Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GT3 בסוכנות פורשה פ"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת: מכירה של רכב ספורט כמו פורשה הוא לא בדיוק נמרץ כמו למכור מאזדה 3 בישראל , כמה רווח עושה החברה על מכירה של 5 חתיכות בשנה כאילו הרכב עולה לבן אדם 1.7 מיליון שקל כמה עלה לייצר את הרכב וכמה רווח עשתה החברה של הרכב

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש רווח די רציני ופה בארץ במיוחד, בארה"ב הGT3 עולה $ 112,200.00 אז תחשוב שהמחיר יצור הוא פחות מזה אז תבין את הרווח.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

המחיר של הGT3 בארה"ב נע בין 110-125 אלף דולר, תלוי באיזו מדינה.

אבל יש לקחת בחשבון שהיבואן הישראלי לא מקבל את אותם מחירים של הדילר האמריקאי - בין היתר בגלל שדילר ממוצע בארה"ב מוכר בשנה פי 2 ויותר ממה שהיבואן הישראלי מוכר.

בהנחה ונתבסס על מחיר הRETAIL של הרכב בגרמניה, שעומד על כ100 אלף אירו, מחיר הרכב לפני מס עומד על כ550 אלף שקל.

על זה יש להוסיף את עלויות ההובלה (פעם שמעתי סכום של 1500 אירו) ועל הסכום הכולל 90 אחוז מס. הגענו ל 1,060,675 ש"ח.

לסכום הזה יש להוסיף 16.5 אחוז מע"מ והגענו ל1,235,686 ש"ח. לפני תוספות.

אז ברור שהיבואן משלם פחות מהסכום הזה, אבל גם הלקוח לא משלם את ה1.7 הרשמיים אלה מקבל הנחה מכובדת (מאוד).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה-1.7 מיליון זה הפורשה GT3 עם עוד כמה חמוצים ותופסות.

לפי מה שהבנתי GT3 "סטנדרטית" עולה בסביבות 1.4 מיליון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז גם המדינה מרוויחה פה על כל רכב ספורט שנמכר הרבה מאוד כסף ואחר כך נותנים להם דוחות על מהירות אבסורד לא ?

השאלה שלי היא : אם יודעים שהרכב הזה הוא רכב ספורט שמגיע למהירות לא חוקיות בעליל אז למה בכלל נותנים לו להיכנס לארץ הרי אין פה כבישים ללא הגבלת מהירות אז למה מהתחלה מייבאים אותו מה על מנת שהנהג יעשה טעות ויקבל דוח כאילו לא הבנתי את ההגיון , פורשה זה לא כמו לקנות אוודי א8 יוקרתית שאתה יכול להגיד בא לי להשוויץ בפאר שיש לי פורשה זה נטו ספורט אכזרי אז פה אני לא מבין את הממשלה או שאני מבין וחושב שהיא פשוט תחמנית להפליא

פורסם

גם באירופה יתנו לך דו"ח מאוד נאה אם תסע עם GT3 (או אפילו עם מזדה 3) במהירות של 200 קמ"ש בקטע אוטובאן שבו קיימת הגבלת מהירות, שהם לפי מיטב ידיעתי הרוב.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אז ראבק הממשלות יודעות שיש דוחות מהירות החברות של המכוניות ספורט יודעות שיש הגבלות מהירות כולם יודעים שאסור לנסוע מהר אבל בכל זאת כל יום מתחרים בינהם מי יוצא את האוטו הכי מהיר ומי יגיע לנקודה הזו בצורה הכי מהירה והלקוח קונה ועובר את המהירות ואת החוקים אפשר להגיד בעידוד הממשלה ! כי אם היא לא הייתה רוצה שיסעו מהר בכבישים כל המכוניות היו מוגבלות אלקטרוני ל120 קמש בלבד אבל זה לא משתלם זה לא מכניס כסף אז בסופו של דבר הכל עיניין של כסף

פורסם

מהירות מוגבלת ל-120 על כל הרכבים.

זה נשמע נכון. כמה זמן לדעתך זה היה מחזיק?

אם תהיי הפגנה נגד ההגבלה, מי מכם לא ישתתף בה?

זה יצור כאוס! יש גבול עד כמה שאפשר להגביל את היצרים!

בארץ נהג שמפרפר בין רמזורים בכביש נחשב לפושע!

כמה פעמים יצא לכם לראות סרטון ב-YOUTUBE בו נהג על איזו למבו' שורף צמיגים בכניסה לצומת בתוך עיר ונעלם תוך 2.5 שניות? לאיזו מהירות הוא הגיעה לדעתכם? 50? מי מכם לא הזיל ריר על הסרטון/רכב? למי עברה בראש המחשבה שהנהג הזה פושע?

אנחנו רחוקים שנות אור מהתרבות המוטורית בחו"ל, בתפיסה, בנהיגה ובממשלה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

וואלה, למדתי משהו חדש היום, לא היה לי מושג שאני צריך לפרפר בין רמזורים על מנת להחשב לאדם שהתרבות המוטורית זורמת בעורקיו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אתה טועה אדוני היקר, תרבות מוטורית זה שיש תשתית מוטורית כמו שיש תרבות במדינה מזה אומר ? : תאטרון תזמורות הופעות חיות של זמרים במות וכו גלריות זה תרבות , תרבות מוטורית גם צריכה במה זה אומר מסלול אישור חוקי לשפר מכוניות בתי ספר לנהיגה מתקדמת ולא איזה מגרש חניה מרוחק שמישהו שם לקח בעלות ואמר בוא אני ילמד אותך לנהוג , שיהיה תשתית מוטורית יהיה תרבות מוטורית ולפרפר בין רמזורים זה לא תרבות לא מוטורי ובטח ובטח לא הכרחי כי גם יש הרבה סרטונים ביו טיוב שראו איך נהג לא הצליח להשתלט על הרכב בפירפור והכניס את הרכב או בבני אדם או בקיר גמר את האוטו במצב הטוב ובמצב הרע גמר מישהו

פורסם

+1

מסכים עם כל מילה

רכב מדהים,נכון!

אין איפה לנהוג אותו כמו שהוא מסוגל,תעלה לצפון תרד לדרום ותמיד תפחד שתחכה לך ניידת אחרי הסיבוב

אני עם A3T "פשוטה" לא מצליח ללחוץ בלי להגיע לרמזור\לפחד מהנ"ל :-D

כשסוף כל סוף יהיה מסלול אמיתי אז...

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני פשוט לא מבין איך הממשלה לא מבינה שההשקעה הכספית שהם ישקיעו במרוצים מוטוריים בארץ היא כלום לעומת הרווח שיהיה, דמיינו לכם מסלול F1 במכתש ליד מצפה רמון שרואים אותו ליד הירידה התלולה:-)

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
אז ראבק הממשלות יודעות שיש דוחות מהירות החברות של המכוניות ספורט יודעות שיש הגבלות מהירות כולם יודעים שאסור לנסוע מהר אבל בכל זאת כל יום מתחרים בינהם מי יוצא את האוטו הכי מהיר ומי יגיע לנקודה הזו בצורה הכי מהירה והלקוח קונה ועובר את המהירות ואת החוקים אפשר להגיד בעידוד הממשלה ! כי אם היא לא הייתה רוצה שיסעו מהר בכבישים כל המכוניות היו מוגבלות אלקטרוני ל120 קמש בלבד אבל זה לא משתלם זה לא מכניס כסף אז בסופו של דבר הכל עיניין של כסף

הממשלה לא מעודדת נסיעה מהירה, או רכבים מהירים. אם כבר, ממשלת ישראל לא ממצה את שלילת חופש הבחירה של אזרחיה.

היטל מס של מעל מאה אחוז ממחיר הקניה הוא בדיוק הצעד ההפכי מלעודד מכוניות ספורט יקרות.

בעוד היצרן משלם על הוצאות פיתוח, שיווק ותחזוקה, המדינה גוזרת קופון דומה, ללא שום הוצאה מקבילה.

פורסם

תשמעו!

היום כשנכנסתי לכביש 4 בצומת גהה ראיתי במראה משהו שטס במהירות ונראה כמו 911.

הוא מתקרב אליי ומה אני רואה? את אותה GT3 אפורה שאתם מדברים עלייה כאן!

קיצר הוא עבר לידי כמו מטוס קרב, טס בזריזות, עבר את כל המכוניות... כמובן שאני לחצתי קצת וניסיתי להיצמד אליו אך לשווא.

והסאונד, אחחח הסאונד.... :-D

איזו הופעה הוא נתן...8)

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...