Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GT3 בסוכנות פורשה פ"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה, הGT לא יותר חזקה מהGT2 והGT3?

אם הכוונה שלך לקאררה GT אז כן.

אבל כאן כנראה דיברו על איזה 911 יותר חזקה,הכוונה לGT2.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן ראיתי אותה גם בחלון ראווה תוך כדי נסיעה לאיזה שנייה-שתיים, באמת מדהימה.. אני חושב שאני אעצור להסתכל מקרוב.

הGT3 אכן מוצגת באולם תצוגה,אפשר לראות אותה דרך החלון ראווה בסוכנות.

יצא לי להכנס היום בפנים ולראות אותה מקרוב,רכב מדהים,הGT3 ללא כלוב התהפכות כמו שהיה מצויין בעיתון.

הGT3 עם ריפודי עור בצבע שחור,ללא סאנרוף:|

במוסך הגיעו לשם 5 פורשה בוקסטר 3 אדומות -2 צהובות או הפוך לא זוכר פשוט. יכול להיות שאלה הבוקסטרים מההגרלה של מקדונלדס? כולם היו ידניות אגב.

פורסם

כן, אלו הבוקסטרים של מקדונלדס.

בצבע אפור.

xfb8m1.jpg

את הבחור (מבוגר) עם הGT3 הזאת אפשר לראות כמעט כל הזמן בסביון (וגם התמונה צולמה שם).

הוא משתולל איתה כמו ילד בן 17 שהרגע קיבל רשיון ולקח את היונדאי גטס של ההורים.

כשהוא לא משתולל איתה בסביון, הוא מתחרע עליה בסביבה של מגדלי אקירוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

את הבחור (מבוגר) עם הGT3 הזאת אפשר לראות כמעט כל הזמן בסביון (וגם התמונה צולמה שם).

כן התמונה הזאת מסביון.

התמונה צולמה בדיוק שניה לפני שהוא לחץ והתחרע בכיכר בסביון.יש לו אוסף של מכוניות אספנות,הוא גם הגיע עם הרכב להיכל נוקיה,עוד בתקופה של מועדון החמש באוניברסיטה כשהיה לו 996 טורבו אח"כ בא עם קאררהS. הGT3 זאת ה911 הרביעית או החמישית שיש לו.

פורסם

מתחרע בסביון?

משתולל באיזור מגדלי אקירוב?

רק לי זה נשמע קצת מוזר? :?

בכל אופן, ה-GT2 יותר מהירה בקו ישר. אבל זהו בערך. מכל בחינה אחרת זה לא בדיוק המכונית הכי נשלטת של פורשה. בשביל זה יש את ה-GT3.

גרסת ה-RS של ה-GT3 מיועדת לימי מסלול ומאובזרת אף פחות - כלומר לא מאובזרת בכלל - על מנת לחסוך עוד יותר משקל, היא באה עם כלוב התהפכות מובנה וללא מושבים אחוריים ועם תג מחיר עוד יותר פסיכי. מי שזה לא מספיק לו יש גם גרסאת CUP אשר אינה מורשת לנוע על כביש ציבורי.

נקודה למחשבה:

אפשר להביס את ה-Gt2 בקו ישר עם דברים שעולים הרבה פחות כסף. אפשר גם ללכת עם בגדים אדומים ליציע המזרחי בטדי ולפחד הרבה יותר בהרבה פחות מזומנים.

פורסם

מה לעשות שכזה רכב לא קונים בישביל לנסוע לסופר וכשאין מסלול שאפשר לנצל אותו אז מנצלים אותו על הכביש. חבל שהgt3 הראשונה שהובאה ארצה התרסקה בחודש הראשון כאן.

1303081054ok4kf3.jpg

פורסם

"לנצל" פורשה בתוך יישוב קטן וכפרי כמו סביון ? אתה רציני ?

גם להפוך את כיכר המדינה והסימטאות באיזור צמרת למסלול מרוצים כאשר רחוב פנקס זו הישורת שלך והחניון של אקירוב זה הPITS זה לא בדיוק לגיטימי.

רוצה לנצל את האוטו? תצפין לגולן. תעלה להרי ירושלים. סע לערד.

אל תתחרע לי באמצע העיר/יישוב כשיש הולכי רגל וילדים בסביבה.

פורסם
MK3, לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון "בנקודה למחשבה".

אני אשתדל להסביר:

לכל דבר ועניין ה-911 GT3 - על שלל גרסאותיה, אמורה לספק את מאוויו של כל חובב ספורט מוטורי רציני (רציני = הולך לימי מסלול, מתחרה במסגרות חובבניות ו/או מקצועניות, וכו').

ה-GT2 אמורה לספק (disclaimer - לא בדקתי את זה מדעית. מכאן והלאה זו דיעה אישית בלבד) את מאוויו של מי שרוצה "הכי מהר" שיש אבל אין לו מספיק כסף לווירון או ישבן מספיק קטן לקייטרהם 500.

ה-GT2 - וכאן אני מדבר מניסיוני האישי - היא מכונית מפחידה לנהיגה. כמה מפחידה? מפחידה מספיק כדי לא לרצות להתקרב למגבלות שלה לעולם. ההגה, השלדה, ההילוכים, הסט-אפ - אף אחד מהם לא ממש מתחבר וגם, למרבה ההפתעה, לא ממש מתקשר איתך. הדבר העיקרי שמתקשר באוטו הזה הם האחוריים שרוצים להחליף מקום בכל כניסה לסבוב ובכל יציאה ממנו. ג'רמי כינה את ה-GT2 בכינוי "Biblically Awful" והפעם הזאת אני חייב להסכים איתו.

עם ה-GT2 אתה בסופו של דבר נהג הרבה יותר איטי מאשר כמעט כל אופציה אחרת (וזה כולל את ה-GT3, והצ'לנג' סטרדלה/סקודריה מנוחתן עדן).

מה נשאר?

קו ישר.

וזה מה שהכי מוזר. בקו ישר יש מכוניות הרבה יותר מהירות שעולות שבריר ממחירה של הגברת המופרעת משטוטגארט. תוכלו למצוא אותם בהמוניהם ביוטיוב או בשיטוט קצר בפורומים המתאימים.

ולנושא ה-GT3. יש בארץ לא מעט כבישים שבהם המכונית הזו תהיה מדהימה לנהיגה. סביון ומגדלי אקירוב הן לא המקומות הללו.

פורסם

ה-GT3 הוזמנה ע"י פלוני אלמוני ב-1.7 מיליון ש"ח (הדגם אחרי מתיחת הפנים).

http://www.motocar.co.il/article/11357.aspx

ה-GT3 הכסופה הגיעה בייבוא אישי מארה"ב...היתה עוד לבנה בייבוא אישי אבל היא הלכה קפוט.

ויש גם את ההזמנה של הטורבו החדשה, ב-1.9 מיליון ש"ח...עם הרבה תוספות.

וקצת סדר לגבי הספקים.

ל-GT3 יש 435 כ"ס אטמוטפריים.

ה-GT3RS היא יותר ממוקדת למסלול אבל עדין חוקית לכביש ויש לה 450 כ"ס.

ה-GT2 היא שילוב של ה-GT3 והטורבו, היא שוקלת 50 ק"ג יותר מה-GT3 ויש לה שני מגדשי טורבו ו-530 כ"ס (הדגם עדין לא עבר מתיחת פנים).

מעניין מתי יזמינו GT2 או GT3RS...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

RS לא תגיע עם תקינה לכביש וזאת היא מיועדת למסלול (כוללת כלוב,ללא מזגן וכד'...).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

לא נכון.

לGT3RS יש תקינת כביש.

לGT3RSR אין תקינת כביש (ועדיין ניתן לראות אותה נוסעת על הכבישים פה ושם).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ,אבל רק רציתי להגיד שראיתי אתמול בשכונה שלי(רמת פולג) את הGT3 האדומה שנראה לי דיברו עליה! איזה מכונית,מהממת והרעש שיצא מהמנוע שהוא האיץ היה מטורף שמעתי אותו לטווח של איזה יותר מקילומטר. חלום!

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

מדובר כרגע על מכונית אחת GT3 אפורה שכבר נמצאת אצל הבעלים כבר לא מעט זמן.

בנוסף הגיעו עכשיו עוד 2 לבנות שאחת מהם עם כלוב התהפכות ואחת אדומה שהגיעה ביבוא אישי.

גם בחג הזה פורשה קיבלו את 5 המכוניות של הזוכים במקדונלד'ס.

וגם עשו השקה לפנמרה S שהגיעה גם בלבן.

פורשה הספיקו לעשות הרבה בשבוע האחרון :-D

S2000

• תוכן חדש...