Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אני צריך לבדוק כמה פרוייקט כזה יכול לעלות, אבל הטויוטה הזאת מבחינתי היא משהו שאני משאיר כמו שהוא מבחינה מנועי.

הסיבות שאני לא אשקיע בה הן שהיא:

א. מזדקנת. שנת 96 בכל זאת...

ב. בצבע טורקיז - בעעעך

ג. זקוקה להרבה עבודה עוד לפני שיפורי מנוע.

היא במצב מנועי מלוקק לחלוטין, אבל היא נמוכה מידי וצריך קצת להגביה אותה - למשל כשאני נכנס לחניון של העבודה אני - לא יכול לפנות לחלק הימני שלו בגלל שהיא לא עוברת את המדרגה שיש שם ברצפה... שיפוע ליתר דיוק...

אפשר למצוא המון טויוטה 4AFE משופרות (זה הקוד מנוע) ביו טיוב - חלקן מדהימות.

הנתון המקורי הוא 111 כוחות סוס, אני חושב שברחו לה כמה, אבל באמת לא הרבה, היא עדיין חזקה הגברת.

כמות ההשקעה שאני אצטרך להביא ברכב הזה הן מבחינה קוסמטית והן מבחינה מנועית - לא משתלמת ועדיף כבר לשדרג.

אחרת, אני אעשה לה קצת מייקאפ ובזה אני אסתפק - אם בכלל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי שני הצעות בישבילך בנפחים האלה שאתה מדבר עליהם

הראשונה היא פולו\gti והשני היא קליאו\ ספורט

שתיהם מאיצות נחמד מאוד והפולו עומדת בנפחים שאתה מדבר עליהם

פורסם

אדי

מה לגבי 206 XS?

110 כ"ס, יחסית חדישה, מנוע 1600, זריזה ואוחזת כמו צרפתייה, ועדיין קטנה ויחסית חסכונית.

מתחדשת*

פורסם

אני מניח שלכל הרכבים האלה יש נתוני אמינות טובים, זה כבר נשמע מעניין.

אני אמתין לטסט הקרוב :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...