Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוני פנאן התאבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הכל, אוהדי הפועל צריכים לזכור שני דברים:

1. בת"א אין הפועל.

2. אוסישקין הוא חניון.

אני מציע להם להתרכז בלהקים את הקבוצה מחדש ולהחזיר אותה לקדמת הבמה בכדורסל שם מקומה (ואני אומר את זה בתור אחד שמתעב את האדומים התל אביבים והירושלמים כאחד), מאשר לבזבז את זמנם על קנטרנות ורגשי נחיתות.

מעניין שאופרציה כזו התנהלה לה באין מפריע במשך שני עשורים בלי שהתקשורת דיברה על כך , מה שאומר שכנראה גם נציגי התקשורת המסקרים את מכבי כנראה היו מושקעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פדרמן, אפשר לומר עליו הרבה דברים , אבל בסופו של דבר הוא איש עסקים שתמיד שאף שמכבי תתנהל בצורה מסודרת ולמרות שלא אהבתי את זה שמוני פנאן עזב את הקבוצה , הייתי בטוח שיש לכך סיבות הרבה יותר רציניות מאשר מה שפורסם בזמנו.

אנשים מתקשים להבין שאין מתנות חינם ואין כסף קל בעולם הזה.

לא בעסקים כאלה שמגלגלים סכומי עתק ולא בעסקי העגלות בחו"ל שנראים קורצים להרבה צעירים אחרי צבא.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין שאופרציה כזו התנהלה לה באין מפריע במשך שני עשורים בלי שהתקשורת דיברה על כך , מה שאומר שכנראה גם נציגי התקשורת המסקרים את מכבי כנראה היו מושקעים.

גם על משה "נסי ותהני" קצב היו לא מעט שמועות, גם שם לאחר שהפרשה התפוצצה התברר שהעיתונאים ידעו ובחרו לשתוק. הישרים שבינהם (יחסית) היכו על חטא, הפחות ישרים גם את זה הם לא עשו - שלושת הקופים פראיירים לעומתם.

הסיפור של מוני פאנן צריך להדליק נורה אדומה (שלא להגיד זרקור אדום) גם אצל אוהדי מכבי. אתם באמת חושבים ששופט ש"השקיע" כסף אצל האדון פאנן ימהר לשרוק כנגד הקבוצה?

סיפור הפיצה של צ'וריץ שנעשה בעיצומם של מישחקי האליפות תקין בעינכם או שזו רק בכיינות של אוהדי הפועל (י-ם)?

אין גבול לרמיסת האתיקה ולדריסת האחרים בשם המטרה (המקודשת?...) של זכיה נוספת באליפות?

ומה עם ה"צדיק" הגדול מר מזרחי? כל זה קורה (לכאורה, לכאורה...) במשך שנים מתחת לאף שלו והוא לא שומע ולא יודע? ומה חמור יותר, חוסר הידיעה או ההתממות?

צר לי, אין לי מילים טובות (במישור הספורטיבי - להבדיל מהטרגדיה האישית) להגיד על האיש הזה, פרישתו מהספורט רק היטיבה עם הליגה. הוא לא הוסיף לה דבר - להפך.

פורסם

כל עוד הכסף לא מושקע בהימורים על תוצאות משחקי מכבי לדעתי לא צריך להיות כל קשר בין התנהלות השופטים מחוץ למגרש ובמגרש. כל הנסיונות לרמוז להטיית משחקים הם נסיון לללכך את שם הקבוצה ע"י בעלי אינטרסים.

מכבי תמיד היתה הקבוצה הטובה בארץ , ולא נזקקה מעולם לניסים שיפוטיים כדי להצליח. אם כבר ההפך הוא הנכון.

ואני אומר זאת בתור אחד שעוקב צמוד צמוד אחרי כל משחק, אם במגרש ואם בבית מול המרקע.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מכבי תמיד היתה הקבוצה הטובה בארץ , ולא נזקקה מעולם לניסים שיפוטיים כדי להצליח. אם כבר ההפך הוא הנכון.

ואני אומר זאת בתור אחד שעוקב צמוד צמוד אחרי כל משחק, אם במגרש ואם בבית מול המרקע.

אייל ידידי, אתה מיתמם ואתה יודע זאת.

סיפור הפיצה בעייתי מאוד, גם הבנק שנוהל לא מוסיף דבר למוניטין של הקבוצה.

פורסם

דיברתי על הטיית משחקים ע"י שופטים שזו העילה לתביעה כביכול ע"י אוהד הפועל.

כל הנושא של לפתות שחקנים בלעבור מקבוצה אחת לאחרת קורה בכל הקבוצות בכל העולם ולהסתכל על המקרה הספציפי הוא היתממות כשלעצמה.

הבנק שנוהל אכן זו בושה וחרפה ולא מוסיף למוניטין הקבוצה, ואין לי ספק שזו הסיבה למה פדרמן התעקש לזרוק את מוני מהמערכת.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דיברתי על הטיית משחקים ע"י שופטים שזו העילה לתביעה כביכול ע"י אוהד הפועל.

עזוב תביעה כי אי אפשר להוכיח שום דבר, אבל כשברגע קריטי השופט שורק נגד היריבה כי "זה מה שהוא ראה" ובמקרה לאותו השופט יש "פקדון" אצל האדון פנאן, אז תסכים איתי שיש בכך יותר מטעם לפגם.

בעיני גם קשה לקרוא לסיפור הפיצה כ"להסתכל על המקרה הספציפי הוא היתממות כשלעצמה" - המקרה הזה מסריח לשמים.

תגידו שהאליפות שייכת רק למכבי ולנצח, תבטלו את משחקי האליפות (כי לא צריך) ואם מישהו ינסה לגנוב את "השייך לכם" אז תשחדו אותו (ע"ע פיצה).

לפחות שימו את הדברים על השולחן - כי הם בדיוק כאלה.

בעבורי לפחות הפכה מכבי ת"א (כדורסל, לא כדורגל ששם אני אדיש) מקבוצה אהודה למפלצת שנואה, כל כך שנואה שאם תהייה התמודדות בינה לבין "שבאב עזה" אז אני אעדיף שהעזתים ינצחו, עד כדי כך נימאסה הקבוצה הזו ושיטותיה הבזויות.

פורסם

האם אתה חושב שלשריקה כזו או אחרת של שופט יכולה להיות השלכה על התשואה שיקבל על השקעתו ?

אנחנו מסכימים על זה שמדובר בשחיתות , העלמות מס וכו' ושהעניין צריך להיחקר ושהמעורבים צריכים להיות מוענשים במלוא חומרת הדין , אבל העסק של מוני לא ייצג את מכבי ת"א ולא היה חלק ממכבי ת"א.

(אלא אם כן הקבוצה העבירה אליו ישירות את משכורות השחקנים וקשה לי להאמין שזה אכן נכון).

מכבי ת"א עובדת כמו כל קבוצה גדולה ועשירה יחסית לליגה שלה, קונה את השחקנים הטובים ביותר ובכך ממשיכה את המסורת ומחלישה את יריבותיה. זה קורה בכל מדינה ובכל ליגה. לומר שיש בכך שחיתות זה כבר משהו אחר.

קבוצה שאתה אוהד לא מחליפים, אלא אם כן אתה לא אוהד אמיתי או אוהד של הצלחות בלבד ואז באמת מספיק שיקרה משהו קטן ויורד לך מהקבוצה.

קבוצה הכדורגל שאני אוהד , דרך אגב, לא זכתה באליפות מעל 25 שנה...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, צר לי אבל אתה בוחר להתעלם מהטענות שלי:

- כן, אני חושב ששופט שהשקיע ב"בנק פנאן" עלול לראות כל מיני חזיונות שווא ברגעים קריטיים.

- כן, לדעתי צ'וריץ שוחד ומכבי לקחה אליפות בדרך עקומה.

בושה, גועל - תבחר אתה, אבל כך אני מרגיש כלפי הגוף המסואב הזה.

פורסם
גם על משה "נסי ותהני" קצב היו לא מעט שמועות, גם שם לאחר שהפרשה התפוצצה התברר שהעיתונאים ידעו ובחרו לשתוק. הישרים שבינהם (יחסית) היכו על חטא, הפחות ישרים גם את זה הם לא עשו - שלושת הקופים פראיירים לעומתם.

הסיפור של מוני פאנן צריך להדליק נורה אדומה (שלא להגיד זרקור אדום) גם אצל אוהדי מכבי. אתם באמת חושבים ששופט ש"השקיע" כסף אצל האדון פאנן ימהר לשרוק כנגד הקבוצה?

סיפור הפיצה של צ'וריץ שנעשה בעיצומם של מישחקי האליפות תקין בעינכם או שזו רק בכיינות של אוהדי הפועל (י-ם)?

אין גבול לרמיסת האתיקה ולדריסת האחרים בשם המטרה (המקודשת?...) של זכיה נוספת באליפות?

ומה עם ה"צדיק" הגדול מר מזרחי? כל זה קורה (לכאורה, לכאורה...) במשך שנים מתחת לאף שלו והוא לא שומע ולא יודע? ומה חמור יותר, חוסר הידיעה או ההתממות?

צר לי, אין לי מילים טובות (במישור הספורטיבי - להבדיל מהטרגדיה האישית) להגיד על האיש הזה, פרישתו מהספורט רק היטיבה עם הליגה. הוא לא הוסיף לה דבר - להפך.

מסכים איתך לחלוטין ! במישור הספורטיבי זה מריח רע! רע מאוד!!

:fadein:
פורסם

לפי התגובות פה מדובר במינימום חסיד אומות העולם ולא בעסקן ספורט בקבוצה מסואבת. מפאת כבוד המת לא אשתמש במילים בוטות לגביו.

אם יש הצעה הזויה לתת לשמעון מזרחי את פרס ישראל כדאי שיירדו מזה. לא יתכן שהוא לא ידע.

ובעניין דומה: מישהו ראה אתמול את הכתבה על רענן כץ ב"המקור" בערוץ 10?

הוא אומר שהוא שווה מיליארד דולר.

נראה לי תמוה. אין ספק שמדובר במיליונר שהשקיע כמה מיליוני דולרים במכבי ת"א, אבל לא במיליארדר ששווה פי כמה מחיים סבן, למשל.

מעולם לא נתקלתי בשמו במדורי הכלכלה.

הוא גם נוסע בלינקולן ולא במיטב התוצרת הגרמנית או הבריטית.

מי ששווה כל כך הרבה לא יבזה את עצמו בטלויזיה במשפטים כמו "דיוויד אמר לי ככה וככה" ו"אני שווה פי כמה מדיוויד".

מזכיר לי קצת את גאידמק.

פורסם

ראיתי את הכתבה על כץ און ליין ממש לא מזמן ואני מסכים עם האבחנה שלך. ככה לא נראה מישהו שיושב על מיליארד דולר. (אלא אם כן הוא חוסך על עצמו )

אם הוא צידד במוני פנאן מה זה אומר עליו בעצם עכשיו בדיעבד אחרי שמוני כבר לא כאן ?

אני מסכים איתך שאין מצב שמזרחי לא ידע מזה, אבל אני סמוך ובטוח שהקבוצה לא מעורבת בכך.

לדעתי במקסימום של המקסימום העלימו עין מהביזנס הצדדי של מוני בגלל החשיבות שלו למערכת כמנהל עד שלפדרמן נמאס מהחלטורה הזאת וזרק אותו מהקבוצה לאחר שגייס רוב כנגדו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני הכל, אוהדי הפועל צריכים לזכור שני דברים:

1. בת"א אין הפועל.

2. אוסישקין הוא חניון.

אני מציע להם להתרכז בלהקים את הקבוצה מחדש ולהחזיר אותה לקדמת הבמה בכדורסל שם מקומה (ואני אומר את זה בתור אחד שמתעב את האדומים התל אביבים והירושלמים כאחד), מאשר לבזבז את זמנם על קנטרנות ורגשי נחיתות.

תומך בדבריך.

זהו, שעכשיו שאין הפועל - יש להם יותר זמן (ותמיד היה להם זמן לזה) להתעסק בשטויות ובהשמצות.

לאוהדי הפועל ת"א - אני מציע שיבדקו איך בדיוק הקבוצה שלהם ירדה מגדולתה...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...