Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור על חברת שגריר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקרה שהיה לי, אמרתי למוקדנית כי קיבלתי הנחיות מהמוסך לא לתת לאף אחד לגעת ברכב כי מדובר ברכב ספורטיבי ואני אאבד את האחריות.

עידן

עם ה WRX?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הניסיון שלי עם שגריר: נאמר לי שיגיע גרר בתוך 3 שעות (כנראה הצפון מקופח יותר, מה עוד שהייתי במגרש חניה של מתקן בטחוני נידח למדי), ולאחר כשעתיים הגיעה ניידת שירות ואחמד (אני? גזען?!) אבחן מיד שהמצבר גמור. עד כאן זה בסדר. מה שלא אהבתי זה שהוא מכר לי מצבר ב-1100 ש"ח כשהוא מסביר לי שבחנות זה עולה 50-100 ש"ח יותר. אם הייתי יודע שמצבר חדש יכול לעלות כ-600 ש"ח הייתי שוקל שוב. (ולא, הוא לא מכר לי סוג איכותי במיוחד. בדקתי.)

פורסם
שוב - זה נכון במידה ואתה יודע מה התקלה ברכב ויודע שצריך גרר. רוב האנשים באמת לא מבינים בזה כלום, ושאלות של המוקדנית יכולות לעשות את ההבדל בין בזבוז זמן וכסף של הגרירה לבין תיקון על המקום.

רוב האנשים הם לא רק לא מבינים, אלא אווילים גמורים.

לפחות לפי הדוגמאות שראיתי במו עיניי:

1) " לא יודעת , לא יודעת, אני לא יכולה להמשיך ליסוע. נדלקה נורת תקלה, רשום לי HOLD."

2) "לא יודעת...נדלקה נורה שאני לא מכירה." נחשו איזה נורה?

אור ערפל!

ואלה אנשים שמתקשרים לשגריר כדי לבקש חילוץ.

אז לפעמים זה טוב שיש ניידת חילוץ לפני גרר.

Nothin really matters to me

פורסם

השתמשתי 3 פעמיים בשרות שגריר שלוש פעמיים שרות נורא.

פעם ראשונה משאבת דלק גמורה , הגיע ניידת שרפה את הסטארטר אחרי שעתיים של משחק ונסיונות הנעה.

פעם שניה פדל קלאץ' שבור , אף על פי הסכמה טלפונית לגרר הגיע ניידת , אפילו לא ירדתי למטה לפתוח לו את הרכב.

פעם שלישית כבל קלאץ' נקרא , התחננתי שתשלך לי ניידת , שלחו גרר , אפילו שהרכב במינוס שלוש :shock:

בפעם הבעה אני אומר שהמנוע התפרק ומונח ליד הרכב אם צריך גרר , אם ניידת אז נגמר המצבר :)

אודי A4

דימה.

פורסם
אבל רצועה קרועה?

מה הבעיה ברצועה? אפשר לחשוב אטם ראש מנוע.

אני נתקעתי עם פורד אסקורט עם רצועה קרועה באזור צומת חולון בשישי אחה"צ.

טלפון לשגריר, מתקשר אלי אחרי 10 דקות המכונאי שלהם, מכונאי רכב צעיר מיפו, אומר לי שהוא יכול לקפוץ לחבר שלו, לקנות לי רצועה(יש לו באוטו המון סוגי רצועות אבל אסקורט זטה היה חסר לו) ולבוא להתקין או לגרור למוסך.

חשבון זריז מראה לי שגרירה תתקע אותי בסופ"ש בלי רכב ולכן נתתי לו אישור לקנות לי רצועה (לאחר שוידאתי שהמחיר שפוי).

הוא הגיע אחרי שעה וחצי, התקין את הרצועה, קיבל את הכסף במזומן עם טיפ של 50 ש"ח (כי ללא ספק מגיע לו) ונשארתי לקוח מרוצה של שגריר.

אז לדעתך הייתי צריך להתעקש מראש עם המוקדנית אך ורק על גרירה? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חחחח גם לי היה מקרה עם שגריר!

שהיה לי את ה 306 שלי באתי לצאת מחניה של קניון איילון אבל כשהנעתי את הרכב תוך שניה הוא כבה.

שוב ניסיתי ושוב כבה.

בקיצור משאבת הדלק הלכה לעולמה.

התקשרתי לשגריר סיפרתי את הבעיה אמרו לי שיגיע אליי טכנאי.

עברה שעה + והוא הגיע הפך לי את האמא של המושבים ברכב להגיע למשאבת דלק והחליט שצריך לגרור.. (דה)

בשגריר נאמר לו כי יש עומס וזה יקח עד שעתיים שעתיים וחצי.

אמרתי אין בעיה

שהמכונאי הלך התקשרתי אליהם אחרי רבע שעה והתחלתי לצעוק שאישתי יולדת לי תכף ברכב.

באותו זמן ידידה שלי הייתה איתי וברקע התחילה לצעוק כאילו יש לה צירים.

לא עבר חצי שעה מאז והאוטו כבר בדרך למוסך על גרר :p

לפעמים שקרים הם טובים, לפעמים.

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

למה אתה חושב שהשקרים האלה טובים?

כי בגלל השקרים המסריחים שלך אני מחכה לגרר 4 שעות ולא שעתיים?:x:bad-word::x

אתה לא מבין שזה כאילו להגיע לתור בקופ"ח/ בקופה לסרט, לעקוף בגסות את כל התור ועוד להיות מבסוט מעצמך?

(שלא לדבר על זה שאני לא מאמין לך לשניה, אשתך יולדת אז שלחו גרר שיילד את אישתך?:screwy::screwy:

מה אמרת למוקדנית? "הצילו, הצילו, אישתי יולדת,שלחו לי דחוף גרר שיעמיס את האוטו ויקח אותנו לבית חולים"?:loco:

במקרה אמת היו שולחים לך אמבולנס, לא גרר)

פורסם

למרות שיש לי ידע בתחום ואני איש טכני מאוד נסעתי עם רכבים שעשו לי הרבה בעיות שהצלחתי לצאת מהם ולהמשיך בדרכ

אבל כאשר אני צריך גרר אני תמיד משחק אותה לא מבין כלום וגורם להם להזמין עבורי גרר.

תמיד יוצא שאתה ממתי לרכב שטח יותר מאשר לגרר..ומה שבטוח בטוח.

פורסם

אני הייתי אם יורשה לי לציין לטובה את חברת סטארט למי שמכיר, נתקעתי עם הרכב בשישי בערב קצת אחרי צומת המוביל,התקשרתי למוקד אמרו לי שיקח לגרר בערך שעה להגיע והוא הקדים והגיע אחרי 40 דקות, הביא אותי ואת חברה שלי עד הבית בלי לשאול כלום ועוד היה נחמד עד מאד.

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

היום המרצדס החליטה שהיא ברוגז ולא הניע לי אצל החשמלאי.:evil:

התקשרתי לשירות "דרכים" -ענתה לי המוקדנית שאלה מספר רכב ואמרה שתחזור אלי עוד כמה דקות כי היא מבררת אם אני באמת מבוטח אצלהם.:shock:

טוב אחרי 15 דקות היא אומרת שאני מבוטח ואיפה אני נמצא-אמרתי לה אצל החשמלאי האוטו לא מניע ,היא אמרה שהם לא גוררים משם ורק אם האוטו יהיה מחוץ למוסך הם גוררים ,אם הוא בפנים אני צריך לשלם להם על גרירה בין מוסכים.:evil:(קטע הזוי)

טוב למזלי מישהו בא עם בובקט קשרנו את האוטו עם חבלים וגררנו אותו 100 מטר לכיוון תחנת דלק שאינה בשימוש.

אחרי שעה וחצי אני מתקשר לשאול מה קורה הם אומרים לי אמרנו זמן ממוצא שעה וחצי זה יכול להגיע ל3 שעות המתנה.:|

ונחשו מי היה על ממתינה מחסוי באותו רגע? נכון צדקתם ,הגרריסט של דרכים בכבודו ובעצמו.:-D

תוך 5 דקות הגענו למוסך והוא אפילו לא ניסה לתת סטרטר.(והמוקדנית אמרה שיקח לו שעה וחצי להגיע..:evil:)

במקרה זה וזה הפעם הראשונה שאני נזקק להם -הם היו מעולים, אם כי היזמון בין הגרר למוקדנית מאוד לקוי.

בסופו של דבר מהם הייתי מרוצה -אך במוסך עדיין לא מצאו את הבעיה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
,היא אמרה שהם לא גוררים משם ורק אם האוטו יהיה מחוץ למוסך הם גוררים ,אם הוא בפנים אני צריך לשלם להם על גרירה בין מוסכים.:evil:(קטע הזוי).

לא ממש הזוי, זה ככה גם בשגריר וגם בדרכים, הם שרות חילוץ שבמידה והם לא מצליחים לחלץ, הם גוררים אותך למוסך.

הם חד משמעי לא מעניקים מינוי גרירה שמאפשר לך לגרור את הרכב מאיפה שאתה רוצה, לאן שאתה צריך, מתי שאתה רוצה.

הם גם אף פעם לא מוכנים לגרור פעמיים בטווח של 10 ימים על אותה תקלה.

פורסם

שגריר:

לפני לא יותר מדי זמן ביום שבת בצהריים הרכב שלי נכבה בנסיעה, נדלקו כל המנורות אזהרה.

הצלחתי להניע נסעתי איתו ככה הביתה בקושי ואחרי זה הוא לא הניע יותר. אז התקשרתי לשגריר.

הם שלחו מכונאי.

הוא הגיע והחליט שבעיה היא ממשאבת הדלק, אולי תקועה. הוא פתח וחשף שני חוטים וניסה לגרום לה לזוז, עדיין תקועה.

בדיעבד מסתבר שהוא צדק ובמוסך אישרו את הקביעה שלו.

יום ראשון בבוקר שלחו על הבוקר גרר משקפיים.

אני יודע שאתם שונאים כאן בפורום גרר משקפיים אבל לא יודע למה ומה ההבדל הגדול.

אחרי זה קיבלתי המון פידבק שלילי, איך נתת למכונאי של שגריר לגעת לך ברכב ולחשוף חוטים.

אז נכון, עד היום יש על אחד החוטים בידוד חשוף, הוא שם על זה איזוליירבנד וזה עובד סבבה.

אני חושב שיש אנטי מאוד גדול כנגד שגריר והמכונאים שלהם, כאילו כל הידע מוי רק אצל המכונאים שלנו וזהו.

השתמשתי בשגריר לפחות 4 פעמים בשנתיים האחרונות והאמת היא שאין לי יותר מדיי תלונות.

הרכבים תמיד נתקעו (תודה לאל) מתחת לבית בחנייה ככה שהייתי המקרה הכי פחות דחוף ולמרות זאת הגיעו בזמן סביר.

אתם יודים איך התבאסתי שנתקע לי הרכב שלא היה לו ביטוח גרירה? :?

פורסם

בגירה- המוקדנית אמרה להוציא את האוטו מהמוסך ולהרחיק אותו משם כי גם אם הוא בקירבת מוסך הם לא גוררים..

אבל זה היה חשמלאי ולא מוסך ,אבל לא נורא הגרריסט הגיע תוך שעה וחצי בלי שאלות גרר את האוטו למוסך.

אם אני יתקע חלילה עוד שבוע ועוד פעם הוא לא יניע ,הם לא יגררו לי אותו למוסך שוב?

מה זה גרר משקפיים? אני מכיר גרר שתי קומות שזה מה שכל הגרריסטים משתמשים כל זה שגרר לי אתמול..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

1. מה זאת אומרת חשמלאי ולא מוסך?:shock: זה מוסך לכל דבר רק שהוא מתמחה בחשמל רכב ולא במכונאות, אבל זה מוסך בדיוק כמו שגם פחח זה מוסך.

2. זה שהיא אמרה לך להוציא ולהרחיק זה יפה מאוד מצדה, נתקלתי כבר במקרה דומה ששגריר הבינו שהרכב במוסך וסרבה לגרור את הרכב במשך שבועיים ומהאיזור הכללי שבו נתבקשה הגרירה. פשוט כמו שכבר אמרתי, הם שרות חילוץ ולא מנוי גרירה ואם האוטו במוסך בחולון מצאת מוסך יותר זול בטבריה, הם לא אמורים לגרור לך את האוטו לשם על חשבונם.

3. הם תמיד ישלחו מכונאי אבל אם המכונאי יראה שסיבת התקיעה זהה לסיבה שמלפני שבוע ושהתקלה לא טופלה, הם עלולים לסרב לגרור או לגרור רק כנגד חתימה על התחייבות לתשלום מלא של הגרירה. במידה והתקלה טופלה, אתה תחתום על טופס התחייבות לתשלום הגרירה וברגע שתפקסס להם חשבונית תיקון, ההתחייבות תבוטל (כי ברור להם שאתה לא צריך לסבול מחוסר המקצועיות של המכונאי שלך).

פורסם

בכלל, כל החברות 'חילוץ-גרירה' האלו עושות הרבה מאוד כסף על מה שנקרה בעגה שלהם 'גרירה כפולה' ויש לזה שלל סיבות. כלל אחד חשוב שאני למדתי על בשרי: נתקע לך הרכב? הזמנת גרר? יופי! עכשיו שב וחכה... פתח שמשיה, כסא נוח, קרא עיתון, שים קרם שיזוף... גם אם אתה על אמצע איילון בתנועה סואנת אל תזיז את האוטו! כי מספיק שהזזת את הרכב 100 מטר מהיכן שדיווחת שהוא נמצא וישר הם יקפצו על העגלה של גרירה כפולה... כל תחנוניך לא יואילו - זבש"ך עכשיו תשלם.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות :)

• תוכן חדש...