Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוני פנאן התאבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לאף אחד אינטרס לחקור ולגלות את האמת.

מבחינת מס הכנסה סמי בכר הודה שהוא העלים מס. לא חושב שזה יעניין אותם מה הוא עשה עם הכסף. מבחינת המשטרה אולי יחקרו קצת ויסגרו את התיק כי כמו שכבר אמרו יש רק צד אחד שחי והוא לא יהיה מטומטם כדי להפליל את עצמו.

אין חוק מדינה שאסור לגשת ולדבר עם שחקנים בעלי חוזה. יש תקנון של איגוד הכדורסל:

1. 1. העברות שחקנים
          2. "העברת שחקנים" - העברת שחקן ישראלי שחוזהו הסתיים בקבוצה בה הוא רשום (להלן: "הקבוצה המעבירה") לקבוצה האחרת (להלן: "הקבוצה הקולטת") לתקופת זמן בלתי מוגבלת, כפוף למועדי ההעברות הקבועים בתקנון.

2. ה העברת שחקן שיש לו חוזה בקבוצה

2.1 א אם עד תום עונת המשחקים הרשמית הסתיים החוזה בין קבוצה

לשחקן ו/או לא הגיעו קבוצה ושחקן להסכמה בדבר התקשרות

ו/או חתימה על הסכם לגבי עונה/עונות המשחקים הבאה/ות יהיה

השחקן רשאי לעבור לקבוצה אחרת על פי המפורט להלן.

כתוב בפירוש שאסור לגשת לשחקן שמחזיק חוזה לשנה נוספת. כמובן שאפשר לסובב את זה בכל דרך אבל זה לא אתי! כמובן שהכל רק בגדר חשדות אבל שאלה ל FALOU ואייל: אם היו מגלים ששופט בבית משפט היה משקיע כספים אצל XXXX שהוא מלך השוק האפור במשך המון שנים. במשך אותם שנים הוא ניהל כמה משפטים נגד XXXX ונגד האנשים שלו, ובמשפטים האלה הם יצאו זכאים מכל מיני סיבות שונות. אין שום עדות שהם יצאו זכאים בגלל הקשר הכלכלי ביניהם, אין דרך להוכיח. עדיין הייתם אומרים שזה עניינו הפרטי של השופט ? עדיין הכל בסדר? אסף. (מצטער על הפונט, עשיתי העתק הדבק מתקנון איגוד הכדורסל ואיכשהו זה השתבש)

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אף אחד לא טוען/הוכיח שבכר השקיע אצל מוני.

2. גם אם כן, כפי שכבר כתבתי (אם היית טורח לקרוא), זה לא תקין (אתי), אבל זה לא שוחד (פלילי) ולא מהווה הוכחה להטיית תוצאות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אסף,

מה שאני טוען זה שהמשחק ההוא הוטה לטובת הפועל ירושלים והם כמעט הצליחו לגנוב את האליפות, השריקה היחידה הנכונה במשחק היתה נגד מאיר טפירו (הבכיין)

במשחק הגביע בעונה שלאחריה בו ירושלים חזרה מ30 הפרש הכף גם הוטתה, אז בחייאת. החלטות השיפוט שהוציאו את ירושלים מהקבר היו שערורייה.

אני מציע לאוהדי כל הקבוצות האחרות פשוט לדאוג בצורה כלשהי שהקבוצות שלהם יתחזקו כדי לתת פייט אמיתי למכבי,

במקום לחפש שחיתויות ותירוצים לאוזלת יד ספורטיבית.

שמחה לאיד היא לא תחליף לשמחת הניצחון, וכל אוהדי הקבוצות (במיוחד האדומות) צריכים לזכור את זה.

עכשיו ברשותכם אני הולך לחנות בחניון אוסישקין... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין על מה כל המהומה.

אין שום קשר או חיבור בין העלמת המיסים של בכר של משחקים בהם שפט בחו"ל, לבין "הבנק של פנאן".

אף אחד לא אמר שהוא השקיע שם, אף אחד לא הראה קשר ולו הדק ביותר בין השניים.

הקשר היחיד נוצר במוחם של העיתונאים שברגע ששמעו שבכר נכנס לחקירה ברשות המיסים קישרו את זה לנושא החקירה על פנאן.

לצערינו התקשורת בארץ כבר מזמן לא מדווחת עובדות, אלה מעלה עשרות ספקולציות ביום, מתוך תקווה שבאחת מהן היא תפגע,

ואז עוד כמה חודשים יוכלו לשים צילום של הכותרת ויגידו "אנחנו אמרנו את זה כבר אז...".

עכשיו ברשותכם אני הולך לחנות בחניון אוסישקין... :)

אין מקום :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רגע, אז שאני אבין, בתור אחד שלא מבין הרבה ולא מתעניין כ"כ בכדורסל, אם העובדות שאתם מציינים פה נכונות (אין הוכחה שהוא השקיע אצלו, אין הוכחה שהוא הטה משחקים) אז למה האיחוד הארופאי מיד פסל אותו מלשפוט?

אם העובדות שאתם מציינים נכונות, אני במקומו, כבר הייתי יושב עכשיו עם העו"ד ומכינים תביעת ענק נגד האיחוד הארופאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ראיתי איפה אמרו האיחוד האירופאי פסל אותו משפיטה.

אני גם לא חושב שזה קשור לאיחוד האירופאי, אולי פיב"א.

בכל מקרה, במידה וזה נכון, אני מניח שזה בגלל שהוא שפט משחקים באירופה, קיבל את הכסף במזומן, והפקיד אותו לחשבון בנק יווני.

הוא לא דיווח על ההכנסה הזאת בארץ ולכן גם לא שילם עליו מס הכנסה כפי שהוא מחוייב.

ככל הנראה מדובר בעבירה על אחת מהתקנות של פיב"א וכנראה שאיפה שהוא בדרך הוא גם נתן הצהרה שקרית (התחייב לדווח על ההכנסה בארץ ולא ביצע זאת).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אז למה האיחוד הארופאי מיד פסל אותו מלשפוט?

לא האיחוד, היורוליג, שהיא חברה פרטית, כנראה בהתאם לתקנונה.

פורסם
1. אף אחד לא טוען/הוכיח שבכר השקיע אצל מוני.

2. גם אם כן, כפי שכבר כתבתי (אם היית טורח לקרוא), זה לא תקין (אתי), אבל זה לא שוחד (פלילי) ולא מהווה הוכחה להטיית תוצאות.

מראית עין גם היא דבר חשוב ודי שיש ספק סביר בניקיונו של האיש הזה, כדי להטיל צל כבד על המשחקים שבהם הוא שפט.

אגב, חורבן הליגה פוגעת בראש ובראשונה במכבי, אבל את זה לא משכילים להבין לא בהנהלת הקבוצה ובוודאי שלא האוהדים ששמחים באופן פתטי על עוד אליפות...

פורסם

ספי שמש זה העוזר שלו??? :shock::shock::shock:

הוא למד איתי בכיתה וכבר בתיכון הוא היה שופט משחקי כדורסל:-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מראית עין גם היא דבר חשוב ודי שיש ספק סביר בניקיונו של האיש הזה, כדי להטיל צל כבד על המשחקים שבהם הוא שפט.

אני חושב שמספיקה עבירת מהירות כדי להציל צל על כל פועלו של אדם...:shock:

אגב, חורבן הליגה פוגעת בראש ובראשונה במכבי, אבל את זה לא משכילים להבין לא בהנהלת הקבוצה ובוודאי שלא האוהדים ששמחים באופן פתטי על עוד אליפות...

גם אחרון אוהדי מכבי היה שמח לראות תחרות אמיתית בליגה, והאמת היא שלמרות שהיא לא ספורטיבית, אני נהנה משיטת הפיינל פור, מבחינת התחרותיות והמתח. אבל מה הקשר בין חורבן הליגה לבין מכבי?

במה מכבי אחראית שלא היתה המשכיות לקבוצה של ירושלים שלקחה יול"ב ו/או לקבוצה של הפועל ת"א מאותה שנה, למשל?

פורסם
אני חושב שמספיקה עבירת מהירות כדי להציל צל על כל פועלו של אדם...:shock:

קצת הגזמת, אילו לדוגמא הייתי מחפש עובד לבנק, עבירת מהירות שהאיש עשה לא הייתה משנה לי דבר, מאידך - אם היה מתברר לי שיש לאיש קשר לבנק של פנאן, אז הוא נשאר מחוץ לשערי הבנק והשומרים היו מקבלים הוראה חד משמעית שאסור להכניס אותו...

גם אחרון אוהדי מכבי היה שמח לראות תחרות אמיתית בליגה, והאמת היא שלמרות שהיא לא ספורטיבית, אני נהנה משיטת הפיינל פור, מבחינת התחרותיות והמתח. אבל מה הקשר בין חורבן הליגה לבין מכבי?

במה מכבי אחראית שלא היתה המשכיות לקבוצה של ירושלים שלקחה יול"ב ו/או לקבוצה של הפועל ת"א מאותה שנה, למשל?

כשאין תחרות והתוצאה ידועה מראש אז הליגה נהרסת, חד פשוט וברור...

12345

פורסם

עוד פעם אתה עם "הבנק של פנאן"?

מאיפה הבאת את זה, שוב?! זה לא נטען מעולם על ידי איש ואין לזה קשר לעובדה שבכר לא דיווח על הכנסות ממשחקים ששפט ביורוליג. אם לך עובדות אחרות נדון בזה, כרגע זו פנטזיה.

ומי אשם בזה שאין תחרות? שהפועל תל אביב איבדה את המממן, כמו גם הפועל ירושלים? זו אשמתה של מכבי שלקבוצות האחרות אין כסף?

היתה יופי של תחרות בארץ ובאירופה באותה שנה, של מכבי ועוד שתיים, שלוש קבוצות, גם בארץ וגם באירופה, וזה כאשר למכבי היתה את הקבוצה הכי מוכשרת בתולדותיה. להזכירך (שוב...) אחרי הזכיה ביול"ב זו הפועל ירושלים שנכשלה להשיג מימון כדי לשחק ביורוליג ולעלות סופסוף מדרגה...

• תוכן חדש...