Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר עובר דירה ומציע למסירה את טלוויזית הטושיבה 50 אינץ' ו 100 הקילו שלה. פינוי רק עם טנדר או משאית, לא תיכנס ברכב פרטי, ג'יפ או סטיישן בשום צורה. נמצאת באיזור המרכז, צרו קשר בה"פ.

IMG-20150629-WA0003.jpg

IMG-20150629-WA0005.jpg

IMG-20150629-WA0004.jpg

IMG-20150629-WA0002.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכולם,

מחפש כ-15 קרטונים למעבר דירה.

במידה ויש למישהו, אשמח לאסוף (רצוי מאזור רחובות/רמת גן)

תודה!

פורסם

תוכל לקבל כמה קרטונים שתרצה במרכול הקרוב אליך - לאחר הוצאת הסחורה הם מושלכים למיחזור. פשוט גש לקרטוניה הצמודה וקח כאוות נפשך.

לחילופין, אם אתה נעזר במוביל, יש סיכוי גבוה שהוא עצמו יספק לך קרטונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

מחפש ממיר של הוט מהישנים ללא אופציות VOD וכאלה למסירה למישהו יש זרוק היכן שהוא?

עריכה אחרונה על ידי renault5

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
למסירה (מתנצל על העריכה החובבנית של התמונות):

1. מחשב ישן מאוד, עד כמה שזכור לי הוא במצב תקין. חסר בו כונן קשיח, כל השאר קיים.

(אם אני זוכר נכון מדובר על פנטיום 2)

[ATTACH=CONFIG]427675[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]427676[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]427677[/ATTACH]

2. מחשב ישן (אבל קצת פחות), פנטיום 4 (באיזור ה-3.2) עם 1GB זיכרון. אין בו כונן קשיח וחסר גם כונן דיסקים/צורב. כל השאר תקין ועובד מצויין.

[ATTACH=CONFIG]427678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]427680[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]427681[/ATTACH]

3. הגה + דוושות של Microsoft. נקנה לפני 11-12 שנים בערך ובקושי היה בשימוש (חוץ מקצת אבק הוא נראה חדש). מתחבר למחשב עם USB (אין לי את הדרייבר שלו).

[ATTACH=CONFIG]427682[/ATTACH]

כל הדברים למסירה מאיזור ירושלים. מגיע לפעמים למרכז.

אם ידוע לכם על משפחות נזקקות/מעוטי יכולת שיעשו שימוש באחד הדברים, אשמח לעזור במסירה.

ההגה והדוושות נמסרו, כל השאר עדיין רלוונטי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אין איזו עצומה לשים את השרשור הזה עם שאר השרשורים הדביקים\נעוצים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

כלוב תוכים למסירה-

מצטער על האיכות של התמונות, אם יש דרישה אני אעלה תמונות ברורות יותר. אבל אל תדרשו כי אין לי כח להזיז את הדברים בחום הזה.

נמצא בבית שאן.

IMG_9047.jpg

IMG_9048.jpg

IMG_9049.jpg

ללא שם.jpg

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם (נערך)

למסירה, טרקטורון חשמלי לילדים של פישר פרייס מהסדרה של Power Wheels Kawasaki Ninja.

מצב תקין, המנועים במצב טוב, אין מצבר. דורש מצבר (12V) ומעט התעסקות עם החיבור למצבר, ואולי צביעה לפי הצורך והרצון.

אני עשיתי המרה של החיבורים ממצבר לסוללת ליטיום 14.8V של טיסנים וזה עבד מצויין, רק לשים לב שהמתח בסוללה לא יירד לרמה נמוכה מידי (רציתי להוסיף מד מתח דיגיטלי אבל כבר אין לי זמן להתעסק עם זה).

יש לי את המדריך למשתמש, שירטוטים וסכמות חשמליות.

הכלי הזה גדול !רצוי לבוא לפחות עם רכב של 5 דלתות. הצלחתי לדחוס אותו בזמנו לבלנו שלי אבל בקושי רב.

ninja.jpg

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
למסירה שולחן נמוך (יכול להתאים לבית וגן לחצר) עשוי ממתכת והפלטה מאבנים.

השולחן נייד מאד (יש גלגלים בתחתית כל רגל)

השולחן מרשים מאד אך גם נורא כבד.

השלחן נמצא בצפון תל אביב - קומת קרקע.

[ATTACH=CONFIG]428458[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428459[/ATTACH]

הקפצה

• תוכן חדש...