין לך אחריות זה או פח או מח :idea:

על המישלוח הוא לא פטור המיסים הם על כל הסכום קנייה +מישלוח

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה!

בכל מקרה, אני רוצה המלצות לרדיו דיסק 2DIN שיתאים לדרישות שלי, דהיינו- תמיכה טובה באייפוד\אייפון, ודיבורית בלוטות' מובנית. אם אפשר שיראה טוב זה לא מזיק ;)

תודה מראש על העזרה

פורסם

עצה אישית תזמין את המכשיר בחו"ל, אתה כל כך לא תתאכזב לאלפיין יש מכשירים כל כך מעולים והמחירים בארץ הזויים בהשוואה לחו"ל.

לפני בערך כחצי שנה הזמנתי מערכת אלפיין בחו"ל מסוג ida-x305,בארץ אין את הדגם הזה אבל יש את הX301 שהוא די זהה למערכת שלי אני מקווה שלא טעיתי במס' דגם.

בכל אופן רצו על המערכת הדומה לשלי כ4500 אלף ש"ח ואני הבאתי אותה ב2000 שזה כולל מכס משלוח ותשלום למישהו שהזמין בשבילי,אם הייתי מזמין לבד הייתי מביא אותה ב1600 שקל,אולי פחות.

בכל מקרה מה שאני בא לומר תזמין מחו"ל תקבל מוצרים הרבה יותר טובים מהארץ בהשוואה לכסף שתשקיע.

פורסם

והאם למישהו יש פה נסיון במערכות מיובאות? איך ואיפה מכיילים אותן לתדרים של הארץ?

יש כרגע מישהו שמוכר מערכת מעולה בפורום מכירת אודיו, ב1700 ש"ח אבל הוא אומר שהיא לא קולטת תחנות זוגיות...

פורסם

אני ייבאתי מערכת מאוסטרליה (קלריון 786) שהרדיו שם מתאים לתדרים הישראלים, כך שהייתי פטור מכיול, המחיר לא היה גבוה משמעותית מבארה"ב.

מתחדשת*

פורסם

טוב, בALPINE אני לא מוצא מכשיר שכולל את הכל, בכל המכשירים שלהם הם מנסים לדחוף את האביזרים הנלווים (כמו מקלט בלוטות'), ואני רוצה מערכת שיש בה כבר הכל-

חיבור אייפוד\אייפון.

דיבורית בלוטות'.

קולטת רדיו ישראלי.

יש המלצות?

• תוכן חדש...