Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 1200 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במהירות בה רוצה לנוע האישה.

רכב חמוד, חסכוני, נעים ומגיב לא רע.

לא נראה לי שצריך לרדת לדחוף בעליה אם זאת השאלה,מצד שני יש סיכוי שפורשה תעקוף אותך :wink:.

עכשיו ברצינות, לא נראה לי שיש בעית סחיבה.

פורסם

אין בעיית סחיבה, יש בעיית תמחור. גם בגרסה הפשוטה ביותר הג'אז יקרה יחסית, ויש חלופות מעניינות במחיר הזה, גם בגיר ידני. כל זאת - אלא רק אם אתם מקבלים הנחה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי יהיה מעניין לשים לב למודעה הזו:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=2009&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

המחיר כולל רישוי, חיישן ואיתורן, כך שהבסיס אמור להיות בסביבות 101 K ש"ח, וזה 8000 מתחת למחירון. מה גם, שנדמה לי כי יהיה ניתן להוריד עוד. נדמה לי המקור של הרכב בהזמנה שעברה את הרישוי אך בוטלה.

פורסם

אני בזמנו זכיתי במאיר בהנחה נוספת (לעוד הנחה 5 ספרתית) של 5000 ש"ח בגלל צבע הבורדו. כפי שכבר דובר, התימחור במאיר מאוד גבוה, כך גם ההנחות המזדמנות. רק כעבור שנה מחירון יד 2 של רכבי הגיע לסכום בו רכשתי אותו. כך ככל הנראה יהיה גם אצלך. שוב, ברכות על הרכישה המוצלחת.

פורסם

הבעיה עם מאיר שגם ככה הם מתמחרים את הרכבים יותר ממה שהם אמורים להמכר, אין שום סיבה שסיוויק תימכר ב25K יותר מטויוטה קורולה, ומחירה של ג'אז הרובוטית 129K! פשוט שוד לאור היום.

פורסם
הוזמנה ג'אז הנ"ל במחיר של 95 אש"ח.

אני מוכרח לציין שבמחיר הזה ישנן אופציות טובות משמעותית.

בכל מקרה - תתחדש ותהנה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...