Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 97 1.4 16V מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה. רכשתי אופל קורסה 97 והמצב הוא כזה. המד חום של הרכב בעומד ברמזור עובר קצת את ה100 בערך 102 ואז נכנס הונטה לפעול ומוריד את החום לאיפה שהוא בסביבות ה96.

100 נמצא ממש לקראת הקוו האדום כלומר נראה לי שב107 הרכב בקו האדום כבר.

דיברתי עם שני מכונאים כבר ואמרו לי שככה זה הרכב הזה ואין לי מה לדאוג אבל כאשר דיברתי עם כמה בעלי רכבים דומים חלק אומרים שהרכב שלהם בכלל לא מגיע לאוזר הזה כלומר גג מגעים לאמצע (95 ) סקלה וחלק אומרים משהו דומה לשלי שהחום עומד כמעט לקראת סוף הסקלה.

מה שאני רוצה לדעת באמת מאנשים שמבינים ברכב הנ"ל האם זה באמת צריך להיות ככה או לא.

אני לא רוצה להגיע למצב של ראש מנוע.

צריך גם לציין כי לוקח לרכב הרבה זמן להתחמם ואם אני נוסע בירידה או אם קר בחוץ הוא לא מגיע ל90 אפילו (הרגשה שהטרמוסטט לא עובד או אולי אין בכלל).

תודה

פורסם

אני בעל קורסה 98, אצלי זה רוב הזמן באיזור ה90-92 וממש לפעמים 94-95

אני יכול לספר לך,שפעם אחרונה שזה הגיע ל100 + ,הלך לי ראש מנוע.

אני מקווה מאוד שלא זה.

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

הרכב שלך הוא 1.2 נכון. מדובר על מנוע 1400 .

אגב זה רכב שקניתי מחבר שהיה לו את הרכב מעל שנה והוא אמר לי שתמיד החום מנוע היה ככה.

פורסם

עצם העובדה שהוונטה נכנסת לפעולה ומקררת את המנוע וחוזר חלילה, מצבך טוב.

יתכן שיוניט חום מנוע מזייף טיפה ובמקום להפעיל את הוונטה נניח ב-90 מעלות הוא מפעיל ב-100 מעלות.

אני הייתי נוהג כך:

כשהרכב ב-100 מעלות, מצא את יוניט חום של הוונטה, בצע חיבור כך שהוונטה תעבוד תמיד ותראה את החום יורד גם מתחת ל-96 מעלות שציינת.

אם כן נראה שמערכת הקירור שלך תקינה לחלוטין והיוניט מזייף.

החלף את היוניט (לא סיפור יקר בכלל) ותוודא שהיוניט החדש מכניס את הוונטה לפעולה בטמפרטורה נמוכה יותר.

אל תחכה עם העיניין חבל שתגמור ראש מנוע בגלל יוניט.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...