Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשדיר רדיו למען אחווה ושלווה בין רוכבי קטנועים לנהגי מכוניות, בכיכובו של הצלם זיו קורן (בעלה של הדוגמנית גלית גוטמן).

הוא מדבר על להסתכל עוד פעם במראות ולא לסטות מהנתיב בפתאומיות מצד הנהגים, ומצד הרוכבים מדבר על לא להפתיע את הנהגים. משהו בסגנון אתם תעשו ככה ואנחנו מבטיחים ככה (ידוע שהוא עצמו רוכב קטנוע). שמעתי את זה במקרה ברדיו מוקדם יותר.

מה יש להגיד על התשדיר ? תשדיר נחמד... מה עוד אפשר להגיד ?

על זיו קורן עצמו ועל עבודתו ראיתי סרט לפני זמן מה באחד הערוצים. הראו שם הרבה צילומים שלו, בהחלט מדהימים.

על אשתו אין מה להגיד, רק להסתכל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

התשדיר בסדר גמור, לי אין בעייה עם רוכבי הדו-גלגלי אבל יש לי בעייה עם מדוושי הדו-גלגלי (אופניים) שמשתלטים על הכבישים באזור מגוריי ורוכבים בצורה שמסכנת אותי ואותם, בכבישים צרים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תשדירים גרועים ביותר לדעתי.

כל מטרתו של זיו נשמע לי כמו להשוויץ ששלו יותר גדול "היי אחים קטנים שלי, לי יש #$^ אינץ, לכם יש רק 50 מילימטר, בוא אני אלמד אתכם לז$$^"

תשדירים מתנשאים כאלה לא שמעתי מזמן.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• אחראי פורום
פורסם

ציון הדגם היקר והגדול שלו באמת מיותר ומאבד קצת את האפקט ("אני בטוח וסבבה לי, אתם אלה שנדרסים כמו חתולות")

והבחור גם מדקלם את הטקסט, אבל תשדירים כאלה מבורכים.

בעיקר מכוונים למי שבאמת לא מתייחסים לדו"ג בכביש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אהבתי יותר את התשדיר של קיציס.

ולמיטב זכרוני, כפי שאמר תומר, הוא וגלית כבר לא נשואים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כששומעים את התשדיר באמצע הנסיעה ורואים רוכב אופנוע עובר לידכם באותו הרגע, זה לא נותן לכם רצון לפתוח עליו את הדלת?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...