Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת תושב גיר בפג'ו 205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי פז'ו 205 שנת 89 מנוע 1400, אתמול התחילו דפיקות מאיזור המנוע, מאותו הרגע משהו לא הסתדר לי עם דוושת הקלאץ' ופתאות ההילוכים התחילו לא להיכנס טוב, ויחד עם זאת ידית ההילוכים רעדה כמו ויברטור, ישר הבנתי שמשהו לא בסדר עם תיבת ההילוכים, היום בדקתי שעתיים את החיבורים בין תיבת ההילוכים למנוע ולא מצאתי כלום, עד שנזכרתי שיש תושבת גיר, ומצאתי ש2 ברגים קטנים נשברו.

פירקתי את המצבר, את תושבת המצבר ומתחתיה נמצאת התושבת גיר, יש בורג גדול שמחזיק את הגיר עצמו באוויר, ועוד 3 ברגים קטנים שנמצאים על משולש מברזל שמחובר ביחד לחיבור של הבורג הגדול. 2 מהקטנים נשברו, מה שגורם לגיר לרדת קצת למטה מידי ולא להיות יציב, השאלה שלי היא האם אפשרי להחליף את תושבת הגיר בבית? האם צריך לפרק את הגיר?

או שתמיכה עם ג'ק מתחת לגיר תספיק? חוץ משלושת הברגים הקטנים, הבורג הגדול ומעיין תושבת כזאת שמחזיקה כבל כלשהו שאין לי מושג מה הוא, לא ראיתי כלום.

תודה רבה מראש.

פורסם

אפשר להחליף בבית.

ג'ק עגלה מתאים בהחלט, רצוי לשים קרש קטן בינו לבין ההילוכים כדי למנוע פגיעות.

צריך לעבוד בזהירות ולהרים כמה שצריך ולא יותר כדי שלא לגרום נזק (נוסף) לתושבות המנוע, שגם אותן אתה יכול להחליף לבד אם צריך.

בהצלחה.

דני

פורסם

אני החלפתי לבד , מצרף לך כמה תמונות מההחלפה.

בגדול מנתקים את המצבר ,תומכים את הגיר מלמטה , וניגשים לעבודה, תושבת תחליפית עולה 50 ש"ח. לא להדק יותר מדי את הבורג , תחזיר למצב שהיה מוברג קודם ככל האפשר .

מקווה שעזרתי,

בברכה

שוקי

DSC02899.jpg

DSC02903.jpg

DSC02901.jpg

DSC02894.jpg

DSC02895.jpg

DSC02898.jpg

HONDA CIVIC LS

פורסם

shoke8, התמונות עזרו מאוד, תודה רבה.

אבל הבעיה היא לא בתושבת עצמה, כמו ששמת בתמונה, אצלי לתושבת שהצגת מחובר משולב מברזל, שבו יש 3 ברגים שמתחברים לגיר, במשולב הזה הבעיה שלי, זה לא חלק מהתושבת? אם לא, איך קוראים לחלק הזה?

פורסם

הבנתי אותך , אתה צריך לפי דעתי להשיג מפירוק אחד כזה , לא יודע אם יש כזה דבר חדש בחנויות חלקי חילוף !!...

אתה בטח מתכוון למשולש עם המוט שנכנס בחור של התושבת ומוברג בבורג האמצעי שהוא הכי גדול.

HONDA CIVIC LS

פורסם

אם הברגים נשברו, אתה מבין שאתה צריך לחלץא ץ החלק השבור שנמצא ביציקת הגיר עצמו.

תרסס WD40חכה לילה ואז עם ג'פקה בעדינות בעדינות.

הברגים עצמם הם עם הברגה משני הצדדים.

פשוט חלץ את החלק השבור.

רק בעדינות אם ישבר שוב, לא יהיה לך בשר לתפוש כדי להבריג החוצה. ואז....סרט.

שמור על הצרפתיה. אין עוד הרבה כמוני וכמוך עם 205 שנת 89 על הכביש.

אם היה נשבר לך הבורג השלישי שנינו היינו בוכים.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

כן, בסוף החלטתי להשאיר את האוטו אצל המוסך שמזמן לא ביקרתי בו.

שהוא יעשה את העבודה, יש לי היום חתונה על הראש ואני צריך לחזור מחר לבסיס, אין לי זמן לזה.

אבל תודה רבה לכולם על העזרה! :)

• תוכן חדש...