Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר GPS בנפרד....

אני גם מתעסק בפריצות GPS ועדכונים למיניהם, אבל אני לא חושב שיש לי צורך בGPS במערכת, סתם מייקר לי את העסק :)

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

לגבי אלפיין אל תטעה זאת המערכת הכי איכותית שיש אני חושב..

לגבי כל הפונקציות שאתה רוצה תחפש איזה משהו יותר פשוט אז.. איזה פיונייר או קלריון או משהו..

חפש בזאפ את הפונקציות שאתה רוצה בדאבל דין תראה את המחירים בערך.. ואז תבדוק על חו"ל ויד שניה או מה שתרצה..

עצה שלי.. :wink:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
עצה אישית תזמין את המכשיר בחו"ל, אתה כל כך לא תתאכזב לאלפיין יש מכשירים כל כך מעולים והמחירים בארץ הזויים בהשוואה לחו"ל.

לפני בערך כחצי שנה הזמנתי מערכת אלפיין בחו"ל מסוג ida-x305,בארץ אין את הדגם הזה אבל יש את הX301 שהוא די זהה למערכת שלי אני מקווה שלא טעיתי במס' דגם.

בכל אופן רצו על המערכת הדומה לשלי כ4500 אלף ש"ח ואני הבאתי אותה ב2000 שזה כולל מכס משלוח ותשלום למישהו שהזמין בשבילי,אם הייתי מזמין לבד הייתי מביא אותה ב1600 שקל,אולי פחות.

בכל מקרה מה שאני בא לומר תזמין מחו"ל תקבל מוצרים הרבה יותר טובים מהארץ בהשוואה לכסף שתשקיע.

אהלן ...

האם הצלחת לכייל את ה x305 בארץ ? אם כן, איפה ? ומה העלויות.

תודה !

• תוכן חדש...