Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמנוע עוד לא מספיק להתחמם כל גורם חשמלי שאני מפעיל כמו פנסים,מערכת או מזגן בזמן סיבובי סרק גורם לטורים לקפוץ ולרדת וככה עד שהמנוע נכבה, דבר אשר מפסיק לגמרי ברגע שהמנוע מתחמם לחום העבודה הרגיל....

היתה לי בעיה כזאת לפני בגלל שהמצבר היה גמור אבל המצבר שיש עכשיו נראה שעובד טוב... יש עוד רעיונות?

האלטרנתור (לא סגור על זה שזה קשור בכלל) עובד מצויין....

פורסם

גם לי יש פיג'ו 206 שנת 2000 וגם לי הוא עשה את הקפיצות של הטורים גם בנסיעה והייתי משחרר את זה על ידי לחיצת גז מה שעזר לי זה הניתוק של המינוס מהמצבר ל 10 דקות ואז לחברו זה פתר את הבעיה ועד היום לא חזרה התקלה..שווה לנסות!

• תוכן חדש...