Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GT3 בסוכנות פורשה פ"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-GT2 דווקא המהירה והחזקה בחבורה. אז למה לרצות את ה-RS? :wink: (תביא לי גם בוקסטר ממקדונלדס ואני בשמיים).

לא יודע , הרגישה לי כבדה :lol:

פורסם
אני הבנתי מג'רמי קלארקסון שה-GT2 על הפנים..

אני דווקא הבנתי שזה אחת המכוניות היותר מטורפות שהוא נהג בה. אבל הבעיה שצריך לדעת לנהוג ממש טוב כי אם לא היא "תרביץ לך".

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
כל פעם שסוכנות פורשה מחדשים יש מה לראות... אחד הדברים המעניינים זה הפאנמרה, היו 2 גרסאות, ה-S וה-4S עם ההינע הכפול אבל... הפעם... העיניים שלי ראו משהו חריג לחלוטין.

החלטתי להיכנס לסוכנות כדי להגיד "שלום שלום" כמיטב המסורת וגם לראות 911 שנראית לא רגילה למידיי.

מתקרב אלייה ו... WOOOW זו היא Porsche GT3 לבנה חדשה דנדשה מנויילנת עם ג'אנטים לא מהעולם הזה, עם צמיגים רחבים בעל חתכים מאוד נמוכים וספויילר שכל זה קוראים לך "תן לי את האמאמא של הלחיצות!".

אשכרה Ready to race כמו שאומרים.

לפני שתעברו לידה, אנא תיזהרו, היא נושכת!:-)

בול אותה אחת כמו בסירטון:

חבל שלא הוצאת את הפלאפון לצלם.

פורסם

פשוט מאוד.

ה-gt3\gt3rs זאת ה-911 הספורטיבית ביותר.

ה-gt2(שמבוססת על המכלולים של הטורבו) זאת ה-911 המהירה ביותר.

ה-gt2 997 כפי שטוענים שופרה משמעותית ביחס ל-996 אבל היא לא עדיין מגיעה לרמת דיוק ונשלטות של ה-gt3.

ומבין השתיים ברור שהייתי מעדיף את ה-gt3,יחס של 330 כ"ס לטון זה מספיק,לא צריך להיות חזיר.

ועוד לא דיברנו על זה שהמנוע של ה-gt3 נשמע הרבה יותר טוב.

turboy

פורסם

רק גיבורי פורומים יגידו ש GT2 יותר טובה מGT3

מי שמחפש רכב מהיר,יקח את GT3

הבסיס שלה הרבה יותר טוב. היא קלה יותר,בנויה יותר טוב. כל מה שנשאר,זה לשפר את המנוע בסכום שחסכת על GT2

ואז כבר GT2 תראה כמו נקודה במראה.

הGT2 חדשה מוציא מהמנוע 3.8 החדש 500 כ"ס עם מגדשי טורבו.

GT3 מאותו נפח מנוע 480 כ"ס אטמוספרי

עכשיו, רוצו לגוגל ותבדקו יחס כח משקל ונתראה במסלול.

Omnia mea mecum porto

פורסם

דווקא מבחינת המשקל ההבדל בינהם זניח משהו כמו 50 ק"ג פחות או יותר לטובת ה-gt3 היות וגם ל-gt2 הנעה אחורית.

אבל ה-gt2 חזקה בכמעט 100 כ"ס ואיזה 50% מומנט.

ל-gt3 יש באיזור ה-435 כ"ס ולא 480 כפי שנטען.

ל-gt2 יש 530 כ"ס ולא 500.

ולמי שעדיין לא מבין(godflash) ה-gt2 מהירה הרבה יותר(בקו ישר) ומסוגלת לעמוד בכבוד עם קורבט ZR1.

turboy

פורסם

ספורטיבית אין מה להגיד, תסתכלו איך הוא משחק עם ההיגוי שלה:

היא עושה זאת בצורה כל כך מושלמת... :-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

ולמי שעדיין לא מבין(godflash) ה-gt2 מהירה הרבה יותר(בקו ישר) ומסוגלת לעמוד בכבוד עם קורבט ZR1.

לא רק בכבוד :-)

מצד שני, יש גם את המיאוץ הזה:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...