Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CISCO AIRONET 350 - מזה זה?!

m_c_ofer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מצרף לינק של המוצר. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר בדיוק? האם הרכיב פשוט יוצר רשת אלחוטית?

גם החיבורים שלו מאחור לא כל-כך ברורים לי: יש 2 אנטנות, חיבור לכבל רשת ויש חיבור סריאלי (COM).

תודה לכולם.

http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=cisco+aironet+350&cid=4132757574180169429&sa=image#p

פורסם

AP של סיסקו.

חיבור רשת משמש כ Uplink, ו COM בתור ניהול.

יש לנו במשרד כמה כאלה אבל קטנים יותר וישנים, זה משדר בעוצמות מטורפות. בוא נגיד שלא מומלץ לישון ליד אחד כזה בלילה.

פורסם

זה ACCSES POINT, יענו נקודת גישה. את הדבר הזה מחברים בכבל רשת לראוטר במקום מרוחק והמכשיר הזה משדר את האלחוט בעוצמה גבוהה יותר.

משתמשים בו בעיקר בבנייני משרדים שבהם יש איזשהו ארון תקשורת ראשי וממנו יוצאים לכל הקומות והמשרדים בכדי לספק אינטרנט אלחוטי או רשת אלחוטית בכלל.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אתה יכול לישון ליד זה

העצמה של ה350 היא לא יותר מ18dBm

אקסס פוינט ישן וחביב

פועל בתקן 802.11b ויש דגמים שתומכים גם בB\G

עגלה ותיקה וטובה - חייבת ראוטר כדי לתת חיבור לאינטרנט ותומכת באפשרויות אבטחה עלובות למדי.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למה לא? 103$ פלוס חיבור לתשתית כבלים של 12 מביט"ש (כי זה מה שה-AP הנ"ל תומך בו) יכולים להשתלם תוך זמן קצר, במידה ואתה גובה 40 ש"ח על באנדל תשתית + ספק פר שכן. תחזוקה זה לא נראה לי ידרוש, כי זה בכל זאת סיסקו (שזה המייבאך של ציודי רשת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קו 10 מגה (ספק + תשתית) יעלו לך 150 ש"ח,

אם תגבה 40 ש"ח לחודש מכל שכן שיתחבר אליך, תצטרך לפחות 3.75 שכנים על מנת להרוויח.

אתה יכול לקנות גם ראוטר תומך QoS כדוגמת WRT54GL ואז להחליט בדיוק כמה רוחב פס כל שכן יקבל :-P

פורסם

אני מקווה לא להיות לקוח שלך כ-MINI ISP אם אתה מתכוון לחבר אותי לרשת עם WRT54GL

אחרי ש3- משתמשים שונים (לקוחות במקרה שלך) יפתחו עליו טורנט, לא ישאר ממנו כלום מלבד אבק.

אני מחובר בבית עם Cisco 837, פשוט אמין וטוב, אחריו יש לי SBOX 525WP UN שמשמש גם כ-FW, וגם כ-AP

כמובן תוך שימוש באינטרפייס נפרד (חלילה לא באינטרפייס משותף)

• תוכן חדש...