Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכרים גם מופלים לרעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא מסרסים כלבות ? הרבה זמן התעמקתי בשאלה ,לא הצלחתי להגיע לפתרון חד משמעי ,למה רק זכרים מסתובבים מסורסים וכלבות מסתובבות ללא צלקת ,לדעתי צריך שיוויוניות בנושא הזה .

האם זה רק מדעי או שזה מין קונספירציה של אירגון פמיניסטי שרוצה לנקום בזכרים :twisted:

PS : הכוונה נטו לבעלי חיים .

פורסם

עכשיו נעבור לאנשים , למה בית משפט בד"כ קובע שהילדים נשארים אצל האמא ? ומזונות צריך לשלם האב .

כשזה מדובר בבנות עוד אפשר להבין איכשהו(בדרך המעוותת) את השופטים אבל אם מדובר בבן ?

פורסם

שאלה קצת מוזרה... (אי אפשר לסרס כלבות כי אין להן ב*&*ול, אני מקווה שזה ברור לך)

תופעת עיקור כלבות היא תופעה די נפוצה, וטוב שכך כי לאחר העיקור הכלבה הרבה יותר רגועה ונינוחה.

יתרון נוסף לעיקור הוא שטרם המציאו "טמפקס" ו"או בה" לכלבות.

יום טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עכשיו נעבור לאנשים , למה בית משפט בד"כ קובע שהילדים נשארים אצל האמא ? ומזונות צריך לשלם האב .

כשזה מדובר בבנות עוד אפשר להבין איכשהו(בדרך המעוותת) את השופטים אבל אם מדובר בבן ?

השאלה היא: למה ברב המשפחות האם מטפלת בילדים והאב הוא המפרנס?

ולמה אתה חושב שיש בהכרח קשר בין מין הילד למין הרצוי של ההורה המטפל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תופעת עיקור כלבות היא תופעה די נפוצה, וטוב שכך כי לאחר העיקור הכלבה הרבה יותר רגועה ונינוחה.

יום טוב

יש תחבושות לכלבות אם זכור לי נכון, מה שבטוח יש תחתונים לכלבות ועם קצת יצירתיות אפשר לשים להן תחבושות של נשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש תחבושות לכלבות אם זכור לי נכון, מה שבטוח יש תחתונים לכלבות ועם קצת יצירתיות אפשר לשים להן תחבושות של נשים.

בהצלחה...:shock:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יום טוב

חוצמזה שכשהן בתקופת הייחום זה סיוט לרדת איתן למטה, וגם כלבה שלא מתעברת בתקופת הייחום מגדילה את הסיכויים שלה ללקות בסרטן.

כן מעקרים כלבות, אבל בעוד שאצלהן מדובר בניתוח מלא, אצל זכרים מדובר בפעולה כירורגית פשוטה ביותר (וגם זולה יותר).

באופן כללי אני בעד עיקור של חתולים וכלבים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ראיתי פיטבול עם טיטול עכשיו הבנתי וכנראה זו הייתה פיטבולית.

אני לא יכולתי להפסיק לצחוק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למשל ככה? 8)

kim1.jpg

• תוכן חדש...