Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוני פנאן התאבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל, מכבי ת"א המאיסה את עצמה על לא מעט מאוהדי הכדורסל.

הדורסנות, היהירות, השיטות העקומות וגם התחושה שהם פיזרו סביב ש"אלוהים לשילטון בחרתנו" - כל אלה הביאו לא מעט לסלוד מהקבוצה הזו.

מי שמתחכך באוהדים אחרים של הקבוצה הזו מתקשה להבין את זה. אבל מחוץ לבועה התל אביבית ישנם לא מעט שמתענגים על כל נפילה של המפלצת הזו.

את זה קניתם בזכות.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה כל כך כיף בלראות אחרים נכשלים ?

לא עושה לי שום דבר לראות קבוצה שאני לא אוהד, מפסידה.

רגשות אושר בעקבות כשלון של האחר יכולים לנבוע אך ורק מקנאה וצרות עין. (וכמובן רגשי נחיתות)

זוהי המחשבה השלילית עליה אני מדבר בהקשר לאוהדי הפועל למיניהם ,במקום לחשוב חיובי על הצלחת קבוצותיהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל, מכבי ת"א המאיסה את עצמה על לא מעט מאוהדי הכדורסל.

מכבי תל אביב היא זו שהקימה את הבסיס לפופולריות ולהצלחה המסויימת של ספורט הכדורסל בישראל. בלעדיה הוא היה עוד ענף יחסית זניח, כמו כדוריד. הבעיה שיש רק קבוצה אחת היא לא בגלל מכבי, היא בגלל שאנחנו חיים במטר על מטר של שוק קטן ולא מצליחים לייצר נפח פעילות מספיק.

במילים אחרות, אין מספיק אוהדים כדי לייצר מספיק כסף (כרטיסים, חסות), כך שיהיו עוד קבוצות בסדר גודל של מכבי. הסיכוי היחיד לראות תחרות תלויה בגאידמקים שיבואו ויישפכו כסף על קבוצה כזו או אחרת, כל שנה (בסה"כ רב העונות של מכבי היו מאוזנות +/- והבעלים לא הצטרכו להביא הון מהבית). הבעיה עם גאידמקים זה שהם לא תמיד שומרים את הצעצוע ליותר מכמה חודשים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה כל כך כיף בלראות אחרים נכשלים ?

לא עושה לי שום דבר לראות קבוצה שאני לא אוהד, מפסידה.

מכבי תל אביב היא זו שהקימה את הבסיס לפופולריות ולהצלחה המסויימת של ספורט הכדורסל בישראל. בלעדיה הוא היה עוד ענף יחסית זניח, כמו כדוריד. הבעיה שיש רק קבוצה אחת היא לא בגלל מכבי, היא בגלל שאנחנו חיים במטר על מטר של שוק קטן ולא מצליחים לייצר נפח פעילות מספיק.

אני זוכר ימים רחוקים שבהם כל משחק של מכבי היה בבחינת צו גיוס, בימי חמישי כל המדינה נכנסה לעוצר כי כולם ללא יוצא מן הכלל התיישבו לצפות בטלוויזיה במשחקי הקבוצה ו"לעודד" אותה.

זה היה פעם ויתכן מאוד שכפי שכתב falou, הקבוצה הרימה את הפופולריות של המשחק לשמים.

בדבר אחד משמעותי הקבוצה הזו כשלה, היא לא השאירה מקום גם לקבוצות אחרות. במשך השנים הקבוצה התייחסה אל הליגה המקומית כאל מטרד ומשחקי אימון בעבורה. כשקבוצה מסוימת כבר הרימה את הראש, הם ידעו לתת לה מכה חזקה בנבוט, כאן קנו את לבן מרסר רק כדי שישב על הספסל שלהם ולא ישחק במדי היריבה, שם הזמינו שחקן של קבוצה אחרת ערב משחק גורלי לסעודת פיצות כולל החתמתו לעונה הבאה... תוסיפו על כך שריקות הזויות של שופטים ותקבלו תמהיל בלתי ניתן לעיכול.

מכבי ת"א בכדורסל היא הקבוצה היחידה בארץ (ובעולם) שאני מתענג על נפילתה, אין לי רצון לשחק את ה"אמא תרזה" אלא אומר זאת בכנות - אני בעד כל קבוצה שלוקחת את האליפות ובלבד שהיא לא מכבי.

פורסם
בדבר אחד משמעותי הקבוצה הזו כשלה, היא לא השאירה מקום גם לקבוצות אחרות.

לא השאירה מקום?

ממתי תפקידה של קבוצה "להשאיר מקום" לקבוצות אחרות?

כאן קנו את לבן מרסר רק כדי שישב על הספסל

לאבן מרסר ישב על הספסל במכבי???

איש, אתה כנראה עוד לא נולדת אז...

המשחקים של מכבי היו קונצנזוס כאשר היה רק ערוץ אחד ולא היה מה לעשות. מאז עברו הרבה שנים ומכבי ממזמן איננה בלב הקונצנזוס והסיבה שאין מתחרה ראויה היא שאין עוד קבוצה שמסוגלת להביא עשרת אלפים אנשים למשחק שלה. ברגע שתהיה, תהיה גם אלטרנטיבה ראויה.

הכי קרובה היתה ירושלים לאחר הזכייה ביול"ב, אבל הם ויתרו על היורוליג בשנה לאחר מכן (או לא הצליחו להשיג מימון) והכל התמסמס. להזכירך, באותה שנה היתה להפועל ת"א קבוצה מצויינת גם, שהגיעה לפיינל פור היורוקאפ, אבל גם שם הכל היה מבוסס על כסף של אוליגרך וכשהוא פרש הכל הלך.

אבל כל זה לא קשור למכבי. מכבי עושה מה שהיא צריכה כדי לנצח ואני לא רואה מישהו מראשי מכבי בא לבכות על זה של-צ.ס.ק.א. (וקבוצות אחרות) יש תקציב גדול פי 3 ושהם גונבים להם שחקנים...

פורסם

מכיוון שאי אפשר לערוך את ההודעה :

אני רק אוסיף ואומר שגם מכבי חיפה בכדורסל ויתרה השנה על השתתפות באירופה וגם הפועל חולון בשנה שעברה אחרי שלקחה את האליפות, אז עם כל הכבוד - לא מכבי עוצרת את ההתקדמות של האחרות.

נ.ב. כיום הפועל ירושלים באירופה היחידה שמשודרת בערוץ הציבורי, הערוץ הראשון.

קשה לי להאמין שמישהו יודע שהם משודרים ושמישהו בכלל יצפה במשחקים האלה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא השאירה מקום?

ממתי תפקידה של קבוצה "להשאיר מקום" לקבוצות אחרות?

לאבן מרסר ישב על הספסל במכבי???

איש, אתה כנראה עוד לא נולדת אז...

falou.

אין לי וויכוח איתך ונראה שעמדותינו די דומות.

ל"השאיר מקום" הכוונה היא שמכבי דאגה לחנוק כל תחרות שיכלה להיווצר מקבוצה כזו או אחרת, כל עוד זה נעשה בדרך ספורטיבית אז הכל תקין, כשמתחילים עם תרגילים מלוכלכים זה מרגיז.

לבן מרסר, כוכב הפועל ת"א נרכש בידי מכבי רק כדי שיישב על הספסל של הקבוצה הזו, חוקי אבל מסריח.

בנוגע לכל היתר, כפי שכתבתי אין לי איתך וויכוח.

פורסם

אם יש תקנות כאלו ואחרות שאסור ליצור מגע עם שחקן תחת חוזה, או כל סעיף אחר, בבקשה, שיפעילו ענישה. אתה לא יכול לצפות מארגון שיגביל את עצמו, רק בגלל שהוא בעל יותר יכולת. זה לא עובד ככה בחיים...

לגבי מרסר, הוא לא היה שחקן ספסל, הוא היה שחקן חמישייה, עם יותר מ-10 נקודות למשחק + חמשש ריבאונדים + החוסם הכי טוב דאז באירופה. הוא שיחק במכבי 6 או 7 עונות כשחקן מוביל, לצד עם שחקנים מובילים כמו ג'מצ'י, מגי ובארלו.

פורסם

falou מה זה נראה לך שאין תקנות האוסרות פנייה לשחקן תחת חוזה? אתה הגיוני או ראש קטן! בטח שיש תקנה שאסור לפנות לשחקן חוזה ובטח לא באמצע העונה! זה ניראה לך הגיוני שכל קבוצה שתרצה תפנה לשחקן של קבוצה יריבה לפני הפלייאוף תחתים אותו על חוזה עתק,מעניין איך השחקן ישחק נגד קבוצתו החדשה בעונה הבאה ? זה ספורטיבי בעינך? זה חוקי? לא זה לא חוקי וכל שחקן שמפריע למכבי זוכה לפנייה ממנה לפני סיום העונה ולא רק שחקנים ! צורציץ,טרנס מוריס,סימונס וכן גם גיא פניני שהיה לו חוזה חתום לשנה נוספת! לקראת סוף השנה ה-1 מכבי החתימו אותו על חוזה חדש למרות שהוא תחת חוזה בי-ם (ותגיד לי שזה חוקי) ואמרו לו תתעקש לצאת לחו"ל ותחזור אליינו אחרי כמה מחזורים בשביל לעקוף את החוזה בי-ם! גם לשרון ששון פנו ואמרו לו שיחכה למכבי עוד במהלך העונה לבסוף פנחס וויתר עליו,מה לגבי דורסמן וג"ף רוזן שמכבי פנו אלייהם לפני סדרת הפלייאוף? איך אפשר ליצור תחרות כשמכבי פועלת לסכל כל תחרות מראש?

פורסם

זה לא חוקי וכל שחקן שמפריע למכבי זוכה לפנייה ממנה לפני סיום העונה ולא רק שחקנים ! צורציץ,טרנס מוריס,סימונס וכן גם גיא פניני שהיה לו חוזה חתום לשנה נוספת! לקראת סוף השנה ה-1 מכבי החתימו אותו על חוזה חדש למרות שהוא תחת חוזה בי-ם (ותגיד לי שזה חוקי) ואמרו לו תתעקש לצאת לחו"ל ותחזור אליינו אחרי כמה מחזורים בשביל לעקוף את החוזה בי-ם! גם לשרון ששון פנו ואמרו לו שיחכה למכבי עוד במהלך העונה לבסוף פנחס וויתר עליו,מה לגבי דורסמן וג"ף רוזן שמכבי פנו אלייהם לפני סדרת הפלייאוף? איך אפשר ליצור תחרות כשמכבי פועלת לסכל כל תחרות מראש?

אתה רוצה להראות לי חוק כזה?

באידיש זה נקרא שוחד ואם תתעקש לטעון שזה לא שוחד אז זה לא רחוק מזה.

לגבי חוק - אני מקווה שאתה לא רציני - נכון?

כשכתבתי "להשאיר מקום לאחרים" לכך כיוונתי. מחד מנוונים כל תחרות, מאידך מתלוננים שאין להם בארץ יריבות לאימון.

הקוזאק הניגזל במיטבו, איזו קבוצה תמשוך קהל כשהתחרות היא רק על המקום השני?

מכבי משולה לפרה ששופכת את דלי החלב, אני מסכים שהקבוצה תרמה מאוד להחדרת הספורט לארץ, אבל במקביל היא עשתה מעשים שלא ייעשו, הרסו כל תחרות וניוונו את הענף.

קבוצה בושה.

פורסם
falou מה זה נראה לך שאין תקנות האוסרות פנייה לשחקן תחת חוזה? אתה הגיוני או ראש קטן! בטח שיש תקנה שאסור לפנות לשחקן חוזה ובטח לא באמצע העונה! זה ניראה לך הגיוני שכל קבוצה שתרצה תפנה לשחקן של קבוצה יריבה לפני הפלייאוף תחתים אותו על חוזה עתק,מעניין איך השחקן ישחק נגד קבוצתו החדשה בעונה הבאה ? זה ספורטיבי בעינך? זה חוקי? לא זה לא חוקי וכל שחקן שמפריע למכבי זוכה לפנייה ממנה לפני סיום העונה ולא רק שחקנים ! צורציץ,טרנס מוריס,סימונס וכן גם גיא פניני שהיה לו חוזה חתום לשנה נוספת! לקראת סוף השנה ה-1 מכבי החתימו אותו על חוזה חדש למרות שהוא תחת חוזה בי-ם (ותגיד לי שזה חוקי) ואמרו לו תתעקש לצאת לחו"ל ותחזור אליינו אחרי כמה מחזורים בשביל לעקוף את החוזה בי-ם! גם לשרון ששון פנו ואמרו לו שיחכה למכבי עוד במהלך העונה לבסוף פנחס וויתר עליו,מה לגבי דורסמן וג"ף רוזן שמכבי פנו אלייהם לפני סדרת הפלייאוף? איך אפשר ליצור תחרות כשמכבי פועלת לסכל כל תחרות מראש?

גיא פניני היה תחת חוזה עם סעיף יציאה לאירופה, הוא הוחתם מראש במכבי על חוזה במחשבה שישחק שנה אחת באירופה או ירושלים והחוזה יהיה בתוקף רק לאחר החוזה הנוכחי, כל הבלאגן עם ירושלים היה בגלל שהוא החליט שהוא לא רוצה להמשיך שם בכל מקרה וזה לא היה קשור למכבי. , כמו כן גיא פניני במקור הוא שחקן מכבי שהועבר להפועל ירושלים ללא תמורה ומכבי חשבה

שירושלים תוותר לו על החוזה בגלל שקיבלו ממכבי את שרון ששון וג'ימי ארנולד ללא תמורה למרות שהיו תחת חוזה ולמרות שהם כביכול "עלולים להזיק למכבי". ברגע שירושלים החליטה לא לוותר אז מכבי ירדה מזה מיידית.

דווקא בשנים האחרונות פדרמן הנהיג מדיניות של יד נדיבה של פיזור שחקנים היישר ליריבות הקבוצה (רק השנה סימונס עבר לירושלים למרות שהיה תחת חוזה במכבי לפני כן ששון ארנולד ופניני ושחקנים נוספים)

אז אנא ממך, לכל מטבע שני צדדים וכל שחקן יעדיף לעשות הכל כדי לשחק על הבמה המרכזית של הכדורסל , כי גם בתור מטאטא פרקטים, הוא ירוויח יותר כסף ויקבל יותר חשיפה מאשר בקבוצות שמעדיפות לא להתקדם ולא להשתתף באירופה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

falou איך אפשר בכלל ליצור תחרות כשפונים לשחקן ,מאמן ,מנהל,בעלי קבוצה ומציעים להם להיצתרף לקבוצה היריבה לפני המשחק שלהן אחת נגד השנייה? וזה באופן קבוע!

זה מה שדרוקר שלך ממכבי אומר:ואז הם עברו למעשים. גרשון ודרוקר הרימו טלפונים לוויז'נייבסקי, לאנדרסון ולאיידסון כדי "להסביר להם בדיוק מהי מכבי, ולהתרשם מיכולת ההתבטאות שלהם", כפי שמעיד דרוקר. מדובר בתהליך מקובל, גם אם לא מעוגן חוקית. "לקבוצות ולמאמנים אסור לנהל מו"מ עם שחקנים תחת חוזה, אבל לשוחח ולהכיר מותר, בתנאי שאתה לא עושה זאת שבוע לפני ששחקן אמור להופיע נגד הקבוצה שלך", מפרט סוכן שחקנים.

http://www.haaretz.com/hasite/spages/1121177.html

• תוכן חדש...