Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור על חברת שגריר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטויות לי יצא להזמין גרר ולהזיז את הרכב למרחק של 5-6 ק"מ מהמקום , ואף אחד אפילו לא רמז גרירה כפולה.

אודי A4

דימה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים.

בשנים האחרונות יצא לי להשתמש כמה פעמים בשירותי הגרירה של כמה חברות - שגריר, זברה, ממסי וגם דרכים ואף פעם לא נתקלתי בתופעות האלו.

גם כשהצלחתי להדרדר עם הרכב עוד קילומטר לתחנת הדלק הקרובה, כשהגרריסט התקשר לנייד הסברתי לו את המצב והוא הגיע וגרר אותי בלי שום בעיה.

גם כשהרכב נתקע מול חשמלאי רכב עם בעיה בסטרטר הגיע גרר ולקח את הרכב לחניה מתחת לבית.

גם כשביקשתי גרירה מנתניה לראשון כי שם היה המוסך שלי לא עשו בעיות ואמנם העלו אותי ראשון והורידו אחרון (ובדרך עשיתי יופי של טיול בדרום ת"א) אבל הגעתי עם הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכול תלוי במה שאתה אומר לפקידה.

אני מתאר לעצמי שאפשר גם לקבל את הפקידה בתור שרות :)

אודי A4

דימה.

פורסם

דבר ראשון היום אני מחליף את המחשב הצתה שגרם לי לבעיית ההנעה -אם הוא יתקלקל בעוד חודש?הם יסרבו לתת לי שירות? הם הרי לא יודעים מה הייתה הבעיה ואף אחד לא שאל ולא החתים. מה גם שאני מטפל במוסך שעובד בלי חשבוניות ורק על מזומן בגלל זה המחירים זולים ,אז מה אני עושה אם הם מבקשים חשבונית תיקון?

נזכרתי עכשיו שהיא גם אמרה שהם יעשו את השיקול שלהם ויחליטו אם לשלוח גרר או מכונאי.

הם לקחו הימור קטן -הגרריסט גרר את האוטו לקלנסואה ומעל האוטו שלי היה פונטו אדומה שהוא המשיך איתה פנימה לקלנסואה(זה כביש מוסכים והמוסך שלי הוא בין הראשונים)וככה הוא חסך להם נסיעות כי אני הייתי על הדרך של הפונטו למוסך.

אני אבל למדתי דבר אחד מכל השרשור הזה וזה לא לוותר על שירותי דרך\גרירה כשעושים ביטוח.

אני גם צריך לתת בראש לחשמלאי שלא מצא שהבעיה במחשב אבל זה לא קשור לשרשור הזה.

בקיצור יצאתי בנזק של 1000 שקל כי העבודה של החשמלאי זה 650 +400 שקל מחשב הצתה מפירוק.:evil:

בלי ביטוח זה היה עולה לי עוד 150-250 שקל לגרירה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
היום המרצדס החליטה שהיא ברוגז ולא הניע לי אצל החשמלאי.:evil:

התקשרתי לשירות "דרכים" -ענתה לי המוקדנית שאלה מספר רכב ואמרה שתחזור אלי עוד כמה דקות כי היא מבררת אם אני באמת מבוטח אצלהם.:shock:

טוב אחרי 15 דקות היא אומרת שאני מבוטח ואיפה אני נמצא-אמרתי לה אצל החשמלאי האוטו לא מניע ,היא אמרה שהם לא גוררים משם ורק אם האוטו יהיה מחוץ למוסך הם גוררים ,אם הוא בפנים אני צריך לשלם להם על גרירה בין מוסכים.:evil:(קטע הזוי)

טוב למזלי מישהו בא עם בובקט קשרנו את האוטו עם חבלים וגררנו אותו 100 מטר לכיוון תחנת דלק שאינה בשימוש.

אחרי שעה וחצי אני מתקשר לשאול מה קורה הם אומרים לי אמרנו זמן ממוצא שעה וחצי זה יכול להגיע ל3 שעות המתנה.:|

ונחשו מי היה על ממתינה מחסוי באותו רגע? נכון צדקתם ,הגרריסט של דרכים בכבודו ובעצמו.:-D

תוך 5 דקות הגענו למוסך והוא אפילו לא ניסה לתת סטרטר.(והמוקדנית אמרה שיקח לו שעה וחצי להגיע..:evil:)

במקרה זה וזה הפעם הראשונה שאני נזקק להם -הם היו מעולים, אם כי היזמון בין הגרר למוקדנית מאוד לקוי.

בסופו של דבר מהם הייתי מרוצה -אך במוסך עדיין לא מצאו את הבעיה.

אז קודם כל:

דרכים, שהיא בבעלות של ביטוח ישיר, היא באמת החברה הכי זריזה ונחמדה שנתקלתי איתה.

רוב הגררים שהם עובדים איתם הם פרילנסרים ולא גררים שלהם. יש להם גרריסט בכל חור והוא מזנק מיד כשהוא מקבל את הקריאה. (מה כבר יש לו לעשות באחר-ג'הנם חוץ מלחכות לקצת פרנסה?)

שנית, אין מצב שהוא ינסה להניע.

א. כי אם הוא יגרום לנזק הביטוח שלו לא יכסה את זה. אם תתבע אותו הוא ישלם מכיסו. הוא לא מכונאי ולא מתפקידו לתקן תקלות.

ב. כי אם הוא יצליח לתקן לך את התקלה, הלכה לו הפרנסה. (הגרירה). מצידו, אתה יכול להיות סתם עייף וללא בעיה ברכב. הוא מתפרנס מגרירות

ג. הוא לא עובד בחברת הביטוח. אין לו שום חובה/אינטרס לדווח להם כלום.

שלישית, המוקדניות שוות ערך למענה ממוחשב. הן לא עושות כלום חוץ מלתקתק הפניה במחשב שלהן לגרר/מכונאי לבחירתן. המחשב שלהן פשוט מעביר למחשב שנמצא ברכב המוזנק הודעה עם המיקום הפיזי והמיקום שלך בתור.

במקרה של פרילנסרים המוקדנית תתקשר לאיתורית/נייד דל הגרריסט ותגיד לו איפה אתה נמצא.

ברגע שנפנים איך המערכת עובדת, נדע לנצל אותה לטובתנו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שטויות לי יצא להזמין גרר ולהזיז את הרכב למרחק של 5-6 ק"מ מהמקום , ואף אחד אפילו לא רמז גרירה כפולה.

בא תספר לי באיזה חברת גרירה אתה מנוי - כי לי היה סיפור כזה עם ממסי ואחרי שהצלחתי לחלץ את עצמי מאיילון אחרי שעתיים וחצי שהגרר (או מישהו מטעמם) לא בא - והודעתי להם על המקום החדש שלי הם לא הסכימו לגרור אותי וביקשו תשלום בטענה ש-"הגרר הגיע ואתה לא היית שם" [שקר גס] "ולכן זו גרירה כפולה".

,

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

פורסם

באותו זמן היתי בממסי.

אני: שלום אני צריך גרר.

פקידה: מה התקלה?

אני: נשבר הקלץ' הילוך לא נכנס , אני צריך גרירה מכתובת XXX.

פקידה: סבבה אני מזמינה גרר , יגיע עוד שעה וחצי.

אחרי שעה ו50 דקות

גרר: איפה הרכב?

אני: תמשיך שתי צמתיים , בצומת השלישי ימינה , מאה מטר ואני שם.

גרר: סבבה אני יגיע עוד 5-10 דקות.

בקצרה.

אודי A4

דימה.

פורסם

וואלה... נו, גם בזה צריך מזל. אני לא דיברתי עם הגרר כי לא היה לי את הטלפון שלו והוא לא פנה אלי דיברתי רק עם המוקד וזאת היתה התשובה שקבלתי... בסוף זה נפתר בדרך אחרת.

בכל מקרה צריך לדעת להזהר איתם, לשקול מילים ולדעת איך לדבר כדי לזרז את התהליך...

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

פורסם
דבר ראשון היום אני מחליף את המחשב הצתה שגרם לי לבעיית ההנעה -אם הוא יתקלקל בעוד חודש?הם יסרבו לתת לי שירות?

לא, אבל יבקשו פרטי כרטיס אשראי ויחייבו אותך אם לא תפקסס להם חשבונית ממוסך שמוכיחה שטיפלת בתקלה בפעם שעברה.

• תוכן חדש...