Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת קיטור על חברת שגריר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי בעיה עם הרכב (מיד אפרט), נעזרתי בשירותי שגריר ויצאתי מאוכזב.

לדעתי זה המקום להעביר ביקורת...

עיקרי הדברים: אחותי במקרה אספה אותי מהעבודה, וכשנפגשנו היא דיווחה לי שיש בעיה באוטו.

מפה לשם, התברר שזו כנראה בעית אלטרנטור. המצבר לא נטען במהלך הנסיעה, כשמערכות חשמליות חיוניות (כמו הגה כח, ABS כריות אוויר) לא פועלות.

עצרנו את הרכב והזמנו שגריר. דיווחו לי שתוך שעה וחצי יגיע מכונאי שיבדוק אם ניתן לתקן או שהרכב יגרר (וכבר שאלו אותי לאן לגרור).

המתנו שעה וחצי, שנשכה לשעתיים ורבע, כשתו"כ שיחות הנדוד שלי אליהם, התברר לי שהמכונאי מגיע "נטורל" יענו עם רכב רגיל ולא עם גרר, ואם מתברר שצריך לגרור - מדובר בהמתנה של שעה וחצי נוספת!

אין לי מושג מה הסיבה, אני מניחשמדובר בתהליך התייעלות של החברה, (אולי גילו שיש גרירות על תקלות שניתן לתקן במקום) ובפועל באמת המכונאי "יענו" סידר את הבעיה (שם לנו בוסטר למצבר וליווה אותנו כל הדרך למוסך), אבל במידה ואכן נדרש גרר, (ובמקרה שלי, אני חושב שכן, כי זה שהאוטו מניע לא אומר שניתן לנהוג בו. ניסיתם פעם לנהוג ברכב ללא הגה כח? שלא לומר על האספקט הבטיחותי של לנהוג ברכב בלי כריות אוויר) מרחק של 40 ק"מ (מבאר יעקב לבני ברק)?

אני רק מדמיין מה היה קורה אם לא הייתי ואחותי היתה צריכה לנהוג - אין מצב שהיתה מסיימת את הנהיגה לבד

סיכומו של עניין - אף אחד לא מברר מה ההסכם של חברת הביטוח עם חברת שגריר. אבל אף אחד לא יסכים להמתין לשירות גרירה אם יאמרו לו שזמן ההמתנה הוא 4 שעות!

האם נתקלתם גם אתם באירוע דומה?

ממש מעצבן!!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, אתה רוצה להגיד לי שבסוף כל ההודעה המתישה הזאת - בעצם קיבלת שירות כראוי (המכונאי אפילו ליווה אתכם למוסך), כשהטענה היחידה היא שלקח שעתיים ורבע במקום שעה וחצי? עשה לי טובה.

בנוגע לאופן הפעולה של שגריר: המערכת מנוהלת באופן חכם למדי. המוקדן שואל אותך את השאלות הנחוצות בשביל להעריך באופן מיטבי אם תצטרך גרירה או ניתן לבצע תיקון במקום. אם הוא מעריך שניתן לבצע תיקון במקום (לפי מאפיינים ספציפיים שנמצאים אצלו) נשלחת אליך ניידת שירות (ללא גרירה) שמבצעת את התיקון - בדיוק כמו שהיה במקרה שלך. הסיבה לכך פשוטה - לשגריר יש כמה עשרות גררים בכל הארץ, ומספר דומה של ניידות שירות (שהן גם זולות משמעותית, כמובן). אם ישלחו אליך גרר שלא לצורך זה יהיה פשוט בזבוז.

דבר נוסף - בנוגע לזמן שחיכית. אינני יודע מה תנאי הפוליסה אך בדוק זאת - אם אין התחייבות להגעה בתוך שעה וחצי, אין לך מה להתלונן.

ודבר אחרון - בדוק את ההסכמים עם חברות הגרירה האחרות. אני מבטיח לך שהשירות שתקבל אצלם לא יותר טוב (גם אם לא יותר גרוע, בהכרח).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלא לומר על האספקט הבטיחותי של לנהוג ברכב בלי כריות אוויר) מרחק של 40 ק"מ (מבאר יעקב לבני ברק)?

לפחות תדייק, המרחק בין באר יעקב לבני ברק הוא כ-21 ק"מ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בד"כ במינוי לשירותי דרך הם שואלים אם אתה רוצה גרירה ולא משאירים שום דבר לשיקול דעתם.

המקרה מתואר הוא עקב רצועת אביזרים קרועה, כך שנזק עלול להיגרם למכלולים מנסיעה ללא אביזרים.

אני לא מקבל את זה שקיבלת שירות טוב אבל זו אשמתך. היית צריך לבקש גרירה וזה הכל. בלי הסתבכויות.

אגב, אני מבוטח בסטארט והם די זריזים. לפחות באיזור המרכז.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני גם כביכול מבוטח אצל שגריר בפוליסה שלי,אבל נתקעתי פעם אחת עם הרכב הקודם והגיע לי משאית של חברה אחרת (לא משנה)

נתקעתי בצפת והמשאית הגיעה מחיפה.

שאלתי את המוקדן תוך כמה זמן בערך הוא יגיע? אמרו לי שעתיים

אז חיכיתי...שעתיים..ועוד חצי שעה..ועוד שעה..ועוד רבע שעה.

לבסוף שהוא הגיע הוא חלף על פני.

שיחה זריזה מלאה עצבים - "מה אתה עצבני אדוני? מישהי נתקעה עם פנצ'ר אז יש לה עדיפות עליך" :|

לאחר 6שעות נגררתי אחר כבוד למוסך.

אחלה שירות :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בד"כ במינוי לשירותי דרך הם שואלים אם אתה רוצה גרירה ולא משאירים שום דבר לשיקול דעתם.

אצל שגריר זה בוודאות לא ככה. הם קודם כל מבררים אם זו תקלה שניתנת לתיקון "על הדרך" ורק אם לא בטוח שזה כך הם שולחים מיד גרר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נזקקתי לסיוע שגריר - פעמיים גרירה ופעם שירותי דרך, אמנם המתנתי בממוצע שעה וחצי, אך בסופו של דבר קיבלתי שרות סבלני ומקצועי. פעם ראשונה שאני שומע תלונות עליהם (גם בפורום)

פורסם
אצל שגריר זה בוודאות לא ככה. הם קודם כל מבררים אם זו תקלה שניתנת לתיקון "על הדרך" ורק אם לא בטוח שזה כך הם שולחים מיד גרר.

אז זה רע מאד.

כשאצלי נקרעה הרצועת אביזרים (ביום שישי בערב, לא פחות)

הבחורה מסטארט פשוט שאלה אותי, אם אני רוצה תיקון או גרירה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

תסביר לי בבקשה למה זה רע מאוד? 99% מהנוהגים בכביש לא באמת יודעים אם התקלה שתקעה אותם על הכביש ניתנת לתיקון זריז או דורשת מוסך, כך שבשבילם זה אופטימלי אם במספר שאלות פשוטות מרחוק אפשר יהיה לפתור להם את הבעייה על המקום ולחסוך להם זמן וכסף. אגב, אני לא מכיר את האחוזים המדויקיים, אבל רובן המוחלט של התקלות שעוצרות אותך על הכביש ניתנות לתיקון על המקום. אתה יודע איזה בזבוז זה יהיה עבור המבוטחים אם יגררו אותם על כל שטות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בוא נסכים על דבר אחד-

אם האלטרנטור או הסטרטר כשלו וזה רכב אוטומט אין אופציה אחרת מלבד גרירה.

אצלי לפני כמה שנים הגיע בחור משגריר שתיקן לי בעית אספקת זרם למשאבת דלק על ידי העברת (+) מהפנס האחורי ולמשאבה.

למזלם זה נגמר רק בהחלפת ממסר ומנורה ,זה יכול היה להסתיים אחרת.

אותו דבר לגבי קלאץ אם באמצע נסיעה שובק (סיכוי קלוש) אין מנוס מגרירה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קרה לי לפני בערך שנה מקרה דומה, הייתי עם חברים ביערות הכרמל לרגל אירוע כלשהו (לא זוכר מה) בלילה בין שישי לשבת. בסוף הלילה (2-3) החלטנו להתקפל ולנסוע הבייתה, אממה, הקודן שלי החליט שהקוד שהכנסתי לו לא מספיק טוב. (מקרה מוזר שמעולם לא נתקלתי בו עד המקרה או מאז) התקשרתי לחברת הביטוח שלי ונאמר לי שבגלל התזמון הבעייתי אין ניידות חילוץ ויגיע גרר תוך 4(!!) שעות. לאחר שיחות ארוכות עם שגריר שבהן פעם אחר פעם נאמר לי שאין ניידת חילוץ לשלוח אליי (אפילו הבחורה המאוד נחמדה מהביטוח דיברה איתם כמה פעמים וניסתה לעזור) התייאשתי וחיכיתי.

לאחר כ4-5 שעות קיבלתי טלפון והתבקשתי להגיע לכביש כדי ללוות את הגגריסט אל הרכב. (היה איתנו עוד רכב ככה שלא הייתה בעיה) מה רבה הייתה ההפתעה כשראיתי מולי ניידת חילוץ. הבחור הגיע, עשה מעקף לקודן ונסענו לשלום.

החליטו לעשות לי הפתעה או מה, אני לא יודע מה קרה שם, אבל אין ספק שהופתעתי לטובה.

הקודן כמובן הוחלף לאחר כמה ימים והתקלה נפתרה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קח את הדברים בפרופורציה. המקרה שלך עוד קל יחסית למה שאני עברתי לפני כשנתיים:

שבת חמה בצהריים, קצת לפני שכונת גילה, האוטו מפסיק להגיב לגז ללא התראה מוקדמת. הצלחתי בקושי לצאת מהאזור לכיוון קניון מלחה ולעצור בצד. טלפון לחברה שאז היינו מנויים בה (AIG, לא איזה סוכנות נידחת) ואני מסביר שהרכב התחמם, לא מחזיק טורים ונכבה לאחר דקה. הם אומרים שישלחו ניידת תוך שעה וחצי. אחרי שעה וחצי בול (מעניין למה זה אף פעם לא פחות) מגיע אחמד (זאת לא הערה גזענית, ככה באמת קראו לו) עם ברלינגו לבנה, בלי שום שלט או אמצעי זיהוי, ומתחיל "לעבוד". טפיחה גסה על המנוע, 2 דקות משחק עם המצערת, והמקצוען הזה צוחק לי בפנים בזלזול של "אחד שיודע" ופוסק ש"הלך פקונג ראש". עכשיו עשו לי טובה וקראו לגרר. יופי. עברה עוד שעה וחצי (לא פחות) והגיע ג'ודה, שהעלה את הרכב לגרר (שוב, ללא שילוט או שיוך כלשהו). לא קיבלתי שום קבלה או חשבונית, הייתי צריך לבקש את מספר הטלפון האישי שלו ולרשום את מספר הרישוי של המשאית בשביל שבכלל תהיה לי הוכחה מי לקח את האוטו שלי. בנוסף, הודיעו לי שאת הלילה הרכב יבלה בחניון בי-ם, ורק בבוקר יסע למוסך שלי בהרצליה.

בסופו של דבר, התקלה הייתה סליל הצתה פגום, לא פקונג ולא נעליים. הרכב לא נפגע בתהליך, אבל אם זה היה קורה חודשיים מאוחר יותר, אחרי שהתקנתי את המערכת שלי, ספק אם היא הייתה חוזרת עם האוטו למוסך. הזלזול וחוסר המקצועיות של העובדים פשוט מקומם. איש לא שאל אותי אם אני רוצה גרירה או תיקון, איש לא הציע אפשרויות נוספות, לאיש לא היה אכפת שנאלצתי לחכות 3 שעות בשיא החום במקום שבו אי אפשר פשוט להשאיר את האוטו וללכת.

אז כמו שאמרתי, הכל יחסי... :rolleyes:

פורסם
לפחות תדייק, המרחק בין באר יעקב לבני ברק הוא כ-21 ק"מ.

איציק

לא נכון. 25.5 ק"מ לפי ואללה!מפות , כשהמספר שציינתי, היה מה שאני רגיל מהנסיעה הביתה (קורה, מתבלבלים).

רגע, אתה רוצה להגיד לי שבסוף כל ההודעה המתישה הזאת - בעצם קיבלת שירות כראוי (המכונאי אפילו ליווה אתכם למוסך), כשהטענה היחידה היא שלקח שעתיים ורבע במקום שעה וחצי? עשה לי טובה.

רוני

לא, אם לא הבנת.

א. עצם העניין שלא מביאים לידיעתי שהמתנה לגרר (אם יהיה צורך) היא עוד שעה וחצי בנוסף להמתנה הרגילה למכונאי.

ב. קיבלתי שירות טוב אבל לא מתאים. במקרה כזה, שצריך לנהוג 25.5 ק"מ ללא הגה כח (שלא לדבר עם נסיעה ללא מע' בטיחות כמו כריות אוויר ו-ABS), ובמקרה שזו גם יכול להיות בחורה, הפתרון היחיד הוא גרר!!

לחכות לגרר שייתן לי בוסטר לא הייתי צריך. האוטו הניע ונסע גם ככה.

אני לא מקבל את זה שקיבלת שירות טוב אבל זו אשמתך. היית צריך לבקש גרירה וזה הכל. בלי הסתבכויות.

מה גורם לך לחשוב שלא ביקשתי? כמובן שדרשתי, אבל הם אמרו שאם זו בעית חשמל - אז זה הנוהל.

אמרתי למוקדן שאני מצטער שלא אמרתי שזו בעיה בגיר...... אז היו ישר מביאים גרר כנראה... (כמו שקרה לי לפני 3 שנים)

קח את הדברים בפרופורציה. המקרה שלך עוד קל יחסית למה שאני עברתי לפני כשנתיים:

ואללה צודק... :-)

פורסם

אני לא מבין מה הסיפור עם ה"מערכות", אנשים נסעו 100 שנה בלי הגה כח וכריות אוויר וABS וEBD וESP ושאר ירקות והכל היה בסדר.

אז היית (או אחותך) נוסע יותר בזהירות בנתיב הימני עם אורות מצוקה מהבהבים והכל היה בסדר

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...