Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוני פנאן התאבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אגיד את דעתי על וואלה והארץ , לא על ההתנהלות שלהם ולא על זריעת הארס המתמידה נגד מכבי וכל מי שקשור אליה (וגם לא על העמדות הפוליטיות שלהם)

ומה זה בדיוק קשור לשם של העיתון? זה ציטוט של דרוקר!! ציטוט!! אתה כנראה חושב שמי שלא אוהד מכבי הוא טיפש,לפניני סתם פתאום התחשק לעזוב? כן בטח,פניני עצמו אמר לאחר סיום הפרשה שאולי הוא טעה שלא בא וביקש מקליין לעבור למכבי בלי כל הסיפור של כאילו אירופה,אני בארץ לא אוהד מכבי אבל גם לא שונא רציתי שיצליחו באירופה,אבל ביגלל הייחס שהוא בדיוק כמו שלך כולם טיפשים ורק אנחנו חכמים ולנו מותר הכל ולכל השאר לא ואנחנו נעשה מה שבז... שלנו כי אף אחד לא יכול עליינו,בגלל גישה כזאת מתחילה השינאה!

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק את האמור לגבי וואלה.

חבל להכביר מילים על האתר אני חושב שיריב אופנהיימר מסתכל על האתר ואומר "שירגעו קצת..".

מעבר לזה יש כאן תחרות מטורפת לרקוד על הדם של מכבי בלי שנחשפנו להוכחות כלשהן.

אוהדי הפועל ירושלים אימצו לעצמם ברצון וחדווה את תדמית המקופחים, הנעשקים והנגזלים תדמית אותה מטפח יושב ראש המועדון מר קליין המסית בכך את האש מכשלונותיו הרבים להביא אליפות.

מרבית אוהדי הפועל מרוכזים יותר בשנאה למכבי מאשר אהדה לקבוצתם כי הרי לא יכול להיות שמכבי תיקח כל כך הרבה אליפויות והפועל כלום.

גם בשנת ה"פיצה" מכבי גברה בקלות על הפועל 3-0 בגמר הפלייאוף.

יותר מצחיק הן הקריאות כנגד סמי בכר כאילו הוא שמט יתרון מבטיח בדקות הסיום והוא זה שזרק שלשת התאבדות שעלתה לו במשחק (ג'נקינס).

ואני רוצה להזכיר כי "דון" שמעון לא היה ועוד לא מעורב בשום אירוע פלילי דני קליין לעומת זאת כן בפרשת קני וויליאמס והדרכון הצכי.

עניין פניני בהחלט משקף התנהלות לקויה לחלוטין של מכבי אך כמו שנאמר, לפני כן פדרמן הוביל קו יוני ושיחרר להפועל שחקנים ומאמנים טובים מפניני ללא תמורה רק שבתמורה הפועל ניסתה לגמור לשחקן את הקריירה.

פורסם
ומה זה בדיוק קשור לשם של העיתון? זה ציטוט של דרוקר!! ציטוט!! אתה כנראה חושב שמי שלא אוהד מכבי הוא טיפש,לפניני סתם פתאום התחשק לעזוב? כן בטח,פניני עצמו אמר לאחר סיום הפרשה שאולי הוא טעה שלא בא וביקש מקליין לעבור למכבי בלי כל הסיפור של כאילו אירופה,אני בארץ לא אוהד מכבי אבל גם לא שונא רציתי שיצליחו באירופה,אבל ביגלל הייחס שהוא בדיוק כמו שלך כולם טיפשים ורק אנחנו חכמים ולנו מותר הכל ולכל השאר לא ואנחנו נעשה מה שבז... שלנו כי אף אחד לא יכול עליינו,בגלל גישה כזאת מתחילה השינאה!

אל תאמין לכל מה שאתה שומע בתקשורת, במיוחד לא באתרים כאלה.

אומרים שזה ציטוט

ואז מסתבר שזה ציטוט של מקורב לדרוקר

ואז מסתבר שהמקורב בכלל הוא בעל דוכן פלאפל שמכר חצי מנה פלאפל עם שתייה ענבים למקורב של הבן של המקורב של מישהו שפעם גר ברחוב של דרוקר

ואז מסתבר שזאת המצאה של אחד מגדוד כתבי שונאי מכבי שמחפשים כל הזדמנות לפגוע ולהכפיש,

כל אלה שפיני גרשון לא מוכן להעניק להם ראיון כי הוא יודע שהם יסלפו את דבריו ויוציאו אותם מהקשרם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באידיש זה נקרא שוחד ואם תתעקש לטעון שזה לא שוחד אז זה לא רחוק מזה.

שוחד זו עבירה פלילית.

מישהו התלונן במשטרה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שכנעת אותי, המעשים האלה חוקיים ואתיים למהדרין.

הם כל כך צחים כשלג, שכל העוסקים בכך מקפידים לעשות אותם בחדרי חדרים, בשקט ובלי שאף אחד ידע...

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איזה עונש? מכבי שולטים בכל ההחלטות בעניינים האלה. מילא היינו באיטליה( ראה מקרה יובנטוס) אבל אנחנו גרים בקומבינהלנד(ראה תחקיר כלבוטק על הדגים המיובאים היום :-))

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אל תגיד סתם קומבינה-לנד כי מאז שהקימו את היחידה המשותפת של רשויות המס ושל משטרת ישראל ללחימה בפשיעה כלכלית, היחידה הזאת נותנת בראש יפה מאוד.

ממש מקור גאווה למשטרת ישראל (ואני ממש לא ציני)!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתוך הכתבה:

"יכול להיות שיש משהו. אני בכל אופן מעדיף לסייג ולהמתין. בכל מקרה, אם אכן ובדברים הללו ישנה אמת, אני בוודאי מצטרף לאמירתו של יושב ראש האיגוד..."

כמה אידיוט יכול להיות כותב, שיסיים את המשפט בניגוד למה שכתב בתחילתו?

אני מניח שאידיוט גדול מאוד, אם הוא רוצה גם לסגור את ענף הכדורסל בגלל שופט שהעלים מיסים. אני מציע, שאם כל מה שנכתב נכון ואכן שופט (כדורסל, כן?!) העלים מיסים, נחזיר את המנדט לאו"ם ונסגור את המדינה (הזדמנות מצויינת לרכוש F16 ממדינה בחיסול!). פחות מזה, זה לא נחשב.

לגבי שוחד, כדי להוכיח שוחד צריך להוכיח שהמשוחד קיבל טובת הנאה, צריך להוכיח שהוא נתן עבורה תמורה ברורה וצריך להוכיח קשר מכוון בין השניים.

אם נבדוק את עובדות המקרה, סמי בכר העלים מיסים. בסדר, עבירה פלילית, לא קשורה להאם הכסף הופקד אצל מוני או לא. מוני והקשורים אליו, עד כה, לא הועלו חשדות כלפיהם ובטח שאין כתבי אישום. אם מוני ניהל את עסקיו כנדרש בחוק (להזכירכם, עבר בדיקה של מס הכנסה מספר חודשים לפני ההתאבדות), הרי הוא לא קשור לכך שבכר העלים מס, כשם שבנק איננו אחראי למקור הכסף של לקוחותיו (כל זמן שברור מי הפקיד את הכסף).

כלומר, פאנן לא עזר לבכר להעלים מס (בהתאם לידוע כיום), הוא רק ניהל עבורו כספים.

איפה כאן השוחד?

בכר קיבל טובת הנאה שלא שילם עבורה (למשל, מוני לא גבה ממנו דמי ניהול,ף שנגבו מאחרים)?

בכר נתן תמורה?

ניתן לקשור את היחסים הכלכליים הללו לביצוע מעשה מסויים?

אתית, בעיתי שמנהל של קבוצה מנהל גם כספים של שופט. בעייתי. לא פלילי. לא קשור לקבוצה (כל זמן שלא הוכחת קשר בין הבעלים למעשה). רק מסריח.

פורסם

הקטע שאותי הכי הצחיק זה זה:

בצעד דרמטי, ביקשה רשות המיסים מהמשטרה לעצור את שופט הכדורסל.

האלו, קצת פרופורציות, "בצעד דרמטי" ,כאילו הפרקליטות ביקשה מהמשטרה לעצור את אהרון ברק. :shock:

כולה איזה אחד שיודע לשרוק במשרוקית בזמן הנכון כי הוא עבר איזה קורס של יומיים שהכשיר אותו לעניין.

צעד דרמטי אעלק. :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עושים לדעתי הרבה רעש על כלום, פשוט מאוד רגוע כרגע אין כותרות או שערוריות בספורט ולכן מחפשים מתחת לאדמה איך למכור עיתונים. מה עוד שזה משרת אינטרס של רוב העיתונות שכידוע לא מחבבת את הצהובים.

מה שקרה במשחק ההוא עם מאיר טפירו זו בכיינות נטו, בתור מי שהיה במשחק הזה היו הרבה מאוד החלטות שגויות לרעת מכבי שגרמו להפרש להיות צמוד מלכתחילה, רק חבל שזוכרים את הבכי של טפירו כמשהו מוצדק. בסופו של דבר מדובר בלוזריות מובנית של הקבוצות האדומות הקלאסיות (הפועל ת"א וירושלים) בכל מה שקשור לאליפות המדינה, שזה משהו שיותר חזק מכל שופט או שחקן.

מעניין שמה שקרה בגמר הגביע לפני שנתיים בו מכבי נשדדה אחרי שהובילה 30 הפרש ברבע השלישי הוא לא משהו שכואב לתקשורת האנטי מכביסטית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צביקה שרף הוא בכיין הרבה יותר גדול מטפירו. כניראה שה0 מ3 באותה עונה עדיין כואב הא? אין כמו הסל של דיקסון

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי שוחד, כדי להוכיח שוחד צריך להוכיח שהמשוחד קיבל טובת הנאה, צריך להוכיח שהוא נתן עבורה תמורה ברורה וצריך להוכיח קשר מכוון בין השניים.

כלומר, פאנן לא עזר לבכר להעלים מס (בהתאם לידוע כיום), הוא רק ניהל עבורו כספים.

בכר נתן תמורה?

ניתן לקשור את היחסים הכלכליים הללו לביצוע מעשה מסויים?

תקרא שוב את הקטעים שכתבת, לטעמי ישנה שם סתירה מובנית.

אז נכון, כניראה שלא ניתן להוכיח שוחד במובן הקלאסי, כיוון שהמשחד לכאורה מת ואילו החשוד בקבלת שוחד צריך להיות אידיוט כדי להפליל את עצמו.

אבל במישור הציבורי - אתה באמת חושב שהשריקות של סמי בכר נתפסות כ"נקיות"? אתה באמת מאמין שישנם כאלה מחוץ למדינת ת"א שמאמינים שמכבי ניצחה באופן ספורטיבי?

פורסם

אני אסביר, זה שפאנן ניהל עבור בכר הכנסות שבכר העלים (דרך אגב, אף אחד עוד לא השמיע טענה כזו, מלבד עיתונאים), זה עדיין לא אומר שפנאן עזר לבכר להעלים הכנסות. זה יהיה נכון רק אם פאנן עזר לבכר, באופן פעיל, להסתיר את העובדה שהוא עומד מאחורי ההפקדות, ע"י העדר רישום.

כלומר, אם אני לוקח את הכסף שהרווחתי מסחר בסמים ומפקיד אותו בבנק, זה עדיין לא הופך את הבנק לשותף בהלבנת הון, אלא אם הבנק מאפשר לי, במינימום, להפקיד בזהות בדויה.

עד כאן העדר סתירה.

לגבי השריקות של בכר, אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני זוכר את המשחק, היו שריקות לכאן או לכאן ובטח לא כאלו שהכריעו את המשחק.

אם אתה רוצה להתייחס "לערך ספורטיבי" אז תתייחס לפיינל-פור כדרך לסיים ליגה של שלושה מחזורים.

• תוכן חדש...