Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח אין אפשרות לשינוי צבע התצוגה של הכפתורים דרך המכשיר עצמו?

אם אין, אני משער שמדובר בנורות לד שטוחות, בסגנון של נורות פלאפון. החלפה שלהן נשמעת לי כמו משימה סופר עדינה ומסוכנת.

גם אם תמצא מקום שיסכים, לא הייתי ממליץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר ראיתי פרסום של עבודה כזו באיזו סדנת על בהונגריה... עבודה מאוד עדינה וצריך ציוד מתאים ונסיון בהלחמות שכאלו.

הם עשו התאמה של HU של נקמיצ'י עד כמה שזכור לי לתאורה של רכב של VW...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק מה שאני מחפש - התאמה של צבע התצוגה לצבע תאורת הפנים של הרכב.

אשמח לקישור ללינק האמור, היחידה היא יחידה נטולת הגברה ואני מאוד אוהב את הצליל שלה ככה שלא הייתי רוצה לוותר עליה.

לצערי - ביחידה עצמו אין אפשרות לשינוי צבע התאורה, לעומת זאת אפשר לכבות את התצוגה כליל - שזו אופציה לא רעה בכלל, אבל עדיין היה נחמד לו היא היתה בצבע אדום-כתום ולא בצבע ירוק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תחליף רכב :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או אפשרות ב.

יותר עדיפה מלהחליף רכב

להחליף רדיו דיסק לאלפיין 9887 כמו שיש לי אצלי תאורת פנים בצבע אדום ועשיתי את התאורה של הרדיו גם באדום משתלב נחמד.

פורסם

אל תתיאש , מנסיון קדום שלי עם מנורות לד , כמו לדוגמא המסכים החיצונים של המירסים הישנים I830 הם מגיעים כולם עם צבע חיצוני כל שהוא , אבל בתוך המכשיר עצמו כאשר אתה פורץ אותו ונכנס לו להגדרות הפינימיות אתה יכול לשנות את הלד שלו להרבה צבעים שונים! שוווה לנסות מי שיכול להתעסק עם זה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אם רק הייתי זוכר את השם של הסדנת רכב הזאת, הופיעה באחד הת'רדים אבל אני אפילו לא יודע לפי איזה קריטריון לחפש את ההודעה.

מישהו?

Pioneer TS-X150

פורסם

להחליף את הHU לא בא בחשבון מבחינתי - אני מאוד מרוצה מהצליל של ה7995, ויחידה ברמה כזו מהסדרות החדשות תעלה לי הון...

זה הכי קרוב שמצאתי בינתיים:

http://www.gbmini.net/wp/2007/01/changing_blue_to_amber_on_an_alpine_hu/

מקווה שעזרתי..

עוזר מאוד

הרבה תודה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...