Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מזדאה לנטיס 2001 . לפני שבועיים גיליתי שיש שמן ברדיאטור ( בצבע חום ) . ז''א קולר שמן גיר התפוצץ . בגיר היה אותו שמן בצבע חום . אמרו לי שמים חדרו לגיר . החליפו לי רדיאטור (800 ש''ח) ניקו לי גיר החליפו פלטר ושמו שמן גיר חדש(500 . ש''ח)

אחרי שבוע הגיר התחיל לזייף : שאוטו קר אין בעיות אבל אחרי שמתחמם מרגישים "בעיטה" כשמעבירים מN או R לD. הלכתי למוסך מורשה של מזדה ( רכב דוד) . החליפו לי שוב שמן גיר. רק 4.5 ליטר עלה לי 600 ש''ח !!!! בגלל שהשמן מיעוד למזדה ( לפי מה שהם אומרים ).

זה לא עזר .

הם טוענים שגיר הלך וצריך לשפץ אותו (לא בדקו לי אוטו עם המחשב) . זה יעלה בסביבות 6500 ש''ח .או להלחיף את גיר מיבוא ב4500 +מעיים

מאצתי בפורומים בחור בשם ספי , הוא נתן לי הצעה ל 4500 לפני מע''ם .

בבקשה תענו לי לשאלות הבאות :

מה עדיף להחליף גיר מיבוא או לשפץ את שלי ?

איפה הייתם עושים את השיפוץ במוסך מורשה או במכון גירים ?

האם באמת גיר הלך או שיכול להיות שהבעיה תעבור בעצמהת או אפשר לפטור אותה בלי שיפוץ ?

משהו יכול להמליץ על המכון גירים באזור רחובות ? אני רוצה עוד חוות דעת

הודעה פרסומית:

גירים 2000ייבוא,שיפוץ, תיקון והרכבת תיבות הילוכים אוטומטיות

מקצוענים במחירים אטרקטיביים!

כנסו לקבל הצעת מחיר!

פורסם

שלום רב

דבר ראשון כאשר נכנסים מים לגיר אז יש צורך להחליף את כול השמן ולא רק חצי כמות

לגבי גיר משופץ כנגד גיר מיבוא . גיר מיבוא הוא גיר שאתה לא יודע כמה ק"מ הוא עבר וגיר משופץ בצורה מלאה אתה כביכול מתחיל מאפס ( דבר שעדיף ). אני לא פוסל את נושא גיר מיבוא מכיוון שהרכבתי עשרות והם היו תקינים

בברכה זיסו יוסי

פורסם

שיפוץ עדיף על פני יבוא מהסיבה שכתב מעלי.

לדעתי אין שום הגיון ללכת למוסך מורשה בשביל זה כי פשוט הם מעבירים את זה ישר למכון גירים והם סך הכל מקבלים תיווך על כלום.

אני שיפצתי אצל ספי ומאוד ממליץ.

אגב, בכמה ק"מ האוטו עומד?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
ואצל ספי אתה גם מקבל אחריות ארוכה יותר, מומלץ.

בברכה - רפי לין

הוא נתן לי אחריות לחצי שנה. לא סטנדרט?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תודה על עזרתכם

משהו יכול להסביר לי לא בעיה לא קיימת אם האוטו קר ?

משהו יכול להמליץ על המכון גירים באזור רחובות ? אני רוצה עוד חוות דעת

תשובות לשאלות :

"אגב, בכמה ק"מ האוטו עומד?"

האוטו עבר 90000

"איך החלפת 4 וחצי ליטר שמן גיר עולה 600ש"ח?"

גם אני חושב שעבדו עלי .בנוסף שהשמן המאוחד של מזדה עולה 74 ש''ח

קשה לי להאמין שנכנס 4.7ליטר ת אם הוציאו את השמן דרך הפקק

פורסם

במקרה כזה חבל שהחלפת את השמן גיר בצורה הזו, היה צריך לעשות שטיפה לגיר עם מכונה שעושה סירקולציה עם שמן חדש+ חומר ניקוי.

זה היה יכול לעזור, עכשיו כבר שילמת ואם תלך על האופציה הזו וזה לא יעזור אז תפסיד יותר כסף, היית צריך לעשות זאת מההתחלה.

• תוכן חדש...